Företaget gick jag med för en månad sedan.För att lära mig komma igång med e-handel. Jag har nu kommit långt med det och trivs jättebra. Jobbar med ett grymt team, vilket erbjuder otroligt mycket supp... Näytä lisää

Jag är väldigt glad att jag valde den här utbildningen. Teamet är engagerat, positivt och professionellt, och man känner verkligen att de bryr sig om deltagarna. Utbildningen ger mycket inspiration... Näytä lisää
Yritys on vastannut
RIktigt bra värde i communityt. Alllihopa hjälper, man får massvis med stöd, coaching samtalen är guld, och om man har tvekan eller behöver hjälp med att bygga stores så kan man få det av folk som t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En väldigt tydlig och välstrukturerad kurs som är lätt att följa. Man kan ta det i sin egen takt och innehållet är uppdelat på ett sätt som gör det enkelt att hänga med. Det jag uppskattar mest ä... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Online-markkinointitoimisto
- Ammatillinen oppilaitos
Tietoja yrityksestä Ecomverse
Yrityksen kirjoittama
Ecomverse är Sveriges största online-utbildning inom e-handel & dropshipping.
För dig som vill skapa en framgångsrik e-handelsverksamhet är vår utbildning perfekt för dig, oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet och vill ta nästa steg.
Vi hjälper våra elever att bygga lönsamma företag och skapa en fri livsstil genom e-handel. Varje dag ser vi våra elever ta steget från idé till verklighet och utvecklas som entreprenörer.
Vad kan man förvänta sig som elev?
Som elev hos oss får du också tillgång till ett starkt och gemensamt community där du kan nätverka, få inspiration, stöd och dela erfarenheter med andra entreprenörer. Vårt community är en plats där du får både motivation och praktisk hjälp, samtidigt som du kan lära av dem som redan har tagit steget och byggt framgångsrika butiker.
För att du ska känna dig trygg i din resa och se att det är möjligt att skapa en framgångsrik e-handelsverksamhet har vi samlat inspirerande elevintervjuer där du kan ta del av andras resor och resultat.
Vad vi erbjuder på Ecomverse!
Genom en praktisk och välstrukturerad utbildning får du de verktyg du behöver för att lyckas. Med en tydlig kursstruktur, personlig vägledning och ett starkt community av likasinnade entreprenörer ger vi dig rätt förutsättningar för att bygga och driva din egen e-handelsverksamhet.
Vi vet att framgång handlar om både kunskap och stöd, därför finns vi här för att guida dig genom hela din resa. Vi vill att du ska känna dig säker i din roll som e-handlare och ha kunskapen att driva en framgångsrik butik under tiden och efter utbildningen.
Vårt team av mentorer finns tillgängliga för att hjälpa dig under din utbildning och du möter oss på kursplattformen, vid fysiska event, under våra regelbundna coachingsamtal och i vårt community.
Är du redo att ta första steget mot en framgångsrik e-handelskarriär?
Karlbergsvägen 84, 11335, Stockholm, Ruotsi
- 010-148 09 42
- kontakt@ecomverse.se
- ecomverse.se

Ecomverse - Din väg till framgång:
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Grym community och coacher
Grym community och coacher. Man märker verkligen att de vill ens bästa och att man ska lyckas!

Teamarbete.
Det finns enastående och kompetenta supportrar som ger mig hjälp med lätthet och vänlighet.

Vastaus yritykseltä Ecomverse
Jätte bra utbildning och trevliga coacher
Jag tycker att det går jätte bra och att jag får mycket hjälp samt att jag kan alltid be någon av coacherna om hjälp när jag behöver det.

Mitt bästa köp någonsin
Ecomverse har ett grymt community med drivna medlemmar, bra coacher och bra kursmaterial. Den hjälp och stöttning man får hittar man ingen annanstans så om man vill komma igång men behöver hjälp med att komma igång är detta rätt väg att gå. Med hårt arbete kommer det löna sig.

Komplett och berikande
Kursen är komplett och väldig berikande på många sätt. Man får mycket kunskap och alla är hjälpsamma. 5 stjärnor hittills.

Vastaus yritykseltä Ecomverse
it is nice using this platform.
I really enjoyed using this web
Alltid hjälpsamma och engagerade!
Jag är så tacksam för den hjälp jag fått! De gör verkligen sitt bästa för att hjälpa till så mycket de kan. Det märks att de bryr sig och vill att man ska få rätt stöd. De kommer med tips, lyssnar och finns där när man behöver dem. Det känns tryggt att ha den typen av support – stort tack!

Skitlång och jobbig reklam
Skitlång och jobbig reklam, vem lägger ut 5 minuters reklam på youtube.

Vastaus yritykseltä Ecomverse
Måste ha världens mest IRRITERANDE…
Måste ha världens mest IRRITERANDE youtube reklam. Blir förbannad varje gång jag hör den. Ni har fått mig betala för youtube bara så jag skall slippa den. Jag blir förbannad bara jag tänker på det.. "Skulle du säga att dropshipping fungerar fortfarande ?" ps har nog fått 4 mail om att ta bort / ändra denna review!
Bra och tydlig kurs med konkret…
Bra och tydlig kurs med konkret innehåll. Lätt att följa och gav värdefull kunskap jag kan använda direkt.
Rekommenderas!

Vastaus yritykseltä Ecomverse
Jag gick med i Ecomverse i februari…
Jag gick med i Ecomverse i februari rädd för vad jag gett mig in på. Men ångrar inte en sekund att jag tog steget. Jag är nybörjare på att jobba med dator så jag var orolig att det skulle bli ett stort hinder men jag får den hjälp jag behöver av otroligt pedagogiska coacher. Jag har lärt mig Såå mycket mer än jag förväntat mig. Tusen tack!

Vastaus yritykseltä Ecomverse
Riktigt seriöst och bra bemötanden
Riktigt seriöst och bra bemötanden! Man får den hjälp man behöver!

Pedagogisk tjänst!
Allt om att bygga en hemsida, annonsering och allt runt om lär man sig, sedan är det upp till en själv att vara driven och lägga ner tiden, perfekt community som hjälper än när man behöver hjälp också!

Scam
Scam. Låt er inte luras när de pratar om omsättning. De genereras hög omsättning med minus resultat i vinst. De finns ingen möjlighet att leva lyx som deras fasad förutses som.
Rekommenderar starkt om du är intresserad av dropshipping.
Communityn och coacherna är en helt otrolig tillgång när man ska börja med e-handel och gör det omöjligt att misslyckas så länge man inte ger upp. Kursen må vara dyr men med tanke på det man får så är det värt alla dagar i veckan.

Vastaus yritykseltä Ecomverse
Vi är supernöjda med utbildningen
Vi är supernöjda med utbildningen. En väldigt tydlig och bra utbildningsplan med uppsätta mål och hur man ska gå tillväga. Vi känner verkligen nöjda och vi är jätteglada över att vi valde just att gå via ecomverse. Alla coacher har så mycket kunskap och på varje möte lär man sig något nytt. Jag och min man har lärt oss så mycket på bara några få veckor tack vare utbildningen! Tack för all hjälp!