Fijne samenwerking gehad met Luc
Fijne samenwerking gehad met Luc, hii heeft veel verstand van het verkopen op bol. Ik kom zeker nog een keer terug!
Het product was goed en de onderliggende research was helder en verzorgd. Al en met al geheel naar wens.
Ik heb een aantal losse adviesgesprekken afgenomen bij ecommotive, Luc heeft veel verstand van zaken. Hij is flexibel en reageert erg snel. Ik vind het vooral fijn dat je nergens aan vast zit en gewoon 1 losse call kunt afnemen. Echt een aanrader!
Heeft ons enorm goed geholpen! Top
Eerlijk gezegd: zijn gedetailleerde productresearch is echt van een ander niveau. De combinatie van data-analyse en het aanreiken van de juiste leveranciers geeft je een compleet pakket voor precies wat je zoekt. Ik ben zo tevreden over zijn diensten dat ik al voor de tweede keer ben teruggekomen en zeker niet de laatste keer. Zeker aanrader!!
Luc heeft een mooi product voor ons gevonden, zeer gedetailleerd document ontvangen met data en informatie. Zelf was ik nooit op dit product gekomen, het ziet er veelbelovend uit!
Ik merk dat hij er veel verstand van heeft, wat altijd belangrijk is bij dergelijke diensten. Ook is hij klantvriendelijk en is bereid het een en ander uit te leggen. Al in al is zijn advies tot dusver effectief gebleken.
Het werken met Luc is erg fijn.
Luc weet waar hij over praat, gaat snel te werk en is flexibel.
Binnen een korte periode hebben wij efficiëntere ads weten op te zetten en goede listings. De combinatie hiervan heeft ons geholpen de kosten te drukken en de omzet te verhogen.
Ik raad het zeker aan om met luc in zee te gaan!
Ik heb een adviesgesprek met Luc gehad en we hebben gelijk samen een actieplan gemaakt waardoor ik verder kan met mijn bol store, goede tips en adviezen gekregen!
Het was een genoegen om met Luc samen te werken. Hij reageerde snel en besteedde veel aandacht aan details tijdens het productonderzoek. Ik kijk uit naar een goede samenwerking in de toekomst.
I'm glad that I found this service in time. Luc delivers great knowledge about e-commerce and helps with everything from developing product to managing business. Highly recommended.
Mooi product voor ons gevonden, erg tevreden!
Ecommotive heeft mijn listing aangepakt en dat merkte ik vrij snel in de resultaten. Mijn titel is compleet gebaseerd op zoekwoorden waarvan ik niet eens wist dat ze er waren en de productomschrijving ziet er veel beter uit. In combinatie met het sponsored products advies kreeg al snel veel meer kliks en verkopen!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.