EcoFuego Nederland Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Wij bestelden vlak voor de vakantie en hebben op de camping lekker een vuurtje gemaakt op het terras. Was prima warm, snel uit, geen stank. Gewoon top.

Saanut 5/5 tähteä

Deze voor mij onbekende Ecofuego voor mijn verjaardag gekregen. Afgelopen maand gebruikt en blij met hoe makkelijk het aansteken en doven gaat, de warmte van de vlammen en het mooie schouwspel. Dank... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik kreeg hem voor de tweede keer slecht aan. Maar ik vroeg aan de verkoper hoe dat kwam en kreeg n link van YouTube doorgestuurd en de zaterdagavond is top geëindigd met n gezellig warm vuur 😁👍👍👍... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het bedrijf reageert op een melding per app. Direct weer 2 kaarsen besteld.

1. Puutarha

Yrityksen kirjoittama

EcoFuego - de nieuwe generatie vuurkorf zonder hout. Onze milieuvriendelijke vuurkorven branden op een speciale wasformule, waardoor ze 90% minder CO₂ uitstoten dan traditionele houtvuren. Ze zijn compact, gemakkelijk mee te nemen en direct klaar voor gebruik – ideaal voor tuin, balkon, camping of strand.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Eco fuego

Erg mooi product! Makkelijk in gebruik.
Je hebt zo een heerlijk vuurtje !
Deksel erop en de volgende dag gewoon weer aansteken!

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä EcoFuego Nederland

Hi Marielle, dank voor je positieve review! Heel veel plezier ermee!🔥

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product. Binnen een mum van tijd een gezellig vuur en ook makkelijk te doven. Ziet er ook nog eens leuk uit.

3. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä EcoFuego Nederland

Hartelijk dank Gaby! Heel veel plezier met jouw EcoFuego!

Een echte aanrader

Super makkelijk om aan te steken. Brand mooi en geen stank of rook. Geeft ook best veel warmte af. Wij hebben de houtlook versie die heel stijlvol staat in de tuin. Wordt geleverd met handige regenhoes. Kortom een echte aanrader.

16. toukokuuta 2025

Waanzinnige haard

Waanzinnige haard! Snelle bezorging en echt een luxe om zo een gecontroleerd kampvuurtje te hebben. Brand echt heel lang, de eerste kaars is nog steeds niet op. Na het aansteken moet het even op gang komen, en hoe fijn is het dan om het ook weer met de deksel meteen te kunnen doven. Dat vind ik toch wel echt een voordeel vergeleken met andere vuurtjes!
Heb hem ook meegenomen naar de verjaardag van familie. Dat kan ook met andere haardjes niet zo makkelijk, omdat je bij deze haard niet te maken hebt met as.

11. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä EcoFuego Nederland

Hi Angelique, dankjewel voor je leuke review! Heel veel plezier met de EcoFuego! :)

Saanut 4/5 tähteä

Ik kreeg hem voor de tweede keer slecht…

6. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä EcoFuego Nederland

Dankjewel voor je leuke review Jochem! Veel plezier ermee!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin