Inderdaad in navolging van de vorige schrijvers niets meer gehoord sinds bestelling en betaling ! Ik hoef ze niet meer maar het is schandalig dat dit bedrijf via BOL.com zaken kan doen. Graag mij beta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Brillen een maand geleden besteld, maar nog steeds niks ontvangen. Bij DHL blijft de melding "levering vertraagd met 1 à 2 dagen" staan. Op 17 augustus een mail naar jullie gestuurd, maar tot op heden... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastische eclipsbrillen én héél snel geleverd. We hebben de verduistering heel goed kunnen ervaren, dankzij de eclipsbrillen. We zaten ook op een mooie locatie 1e rang. Strandtent Habana Beach.... Näytä lisää
Een poos geleden liet ik hier een hele slechte ervaring achter omdat ik de eclipsbrillen nooit heb ontvangen. Echter het bedrijf reageerde via dit platform en hebben het aankoopbedrag en de verzendkos... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
De brillen zullen vast prima zijn maar ik heb ze nooit ontvangen dus kan ze ook niet beoordelen.
Ik las in de krant dat je hier eclipsbrillen kon bestellen. Direct gedaan. Bestelproces ging heel soepel. De brillen heel snel in huis.
Ik had gelezen van de (gedeeltelijke) zonsverduistering en op tijd 4 brillen besteld. Makkelijk besteld via de site en de levering perfect op tijd in de brievenbus. Erg mooie foto's kunnen maken door een bril voor de lens van mijn camera te houden. Leuke ervaring!
Mijn kleindochters hebben genoten en ikzelf ook want ik vond het licht erg scherp
De brillen waren snel geleverd en tijdig voor de eclips. Kwaliteit was ruim voldoende en we hebben enorm genoten van het spektakel.
Prima eclipsbrillen
In juli eclipsbril besteld voor de zonsverduistering in augustus, niks ontvangen. Mail gestuurd en er werd me verteld dat ik er 4 zou ontvangen voor compensatie, en die heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet ontvangen, en nu reageren ze niet meer op mijn mailtjes
Snelle levering van de Europese gecertificeerde eclipsbrillen
ondanks grote drukte kregen we de brillen snel geleverd.
Wij wonen aan het strand en het was "volle bak" de brillen gingen van hand tot hand, zodat iedereen er van genoot.
Prima, snel bezorgd, goede prijs en goede instructies erbij. Alle 8 brillen waren onbeschadigd.
Veel te late levering, terwijl de eerste zending verloren ging. Wel bedankt om een tweede gratis zending te sturen.
En past door de brievenbus
Werkte goed!
Makkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd en de bril heeft uitstekend zijn werk gedaan.
Heel goeie kwaliteit brillen met mooi lichtoranje beeld van de zon.
Veel beter dan de oude brillen die ik nog heb.
Enige minpunt is dat ik later nog een keer een bestelling heb gedaan en die is nooit aangekomen.
Zou wel fijn zijn als deze alsnog bezorgd wordt anders wil ik mijn geld terug.
Snel geleverd, en schappelijke prijzen.
Geleverd zoals beloofd.
het is snel geleverd en het kijken door de bril was uitstekend
De brilletjes werden snel bezorgd en in de brievenbus, echt fijn.. En we hebben de zonsverduistering perfect gezien! Zonder oogschade! Zelfs mijn vader van 80 jaar heeft het perfect gezien..
Mede dankzij de brilletjes hadden wij een fantastische ervaring..