Beställde en garderob för 6500kr. Genuin och bra kvalitet. Lite omständig att montera men blev väldigt stadig och bra. Så fort jag fick leveransen upptäckte jag en skada på paketet och en av hyl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag hade oturen att skåpet jag beställde kom fram väldigt skadat. Kartongen hade gått sönder under transporten. Jag ger ebuy24 toppenbetyg för hur dem hanterade detta. Snabbt och fin hjälp fick jag!... Näytä lisää
Alldeles för krånglig monteringsanvisning, många delar som inte är märkta samt skruvar o dyl. Mycket lättare om en bokstav överensstämmer med en bild i monteringsanvisningen. Nu fick man gissa sig til... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Informationen om Venedig skänk var precis som det var utlovat, stabil och fin. Leveransen var enligt plan och alla paket kom intakta. Monteringen skulle ta ca tre timmar att montera ihop skänken enli... Näytä lisää
Med oss hittar du möbler för alla slags behov. Det kan vara matbord, matsalar, skåp, skänk, tv-möbler och mycket mer. Titta på vår butik och hitta objektet du vill ha. Ditt föremål levereras snabbt till hela Sverige (utom ej fasta öar). Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst på 0313616009 ma.-to. mellan 09.00-16.00 och fredag mellan 09.00-13.30 eller via mail på info@ebuy24.se, som vill hjälpa dig. Vi ser fram emot en bra affär.
Floragränd 3, 891 50 , Örnsköldsvik, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Köpte fruktbackar, tre som ska stå på varann med hjul längst ner. Vilken dålig produkt!
Man skulle skruva ihop backarna själv. Vore ju bra om sidorna passade. Det blir glipor/snett för sidodelarna passar inte på underdelen.
Vi håller på att försöka få ihop dem nu, kommer inte bli snyggt. Försöker slipa o ev såga så lådan går ihop. Hoppas verkligen de går att stapla på varann sen när vi är klara. Då går de iallafall att använda även om de ser konstiga ut.
Virket verkar inte heller va det bästa. Flera träflisor som stack ut. Väldigt dåligt för så högt pris.

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Förpackningen var för dåligt dimensionerad, vilket orsakade skador på möbeln. Möbelns kvalitet nådde inte heller upp till förväntad standard. Ranglig och klen...

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Jag har blivit trevligt bemött, men det saknades material vid leveransen.

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Instruktionen var otydlig. Vi har erfarenhet av IKEAS skriftliga hjälp . Möbeln blev bra när vi äntligen fick ihop den.

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Hörnskåpet var jättefint, snabb leverans
Men det var mycket att sätta ihop, phu

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Jättefint skåp som jag är väldigt nöjd med
Bra information om leveransen

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Snabb och bra leverans. Möblerna är fina och lätta att sätta ihop.

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Tyvärr det går inte lämna positiv omdömen . Jag är inte alls nöjd , varken med leveransen eller soffbordet som är snygg men skadad. Leveransen har tagit långt tid , har inte fått heller meddelande om leveransen.

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Det var ganska snabbt levererat, men allt var inte med, det fattades när vi skulle sätta ihop byrån.
Jag har skrivit ett mejl till er om detta och fått en att det ska skickas.
För övrigt en mycket fin byrå.

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Jag beställde den 21/8. Har inte fått något leverans besked därför lågt betyg. Lämna omdöme när jag ännu inte fått någon leverans.!?

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Väldigt nöjd kort leveranstid jättenöjd med min skänk

Lätt att beställa
Bra instruktioner för att skruva ihop
Var riktigt snygg

Vastaus yritykseltä ebuy24.se
Mycket bättre än väntat. Riktigt bra paketerat, väldigt smidig leverans och enkel montering tack vare bra guide. Vi är supernöjda med vår skänk.