eat SOUS | Premium Home Dining Arvostelua 5 164

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Van heerlijk etentje tot heerlijk diner. Ruime overzichtelijke keuzes. Altijd duidelijk in wat je krijgt en hoe. In diverse prijsklassen. Levering digitaal goed te volgen zodat je niet onnodig thuis h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De communicatie is goed en de kwaliteit van het eten is erg goed. Wij hebben meerdere keren Indische rijsttafel besteld en dit was elke keer een succes! Wij kunnen deze site aanraden.

Saanut 5/5 tähteä

Vorig jaar hadden we een heerlijke vakantie in Indonesie. Deze ervaring wilden we graag herbeleven. Dat is gelukt. De rijsttafel was authentiek, uitgebreid, heerlijk en in half uurtje op tafel.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig!! Ik heb twee keer de rijsttafel van Ron Gastrobar besteld en ik geef het een 10. Je krijgt je bestelling keurig op tijd en goed gekoeld, tevens goed en mooi ingepakt. Er is voor ieder wat wi... Näytä lisää

1. Ateriapalvelu

Yrityksen kirjoittama

A digital chef-to-consumer platform delivering incredible chef meal kits & food innovations to your home, nationwide. We're elevating home dining experiences by merging quality, experience and simplicity in ways that were never possible before.

4,7

1 tähti

On vastannut 51 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Alles verliep

Alles verliep, soepel kwa bestellen. Het track & trace systeem is ook heel fijn, je hoeft niet onnodig lang thuis te wachten.
We hadden het Valentijnspakket van brasserie Van Dam, we hebben er heerlijk van genoten!

Top ervaring

Super lekker eten, bezorging was goed en het bereiden makkelijk. Zou zeker nog een keer bestellen.

Saanut 3/5 tähteä

Jammer van het dessert

Het hoofd- en het voorgerecht waren heerlijk!
Het dessert was echter niet wat we ervan verwacht hadden en viel ons helaas flink tegen.
Dit was pas de eerste keer via EatSous dat het tegen viel.
Eigenlijk altijd goede service en heerlijk eten.

13. helmikuuta 2026

Heerlijk eten

Ruime keuze, snelle en goede levering, ruim voldoende en heerlijk eten, goede instructies bij het eten.

13. helmikuuta 2026

Het Valentijnsdiner was fantastisch

Het Valentijnsdiner was fantastisch! Doordat ik door ziekte niet meer uiteten kan was dit een prima alternatief. Zo kon ik mijn lief toch verrassen met een heerlijk diner!
Het werd de dag ervoor op het afgesproken tijdstip geleverd door een heel vriendelijke bezorger.
Het eten zag er heerlijk uit en dat was het ook! Mooie porties, makkelijk te bereiden en zalig en afwisselend van smaak. Echt uiteten in eigen huis!
Mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar, zo blij mee!🍀🎉

Saanut 5/5 tähteä

Tijdens verhuizing toch een heerlijk valentijnbox van brasserie van Dam

De bestelling werd heel netjes afgeleverd binnen de afgesproken tijd en het was een heel geslaagde avond samen met mijn lieve man waar ik al 45 jaar mee samen ben ❤️
En onze zoon die tijdens de verhuizing geen tijd had om gezellig uit eten te gaan met zijn partner dus heerlijk thuis genoten van de lovebox van brasserie van Dam.

Saanut 5/5 tähteä

Meer dan heerlijk eten… een echte beleving

Mooi menu voor een goede prijs. Levering volgens afspraak en heel goed te volgen onderweg. Kwaliteit van het eten perfect en makkelijk te bereiden. Het heeft onze thuisblijf-Valentijnsdag een bijzondere avond gemaakt. Je koopt niet alleen een box met heerlijk eten maar ook een beleving.

Saanut 1/5 tähteä

Vooralsnog een hele slechte ervaring

Vooralsnog een hele slechte ervaring. Eten diner besteld voor 4 personen. In doos zat slechts eten voor 2 personen. Met geen mogelijkheid om in het weekend contact op te nemen met EatSous, geen reactie op mail...

Bovendien verwijzen ze naar een niet bestaande chatbox als je vragen zou hebben. Heel erg jammer.

Het eten dat bezorgd was, was van prima kwaliteit overigens! Maar als je met vier man klaarzit, en er wordt voor slechts twee man geleverd, maakt dat wel dat de ervaring enorm tegenvalt.

Op het gebied van communatie valt er ook nog wel wat te verbeteren... Jammer!

Saanut 5/5 tähteä

Top site om te bestellen!

Vriendelijke bezorging, op tijd en binnen de beloofde tijd. Gebruiksvriendelijk, duidelijke beschrijving erbij over hoe te bereiden, goede kwaliteit!

Super lekker eten

Super lekker eten, met een volledige en handige omschrijving. Echte aanrader voor een avondje uit. Ook met bijzondere dagen als Valentijnsdag, er is altijd iets speciaals!

Saanut 1/5 tähteä

betalen maar niet leveren

meerdere gerechten waren niet geleverd. nummers correspondeerden niet met de instructie. porties met vlees en kip waren echt beneden een normale hoeveelheid die je in een restaurant zou verwachten. op mijn mail aan sous krijg ik geen reactie. iets met makkelijk geld verdienen zonder ergens moeite voor willen doen.

Saanut 4/5 tähteä

5 Gangen Valentijnsmenu 't Ganzenest.

5 Gangen Valentijnsmenu 't Ganzenest.

De doos kwam wat gedeukt/beschadigd aan. Geen echt probleem natuurlijk maar is toch de eerste indruk.
Alle gangen waren heel goed uit te voeren en zelfs door mij te serveren zoals ze bedoeld waren.
Alle gangen waren verrukkelijk en hebben onze avond een groot succes gemaakt.
Wel als kanttekening dat bij de Ravioli de vinaigrette en de kruidenolie bleken te missen, want daar moet je vanwege het bedrag dan wel kritisch op zijn, en dus toch een sterretje aftrek.

Saanut 4/5 tähteä

Erg geslaagd

Erg geslaagd, alles heel gemakkelijk af te werken en zeer lekker. Porties wel aan de kleine kant, je mag geen grote honger hebben.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige ervaring: relaxed, heerlijk en prachtig diner!

Met Valentijn het chateaubriand menu van Dijk9 binnen gekregen: 4 gangen waarbij we begonnen met een heerlijk voorafje van tonijn en garnalen, het tussengerecht van ravioli van kreeft en was een ware smaaksensatie. Het hoofdgerecht een heerlijk stuk ossenhaas en als desert een prachtig red velvet chocolade hart! Heerlijk dat we nadat we de kinderen op bed hadden gelegd thuis samen dit 4 gangen diner konden eten. Zelden zo lekker gegeten!

Saanut 3/5 tähteä

Teleurstellend

De box is op papier goed samengesteld. De kaasjes waren lekker en de aardappelpuree was goed op smaak. De paté en ossobucco waren helaas nogal vlak van smaak. Daarnaast zat er in mijn lamspoot een lange haar. Dat beroofde wel de zin.

eat SOUS | Premium Home Dining-logo

Vastaus yritykseltä eat SOUS | Premium Home Dining

Beste Martine,

Bedankt voor je eerlijke, maar helaas ook zeer teleurstellende review. Wat ontzettend naar om te lezen dat je een haar hebt aangetroffen in de lamspoot. Dat is absoluut onacceptabel en voldoet op geen enkele wijze aan de hygiëne-eisen die wij en onze partners stellen.

Daarnaast spijt het ons dat de paté en de ossobuco niet de smaakbeleving boden die je van ons mag verwachten. We willen dit heel graag direct met je oplossen en dit incident uiteraard ook terugkoppelen aan de bereidingskeuken om herhaling te voorkomen.

Zou je een e-mail willen sturen naar hello@eatsous.com? Dan zorgen we direct voor een passende compensatie om dit voor je recht te zetten.

Onze oprechte excuses voor deze nare ervaring.

Team SOUS

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin