Konceptet er ret godt, men der mangler i dén grad kvalitetstjekt af varerne. Vi modtog af flere omgange råddent frugt og grønt. Det var helt uspiseligt og lige til at smide ud. Efter dialog med Eat... Näytä lisää

Jeg modtog i dag en mix økologisk kasse og har været spændt. Jeg må dog siger at det er tyveri. 1 lille melon, 5 meget små sødestoffer, 1 butternut squash, 2 løg, 4 små stilke grønkål, 8 små kartofler... Näytä lisää

Altid et spændende og brugbart udvalg af økologiske råvarer, der veksler med hver enkelt kasse. Pålidelig, informerende og bæredygtig levering i genanvendelige papkasser. Man kan virkelig mærke, at ho... Näytä lisää

Et rigtig sympatisk og godt initiativ! Det har været så dejligt at blive ‘overrasket’ af lækre grøntsager og frugter hver uge. Det er bestemt ikke kvaliteten, der gør, at vi nu opsiger vores abonnemen... Näytä lisää

1. Päivittäistavaroiden kotiinkuljetuspalvelu
  2. Hedelmä- ja vihanneskauppa
  3. Hedelmä- ja vihannestukku

Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager til dig. Bekæmp madspild og spis med sæsonen – red afgrøder direkte fra landbruget.

3,3

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Fan koncept

Fan koncept. Stor variation i typen af grøntsager, men stadig almindeligt og noget der kan bruges altid høj kvalitet. Minimum af emballage.

For dyrt og for lidt

Jeg skal indrømme at jeg kun har hentet 1 kasse, men at lemme 140,- for 1 lille hokkaido, 1 lille melon, 1 pose kartofler, 5 blommer og de 3 mindste agurker jeg har set, 1 lille chili og 1 dusk salvie, det er simpelthen for dyrt

Hej Liselotte
Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at du ikke har været tilfreds med mængden af frugt og grønt i din Mixy Small & Ugly-kasse. Det lyder som om, at du også manglede et par tomater i kassen du modtog, og det beklager vi mange gange.
Iht. prisen så ved vi, at der går præcis den samme mængde arbejde og kærlighed til at gro frugt og grønt, der ikke er pænt nok til supermarkedet. Derfor tror vi også på, at de økologiske landbrug skal betales det, de fortjener for deres hårde arbejde. Grundet vores størrelse kan vi ikke købe de samme kvantiteter som supermarkedet, og af den simple årsag er det dyrere - det er ikke billigt at være lille - faktisk det modsatte. Så jo flere der bliver en del af Eat Grim-familien, jo billigere kan det gøres. Men på samme tid, er vi ikke interesserede i at presse prisen helt i bund, fordi det netop er den udnyttelse af landbrugene, vi også kæmper imod.
Mange hilsner
Team Eat Grim

Godt, men dyrt

God kvalitet af indholdet, men bestemt i den dyrere ende…..

Hej Eva.

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er glad for den gode kvalitet, men ved selvfølgelig ikke, hvad du sammenligner os med, når du siger, at vi ligger i den dyrere ende :-) Vores varer er 100% økologiske, direkte fra landmanden og selvom vi skærer et led væk, så vil vi gerne sørge for at landmændene bliver ordentligt betalt og derfor går ca. 1/3 af kassen til dem.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores virksomhed, så kontakt os endelig på support@eatgrim.com.

Tak fordi du støtter kampen mod madspild!

Mvh. Team Eat Grim.

Desværre flere fordærvede grøntsager i…

Desværre flere fordærvede grøntsager i kassen 😢

28. kesäkuuta 2021

Hej Susanne.

Tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre, at du fik dårlige varer i din kasse; det er bestemt ikke meningen med vores koncept, da vi leverer friske varer med god kvalitet. Du er mere end velkommen til at kontakte os på support@eatgrim.com med billeder af de dårlige varer, så vi kan kigge ind i kompensation.

Mvh. Team Eat Grim.

Vi syntes alt i alt at konceptet +…

Vi syntes alt i alt at konceptet + kassen vi fik, var fin og leveringen ditto - men vi vælger dog at bruge TooGoodToGo fremover, da prisen for vores familie på nuværende tidspunkt er vigtig, og mængden af grønt vi anvender pr. uge langt overstiger jeres store kasse

27. kesäkuuta 2021

Hej Anja.

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi kan sagtens forstå, at økonomi kan spille en stor rolle i en familie, så det er selvfølgelig helt fair, at I vil fortsætte med Too Good To Go. Det er dog lidt svært at sammenligne vores varer med deres, da vores ikke er datovarer, men kun ville blive smidt ud pga skønhedsstandarder - det er derfor to forskellige koncepter 😊

God kommunikation

God kommunikation - præcise beskrivelser og hverken for mange eller for få emails.

Friske varer - enormt kvantitet for pengene og man kan smage friskheden af produkterne. Er ikke stødt på "grimme" grøntsager endnu, kun god smag og bredt udvalg.

Vigtigt initiativ til at formindske madspild.

27. kesäkuuta 2021

Et broccoli i blomst og nektariner der…

Et broccoli i blomst og nektariner der næste dag var fyldt med fluer på grund af stød.
Fik at vide at jeg bare kunne ligge det i vand🥴
Så en levering og derefter opsagde jeg min aftaler. Elsker ideen om, at begrænse madspild. Det blev desværre så bare sendt hjem til mig, så jeg kunne smide det ud.

Hej Marianne
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager rigtig meget, at du ikke har været tilfreds med kvaliteten af din kasse. Da du henvendte dig til vores support var det angående en tør broccoli, og jeg var hverken klar over, at den var gået i blomst eller underrettet om de dårlige nektariner, da jeg gav dig kompensation på 10% på næste kasse. Hos Eat Grim brænder vi for at bekæmpe madspild og give tips og tricks til, hvordan man bedst kan forlænge levetiden på sine frugter og grøntsager, men man skal selvfølgelig ikke modtage frugt, som er blevet så stødt, at man ikke kan spise det dagen efter.
Jeg har refunderet dig 20%, som kompensation for de madvarer, du ikke har kunne få glæde af at spise.
Vi håber, du har lyst til at give os en chance mere, da denne ene kasse ikke er repræsentativ for vores produkt.
De bedste hilsner
Team Eat Grim

Grønsagerne virkede ikke friske og…

Grønsagerne virkede ikke friske og flere af dem var slatten efter et par dage. Synes det er for dyrt i forhold til kvalitet og mængde

Hej Johan.

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at alle råvarerne ikke var friske i din første kasse. Du må endelig kontakte os på support@eatgrim.com med en beskrivelse af de dårlige varer og gerne billeder - så vil vores søde kundeserviceteam sørge for at kompensere dig.

Mvh. Tanja // Eat Grim

Kvaliteten er for dårlig

Kvaliteten er desværre virkelig ringe. Nu har jeg fået to kasser, og hver gang måtte jeg smide halvdelen ud fordi det var muggent eller råddent. Og sådan noget som tomater var så overmodne at de var helt smattede.

Hej Anne.

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har fået dårlige varer i din kasse; det er bestemt ikke meningen med vores koncept. Du må meget gerne kontakte os på support@eatgrim.com med en beskrivelse af, hvilke dårlige varer du modtog og gerne billeder - så vil vi sørge for, at du bliver kompenseret.

Mvh. Team Eat Grim.

Jeg synes varerne er for dårlige (…

Jeg synes varerne er for dårlige ( bittesmå rynkede agurker ) og for få i forhold til prisen, når man tænker på det er kasserede varer. Jeg fik desuden ingen frugt i kassen, med skønt det var lovet.
Ideen derimod er supergod !

Hej Lizette.

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du ikke synes, at dine to kasser ikke levede op til dine forventninger ift. mængde vs. pris og udseende. Vores råvarer er dog ikke kasserede, fordi der er noget i vejen med dem, men fordi de ikke bliver købt af andre pga. absurde skønhedsstandarder. Hvis du har fået noget decideret dårligt i din kasse, så du må du endelig kontakte os på support@eatgrim.com med billeder af den dårlige kvalitet, og så vil vi sørge for at kigge på det.

Angående den manglende frugt, så lover vi i vores Mixy Mini & Mean-kasse, som du har fået, minimum én type frugt. I din første kasse var der avokado og i din anden kasse var der blommer, men det er selvfølgelig meget subjektivt hvilken slags frugt, man godt kan lide 😊

Mvh. Team Eat Grim