Easyswift Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn super tevreden met onze Easyswift. Eigenlijk het enige product wat werkt voor onze lamellen. In eerste instantie de verkeerde maat gekocht (eigen schuld), maar werd gelukkig snel opgepakt doo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al langere tijd opzoek naar een passende oplossing om onze lamellen schoon te maken. Meerdere artikelen geprobeerd, maar nergens echt tevreden over. Totdat de Easyswift op ons pad kwam. Deze borstel w... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op 03-03-2026 het jaloezieën EasySwift opzetstuk besteld en betaald. Na ontvangst bleek dat zelfs met het meegeleverde verloopstuk de EasySwift niet te passen op mijn Dyson V11. In de Q&A staat expli... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb de Easyswift gekocht maar helaas moeten terugsturen. Hij past niet op mijn Miele stofzuiger en evenmin op mijn Festool stofzuiger. Deze laatste kocht ik speciaal omwille van de lange flexib... Näytä lisää

1. Siivousaineet

Yrityksen kirjoittama

Het opzet voor de stofzuiger om houten jaloezieën stofvrij te maken in een beweging!.

Hyvä

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super snelle service

Twijfelde eerst om het aan te schaffen uiteindelijk toch gedaan met een mooie korting via Black Friday acties. Helaas was mn steeltje stuk geleverd en die zelfde avond heb ik contact gehad via whatsapp en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd die de volgende dag binnen was. En nu zijn we blij met schone luxaflex! Dankjewel nogmaals

28. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Als je een ECHTE en GOEDE oplossing…

Als je een ECHTE en GOEDE oplossing zoekt, dan is het wel de EasySwift ! Dat werkt echt perfekt en geeft echt voldoening en eer van je werk !

Bedankt EasySwift, ook voor de snelle service en levering !

14. marraskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Toch nog opgelost!

Na een slechte ervaring met een medewerker van Easyswift, heb ik hier een pittige revieuw geplaatst. De eigenaar van het bedrijf heeft contact met mij opgenomen en we zijn tot een oplossing gekomen en alles wordt naar tevredenheid afgehandeld. Dan ook zo stoer zijn en een positieve revieuw plaatsen! Bij deze.

21. lokakuuta 2024

Wat een geweldig hulpstuk

Wat een geweldig hulpstuk. Heb nog nooit zo snel m’n zwarte jaloezieën schoon gekregen. Vond het zo leuk ging gewoon de timer erop zetten! En een groot raam binnen 5 minuten klaar. Echt amazing 🤩. En als kers op de taart een geweldige klantenservice. Via insta werd ik binnen no-time geholpen zelfs buiten kantoortijden. Echt geweldig. Ja ik ben fan 😍

10. lokakuuta 2024

Top service

Snelle reactie via Instagram, werd zelfs thuisbezorgd in Eindhoven. Top service en het werkt ook nog eens goed voor onze houten jaloezieën.

15. syyskuuta 2024

Geweldige service

Bestelling was super snel binnen. Helaas past het product niet op de Dyson V10. Er werd goed meegedacht en een extra koppelstuk werd vergoed. Contact via whatsapp verliep snel en soepel.
De volgende dag het koppelstuk binnen. Werkte helaas ook niet maar weer super snelle reactie. Het product wordt vergoed en mag ik houden om weg te geven o.i.d.

Kortom: Hoewel ik uiteraard liever had gezien dat het zou werken waardeer ik het enorm dat ze hier meedenken en hebben geprobeerd een oplossing te vinden.

Super goede service! Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren!

21. elokuuta 2024

EasySwift

Product is zoals omschreven, snelle levering, goed verpakt, even contact gezocht met extra vraag en zeer klantvriendelijk geholpen dus alles zeer correct en positief gevoel bij deze aanbieder wauw !!! Bedankt voor jullie goede service!

6. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

De DHL had ongevraagd mijn pakket retour gestuurd naar Easyswift. Na contact met hun hierover, sturen ze mijn bestelling opnieuw op.

26. heinäkuuta 2024

Top bedrijf

Snelle levering, goede service. Product voldoet aan verwachtingen. Top bedrijf!

5. heinäkuuta 2024

Topding

Topding! Werkt super snel en effectief. Had ik veel eerder moeten hebben. Wat scheelt dit werk en stof irritatie.

8. kesäkuuta 2024

TOP service!

Zelf vergeten huisnummer te noteren waardoor het wat langer duurde.
Na 1 belletje waar mijn bestelling bleef gelijk opgelost en nog een set borstels cadeau voor het lange wachten!! TOP service.

30. toukokuuta 2024

Wat een top product!

Wat een top product!
Heel gemakkelijk om je lamellen stofvrij te houden.
Zag er altijd tegenop om ze schoon te maken, nu houd je het makkelijk bij

28. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin