Poetsdienst Easylife is erg betrouwbaar en onze poetshulp doet haar werk perfect, is heel vriendelijk, werkt hard, is stipt en professioneel. PROFICIAT!!

Bij Easy Life wordt het beden van de gevraagde hulp aangeboden. Indien iets fout loopt, luistert men met begrip en kan je je wens eerlijk bespreken. Vriendelijk onthaal bij onaangekondigd vragen st... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Organisatorisch zoveel last minute wijzigingen dat het me telkens (ondertussen 4 van de 4 keer) extra werk bezorgd heeft. Terwijl ik net beroep doe op een poetshulp om taken te ontlasten. Alle begrip... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik vind persoonlijk niet kunnen dat mijn poetshulp moet werken tot 12.30u en om 13u al moet beginnen op een andere locatie in een gemeente die 17km verder is. Het zou minder stresserend zijn voor ju... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Onze ervaren huishoudhulp neemt de schoonmaak van uw huis op zich. Dweilen, stofzuigen, stof afnemen, ramen lappen, … wij zorgen ervoor dat u terug in een kraaknette woning thuiskomt. Wenst u graag dat uw was gestreken is? Leg uw was klaar, en onze huishoudhulp zorgt ervoor dat uw was netjes gestreken en opgevouwen is als u thuiskomt.
Draaiboomstraat, 2160, Wommelgem, Belgia
- +32 (0) 3 369 89 03
- klantendienst@easylifedc.be
- easylife-dc.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
De comunicatie is dikwijls een probleem…
De comunicatie is dikwijls een probleem en de tijdsindeling.

Vastaus yritykseltä Easy Life dienstencheques
alles is altijd volgens de planning of…
alles is altijd volgens de planning of indien een aanpassing nodig is kana het ook.

Vastaus yritykseltä Easy Life dienstencheques
Destijds snelle toekenning van poetshulp

Vastaus yritykseltä Easy Life dienstencheques
Vinden zeer goedhet zeer goed altijd zoals…
Vinden het zeer goed altijd zoals geplant

Vastaus yritykseltä Easy Life dienstencheques
Mijn dossier is vlot verwerkt.
Mijn dossier is vlot verwerkt.
Er wordt rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen.
Zo houden dus.

Vastaus yritykseltä Easy Life dienstencheques
Maryam is een goede werkkracht.
Maryam is een goede werkkracht.
Als ik iets vraag doet ze dat altijd met veel enthousiasme

Vriendelijke poetsdienst
Onze poetsdienst werkt goed.
Zij is steeds op tijd.
Zij poetst goed met water wat ik op prijs stel.
Zij stofzuigt ook goed.
De administratie laat op tijd weten wanneer de poetsdienst niet kan komen.

Vastaus yritykseltä Easy Life dienstencheques
Zeer vlotte en vriendelijke uitleg bij…
Zeer vlotte en vriendelijke uitleg bij vragen allerlei

Vastaus yritykseltä Easy Life dienstencheques
Wanneer men een poetsbeurt wil eenmalig…
Wanneer men een poetsbeurt wil eenmalig of door omstandigheden annuleren moet men dit 14 dagen op voorhand doen of men moet toch betalen. Dit is toch onmogelijk te voorzien op zo een lange tijd

Vastaus yritykseltä Easy Life dienstencheques
Ik heb enkel goede en vlotte ervaringen met Easy Life en raad deze zaak dan ook aan voor iedereen die op zoek is naar poetshulp.
Ik heb vanaf de eerste contacten in het kantoor in Lier tot heden enkel positieve ervaringen ondervonden en raad dan ook deze onderneming Easy Life Lier dan ook aan voor iedereen die op zoek ik naar de degelijke poetshulp.

Vastaus yritykseltä Easy Life dienstencheques
Goeie opvolging en correcte werking
Goeie opvolging en correcte werking. Oplossingsgericht mee denken in situaties en deze correcte opvolgen en afhandelen. Personeel krijgt de juiste opleiding en weet wat ze moeten doen. Wanneer dit toch niet zo is, kijken ze intern naar een oplossing. Heel tevreden dus.

Het plaatje klopt..
De start was moeilijk maar de persoon aan de telefoon heeft alle peoblemen die er waren goed opgelost. Het telefonosch contact was heel goed !
Ze is blijven schuiven tot het plaatje klopte.

Vastaus yritykseltä Easy Life dienstencheques
OLGA is een heerlijk en eerlijk poetsvrouw en een heel proper ik heb er geen klachten van ik zal ze niet willen missen
OLGA is een heerlijk en eerlijke poetsvrouw en
een heel proper ik heb er geen klachten van
ik zal ze niet willen missen
DE LOCATIE IS LIER

Snel ́reactie op mijn vragen
Snel ́reactie op mijn vragen, gemakellijke oplossing gevonden.