Vi lejede en klapvogn i Alcudia vi var meget tilfredse med hele forløbet. Den blev leveret og afhentet som aftalt. Vi vil bruge denne service igen en anden gang .
Vi havde uventet en ekstra dag i København pga aflyst fly. Vi fandt Easygoing via Google og kontaktede dem vedrørende klapvogn til den samme dag. Jakob fra Easygoing mødte os på hovedbanegården ca to... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lejede en dobbelt baby jogger til vores ferie på Mallorca, og alt spillede bare! Nem bookingproces på hjemmesiden og levering direkte til vores hotel hvor klapvognen stod klar da vi ankom. Klapv... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God og hjælpsom kundeservice, simpel bestilling og meget fleksibel levering/afhentning. Vi lejede en super fin og ny klapvogn til en ferie ud af landet. Blev leveret og afhentet på vores hjemmeadress... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Easygoing is a Danish owned rental service of quality kids gear for families going on vacation. Families simply book their gear online and when they arrive at their destination, we deliver the gear.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super service
Lejede en klapvogn på Mallorca. Super fin service, med sms og fotos af levering på hotellet, og en pæn og ren klapvogn. Alt spillede og man føler sig i trygge og kompetente hænder. Varm anbefaling herfra

Absolut fantastisk service
Absolut fantastisk service og selve medarbejderne er vidunderlig. Havde det bedste oplevelse med Anne og Elizabeth. Kan varmt anbefale.
Klapvogne i fantastisk stand, rent og god kvalitet.
Rigtig god oplevelse
Vi er lige kommet retur fra Mallorca, og det var simpelthen et kæmpe hit ikke at skulle tænke på at rejse med vores monster af en barnevogn. Der stod en rugtig fin vogn klar til os i receptionen, da vi ankom til hotellet, og den blev brugt flittigt hele ugen til både nattesøvn og ture ud i byen. Klar anbefaling herfra!

Klapvogns-leje på Mallorca.
Klapvogns-leje på Mallorca.
Vi lejede en klapvogn hos easygoing.
Og seriøst, uden at det skal lyde sådan helt salgs afrigget, så spillede det bare fra start til slut, og ovenikøbet til en rigtig fair pris syns jeg.
Levering og afhentning på hotel, nemt og bekvemt. Vi bruger gerne jeres service igen Easygoing 👏🏼😀

Vastaus yritykseltä Easygoing
A super friendly service and willing to…
A super friendly service and willing to be flexible in my specific wishes, super helpful and they bring and pick it up at the time that suites you. Perfect bed, with instructions, clean and well. Our 1 year old slept like a baby, and momma as well because of that! Thank again, would definitely do this again. (and a very good price!)

Boka denna tjänst
Suverän tjänst och service, du får leverans och hämtning av bokad utrustning där du bor.
Utmärkt visning av hur jag använder vagnen vid leverans.
Så härligt att slippa packa med vagn på resan. Rekommenderas varmt!!!

Leje af klapvogn på Mallorca
Lejede en klapvogn på Mallorca. Levering og afhentning gik super nemt, et kvalitetsprodukt som var i rigtig fin stand, og samtidigt var det hele til en rigtig fin pris. Servicen var fra start til slut ligeledes rigtig god. Kan kun anbefale jeres produkt.
Så nemt og godt
Så nemt og godt! Kæmpe anbefaling. Ikke sidste gang vi låner en klapvogn hos jer

Nemt & fremragende service
Nem bookingproces på hjemmesiden og levering direkte til vores hotel hvor klapvognen stod klar da vi ankom. Klapvognen var i super stand, nærmest som ny, og super nem at komme rundt med. Og ved check-ud fra hotellet, skulle vi blot efterlade klapvognen i receptionen. Super nemt.
Vi kommer helt sikkert til at bruge Easygoing igen. Stor anbefaling herfra.

Super service
Nem og overskuelig hjemmeside.
Spritny klapvogn var allerede afleveret på hotellet dagen før vi ankom.
Fantastisk service
EasyGoing får de varmeste anbefalinger fra os. Vognen fungerede perfekt og levering/afhentning var som aftalt. Det er luksus at slippe for at rejse med barnevogn. Dedikerede mennesker står bag! Tak for denne gang.
Meget positiv oplevelse
God og hjælpsom kundeservice, simpel bestilling og meget fleksibel levering/afhentning. Vi lejede en super fin og ny klapvogn til en ferie ud af landet. Blev leveret og afhentet på vores hjemmeadresse.
Tip til forbedring: mulighed for tilvalg af diverse tilbehør, f.eks. regnslag, myggenet osv.

Super fin service
Super god service! Vi bestilte popup telt og parasol til levering på Mallorca, og tingene blev leveret til døren af super venlige Mathias.
Telt og parasol var fine og rene og virkede upåklageligt. Alt i alt helt perfekt :)
Excellent service, great quality stroller
Excellent service. Rented a solid stroller, compact and sturdy. Could fold/unfold super easily, detach a wheel and even fit into the trunk of a small 2 doors car. The assistance, delivery and pick up service were impressive.

Virkelig service i særklasse
Virkelig service i særklasse!
Ringede helt knust og manglede akut en babyjogger i Spanien på Mallorca og uden tøven hjalp easy going mig hurtig som lynet med en klapvogn! Det virker bare og det var NEMT! Så af hjertet tak!
Og Nårh jo, det var til en rigtig fin pris!