E-Wheels Enschede Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

E-bike besteld, deze werd na enkele dagen plots zonder reden aan te geven geannuleerd. E-bike staat gewoon nog altijd te koop op de site. Op berichten wordt totaal niet gereageerd. Dan maar niet, zat... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Levering duurde wat langer dan beloofd maargoed dat kan gebeuren. Echter was beloofd de scooter met kenteken af te leveren. Dit was niet gebeurd en moesten we nog langer voor we de scooter konden g... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Chille medewerkers maar communicatie kan veel beter je moet echt blijven appen om antwoord te krijgen Maar toen de fiets binnenkwam werd alles uitgelegd door een zeer vriendelijke man en vrouw

Saanut 5/5 tähteä

Fatbike voor reparatie weggebracht. Snel, vakkundig en voor een mooie prijs. Service krijgt van mij een 10+ Emrys is langer blijven werken omdat ik m’n fatbike nodig had. Waardoor het binnen een dag... Näytä lisää

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb op 24-6 een elektrische step…

Ik heb op 24-6 een elektrische step besteld levertijd 1-5 werkdagen, tot op heden niks geleverd gekregen!! 1000x bellen ze nemen niet op, voicemail ingesproken geen reactie, op e-mailtjes, whatsappjes GEEN reactie !!!
€300 weg en geen step!!!!
Verjaardagsdag kado voor mijn zoontje die nu zeer verdrietig is!
Maar daar hebben hun maling aan, hoe kan je klanten zo behandelen??????
Schandalig !!!!!!

24. kesäkuuta 2024

Zeer tevreden

Door een levering probleem duurde het langer, maar goede eerlijke communicatie.
Kundig personeel en mooi product.

V8 gekocht

19. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Al 2 maanden aan het wachten op mijn…

Al 2 maanden aan het wachten op mijn step waarbij op de website staat dat het 1-5 werkdagen zou moeten duren. Hele slechte service alles wordt na weken opgepakt . Geloof de indiactieve levertijd op de website niet mensen!

9. toukokuuta 2024

Zeer postitief

Vriendelijk te woord gestaan via de app en vlot geholpen aan een fatbike. Het kettingslot was niet op voorraad, deze werd zodra hij er was snel verstuurd per post.

3. toukokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Duurde allemaal wat langer dan afgesproken

Levering duurde wat langer dan beloofd maargoed dat kan gebeuren.
Echter was beloofd de scooter met kenteken af te leveren. Dit was niet gebeurd en moesten we nog langer voor we de scooter konden gebruiken.

Al met al vriendelijke mensen het duurde alleen wat langer dan gehoopt

23. huhtikuuta 2024

E-step

Duidelijke uitleg over het product.

27. maaliskuuta 2024
E-Wheels Enschede-logo

Vastaus yritykseltä E-Wheels Enschede

Bedankt voor je review en wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop namens ons team van E-Wheels Enschede!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin