Saanut 5/5 tähteä

had 2 paar handschoenen besteld waarvan achteraf eentje niet voorradig bleek. Het zou beter zijn mocht bij het bestellen vermeld wordt of producten al dan niet voorradig zijn. Dit gezegd zijnde toch... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht omdat ik laatst, na heel veel spullen en kleding te hebben gekocht, vragen had over een dure snickers werkbroek alvorens te bestellen ik door een jonge dame vol ongeïnteresseerd behandel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb op 29 juni een bestelling gedaan van een korte werkbroek en een tanktop maar beiden zijn reeds nog niet aangekomen. Terwijl we toch al zo’n 2 weken verder zijn. Van een gerenommeerd bedrijf als... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een bestelling geplaatst voor een paar werkhandschoenen, bleek dat ik alleen een linker had besteld. Werd de volgende dag gelijk gebeld om dit optelossen. Toen de bestelling werd geleverd bleke... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Slechte service

Zeer slecht omdat ik laatst, na heel veel spullen en kleding te hebben gekocht, vragen had over een dure snickers werkbroek alvorens te bestellen ik door een jonge dame vol ongeïnteresseerd behandeld werd.
Adverteren over SUPERSERVICE en dan dit.....
Ik koop niks meer bij ze

24. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä E Snickers

Bedankt voor uw beoordeling.
Onze klantenservice manager heeft u zojuist gebeld om de situatie met u te bespreken, helaas wilde u ons niet meer te woord staan.
Het spijt ons oprecht dat u een slechte ervaring heeft gehad met onze klantenservice, want voorheen kregen wij altijd goede beoordelingen van u (6/6 keer positief).
Het enige wat wij nu van onze collega weten is dat het gesprek eigenlijk al moeilijk begon en dat u de medewerker niet de kans gaf om een vraag van u uit te zoeken en erop terug te komen.
De houding van deze collega zal een momentopname geweest moeten zijn of wellicht een ander perspectief op de situatie. Wij hebben goed met de collega gesproken en vertrouwen erop dat het een uitzondering was om deze reden.
We wensen u desondanks veel plezier toe met uw aankoop, want die had u nog wel bij ons besteld en geleverd gekregen. Het was ons altijd een genoegen u van dienst te mogen zijn.
Team E-snickers.nl

Saanut 3/5 tähteä

De kleding is oke

De kleding is oke, maar ik vindt het lang duren voordat het bezorgd wordt.

4. helmikuuta 2022

Beste klant,

Het spijt ons dat u langer heeft moeten wachten op uw bestelling dan u gewend bent. E-Snickers streeft er naar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen te kunnen verzenden. De iets langere levertijd is onder andere om een balans te vinden tussen prijs, duurzaamheid en verwerkingstijd. We wensen u alsnog veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot een volgende keer.

Klantenservice E-Snickers

Poloshirt

Poloshirt besteld, was helaas niet op voorraad.
Netjes bericht gehad dat het een uitlopend artikel was, en gelijk de betaling terug overgamaakt.

12. tammikuuta 2022

Levering

Ik heb nog steeds niets ontvangen. 2 weken later…

24. joulukuuta 2021

Beste klant,

Het spijt ons dat de levering langer is dan verwacht. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen te versturen. Helaas kan het soms dat een bestelling vertraging oploopt in transport. Over deze vertraging hebben wij al met u contact gehad via de mail.

Ondanks uw teleurstelling hopen wij dat uw bestelling inmiddels juist bij u is aangekomen en wensen wij u veel plezier met uw aankoop.

Klantenservice E-Snickers

Saanut 1/5 tähteä

Na 14 dagen mijn bestelling nog steeds…

Na 14 dagen mijn bestelling nog steeds niet ontvangen terwijl max 5 dagen wordt beloofd.

12. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä E Snickers

Dank voor uw beoordeling.
We hadden u geïnformeerd over de vertraging in de transport maar helaas was er daarna geen duidelijke levertijd meer beschikbaar. Zo te zien heeft u de bestelling vandaag in ontvangst kunnen nemen. Onze excuses voor de drukte en onduidelijkheid in de transport.
Hopelijk is de bestelling qua inhoud verder naar wens, veel succes en graag tot de volgende keer.

gewoon top

gewoon top alles wat je besteld binnen een week in huis

11. joulukuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Gert-Jan,

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling!
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u zeker vaker terug te zien in onze webshop.

Klantenservice e-snickers.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin