had 2 paar handschoenen besteld waarvan achteraf eentje niet voorradig bleek. Het zou beter zijn mocht bij het bestellen vermeld wordt of producten al dan niet voorradig zijn. Dit gezegd zijnde toch... Näytä lisää
Zeer slecht omdat ik laatst, na heel veel spullen en kleding te hebben gekocht, vragen had over een dure snickers werkbroek alvorens te bestellen ik door een jonge dame vol ongeïnteresseerd behandel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb op 29 juni een bestelling gedaan van een korte werkbroek en een tanktop maar beiden zijn reeds nog niet aangekomen. Terwijl we toch al zo’n 2 weken verder zijn. Van een gerenommeerd bedrijf als... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wasaweg 4-1, 9723JD, Groningen, Hollanti
- 050 211 1437
- klantenservice@e-snickers.nl
- e-snickers.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Lange levertijd wegens niet op voorraad
Lang moeten wachten op de bestelling
Vooraf vokgens afspraak werd ik gebeld dat het een week of 2 langer kon duren dit werd ruim 4 weken
Spullen waren niet op voorraad bij de leverancier
De rest helemaal in orde
Geweldig product en zeer snelle …
Geweldig product en zeer snelle afhandeling!
Top winkel
Goede kwaliteit en zeer snelle levering! Ik zou hier zeker nog een keertje bestellen :)
precies wat ik zocht
precies wat ik zocht, duurt alleen veel te lang voordat het bezorgd wordt
Geweldige service
Ik had een bestelling geplaatst voor een paar werkhandschoenen, bleek dat ik alleen een linker had besteld. Werd de volgende dag gelijk gebeld om dit optelossen. Toen de bestelling werd geleverd bleken er 2 linkse en 2 verschillende types te zijn. Een telefoontje en het werd gelijk geregeld zonder enkel probleem geweldig. inmiddels de juiste bestelling in huis.

Goeden afspraaken
er was wat onduidelijk hijd in het begin dit kwam meeden door de feest dagen maar het is goed opgelost
Late bezorging!
Pas een week na mijn bestelling kreeg ik een mail van DHL dat mijn pakketje werd verzonden, terwijl op de website staat dat de bezorging maximaal 5 werkdagen duurt. Tegenvaller!
Levertijd
Duurt 2 weken voordat je broek binnen is via deze site!!

Vastaus yritykseltä E Snickers
Veel te lange levertijd. bijna alles is binnen 12 of 24 uur leverbaar tegenwoordig. Een paar weken is te lang, helemaal als je erop staat te springen.
Bijna alles is binnen 12 of 24 uur leverbaar tegenwoordig op het internet. Een paar weken is echt te lang, helemaal als je erop staat te springen.
Duurt veel te lang!
Vrijdag voor Pasen een werkbroek besteld die op voorraad was
Tot op heden nog niks gehoord of ontvangen!
Ik vindt dit anno 2016 niet meer kunnen
Is gelijk de laatste keer!
betrouwbaar
bestelling volgens afspraak geleverd,volgende keer bestel ik weer bij e-snickers.
Moeilijk retourneren
Omdat de maat tegen viel wil ik een bestelling terus sturen maar dat wordt je wel lastig gemaakt. Punt voor verbetering. B.v. een retour formulier en een retour adres sticker.

Zeer trage levering!
Prijzen zijn goed, maar levering duurt erg lang!

Zeer matig
Als ik online bestel mag ik toch wel verwachte dat het binnen 2 dagen in huis is en geen 6.
Dus ik koop daar niet meer

Vastaus yritykseltä E Snickers
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.