1,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,9

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Informacja o braku Leków w 4h za 310 zł, „35 zł i 15 minut” to kłamstwo

ZNANARECEPTA.PL : Serwis znana recepta reklamuje się takimi zwrotami jak „recepta w 15 minut”, „recepta za 35 zł”. To nie prawda. Zapłaciłem 60 zł i Czekałem 3h by lekarz mi powiedzial „o lek można wnioskować w ramach konsultacji psychiatrycznej - jest taka
opcja na stronie, w ramach tej porady odmowa, zwrot zgodnie z regulaminem nie przysluguje”. W TYM PRZYPADKU RECEPTA KOSZTUJE 250 ZŁ. Co łącznie z moim wydanym 60 zł, dałoby 310 zł. Motto powinno brzmieś INFORMACJA O NIEWYSTAWIENIU RECEPTY W 4H ZA 310 ZŁ. Nie dostałem recepty na regularnie przypisywany mi lek przez innego lekarza, nie był to żaden lek RPW ani antydepresant, ani lek uspokajający czy nasenny. Zwykły lek RP.

24. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam! Przedstawione wszystkie wyniki badań, by wystawić receptę, miał być kontakt z lekarzem. Był bot, który odpisał że recepty nie będzie bo nie ma zaświadczenia od lekarza. Gdybym miała możliwość pójść do lekarza, nie korzystalabym z ich usług!! Nie polecam!!

7. huhtikuuta 2026

Oszustwo!!!

Odmowa wypisania recepty i odmowa zwrotu pieniędzy za złożenie zamówienia. Uzasadnienie: tak jest w regulaminie. Tylko że jak przeciętny człowiek ma znać teść ustaw? Żaden lekarz się nie kontaktuje aby przeprowadzić wywiad. Komunikacja via email z anonimowym rozmówcą. Oszustwo!!!

17. tammikuuta 2026

Oszustwo - uwaga

Poprosiłem o konsultację w celu wystawienia recepty. Otrzymałem informację mailowo, żebym był pod telefonem, bo lekarz będzie dzwonił. Nikt nie zadzwonił przez 9 godzin. Napisałem maila z pytaniem co z moją konsultacją. Otrzymałem odpowiedź, że wniosek o receptę został rozpatrzony negatywnie. Bez żadnej konsultacji. Pieniążki oczywiście zostały pobrane i nie zostaną zwrócone. Odradzam.

1. syyskuuta 2025

SCAM

Wyłudzanie pieniędzy. Bez teleporady. Dlaczego nadal nie interesuje się nimi policja ?

28. maaliskuuta 2025

Odradzam

Odradzam

"Witamy
Informujemy, że po przeanalizowaniu formularza medycznego, lekarz nie wyraził zgody na wystawienie recepty na leki z tej grupy. Informacja na temat leków i decyzji lekarza odnośnie wypisania e-recepty znajdują się na naszej stronie (m.in. Regulamin).
W przypadku wnioskowania o leki z tej grupy lekarz zaleca konsultacje stacjonarną."

2. helmikuuta 2025

Oszuści i złodzieje.

Oszuści i złodzieje.
Zasłaniają się swoim nielegalnym regulaminem twierdząc że usługa została wykonana zgodnie z regulaminem i zwrot nie przysługuje.
Regulamin jest niezgodny z kodeksem cywilnym oraz prawami konsumenta.
Biuro jest wynajmowane w wirtualnych biurach a właściciel ma inne podobne spółki których przydała się kontrola z US i nie tylko.

27. joulukuuta 2024

Chciałem e-recepte na lek

Chciałem e-recepte na lek, którą już wcześniej miałem wielokrotnie wystawioną po konsultacji telefonicznej. Historia jest dostępna na pacjent.gov.pl. Zapłaciłem za konsultację, ale otrzymałem tylko krótką odpowiedź mailem o treści "W związku z wnioskowanym lekiem zalecam wizytę stacjonarną u lekarza prowadzącego. Leków z tej grupy nie można wypisać w formie e-wizyty". Po skardze, odpisali tylko, że zwrot kosztów się nie należy i abym sobie przeczytał regulamin. Bezczelni i świadomie wprowadzajacy ludzi w błąd.

22. joulukuuta 2024

OSTRZEŻENIE / WARNING

PROSZĘ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. TA STRONA ODMAWIA WYSŁANIA NAWET ZWYKŁYCH TABLETEK ANTYKONCEPCYJNYCH. POPRZEDNIA OPINA POTWIERDZA, ŻE NIE WYWIĄZUJĄ SIĘ Z NICZEGO. ZGŁASZAM SPRAWĘ DALEJ.
______________________________________

DO NOT ORDER ANYTHING HERE!!!!! I WISH I HAVE READ PREVIOUS REVIEW BEFORE ORDERING SIMPLE CONTRACEPTIVE MEDICINE. I'M GOING TO TAKE THIS FURTHER.

24. lokakuuta 2023

Scam

Scam, they do not send any receipts.
Exchanging emails and not refunding after not offering the service.

8. tammikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin