Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Velkommen til Danmarks nye online byggemarked og trælast e-byggemarkedet.dk blev etableret i 2024 og repræsenterer meget mere end blot et nyt ansigt på markedet. Med fokus på et bredt udvalg, konkurrencedygtige priser og en passion for at gøre bæredygtigt byggeri tilgængeligt for alle, stræber vi efter at blive danskernes foretrukne webshop inden for byggematerialer samt alt til huset og haven. Vores webshop www.e-byggemarkedet.dk er din indgang til en verden af muligheder inden for byggematerialer, døre og vinduer, maling, el-artikler, vvs-artikler, værktøj, tøj og sko samt alt til huset og haven. Idéen bag forretningen er egentlig meget simpel: Det skulle ikke være så dyrt at købe byggematerialer, og det skulle være muligt at gøre det hjemmefra på alle tider af døgnet, uden at man skulle bruge transporttid på at køre ned i den lokale tømmerhandel eller byggemarked med en trailer, som både skal fyldes og tømmes. Hos e-byggemarkedet.dk er vi klar over, at hverdagen kan være travl, og derfor er vores telefontider og mailbesvarelser tilgængelige i ydertimerne. Vi er her for dig, når du har brug for os, selv efter kl. 20, når børnene er puttet, og du endelig har tid til at fokusere på dit byggeprojekt. Alle kan handle på e-byggemarkedet.dk, den private, gør-det-selv, håndværkeren, det offentlige og den professionelle og uagtet om du bor i København, Esbjerg, Padborg, Skagen eller Viborg. Derved fjerner vi også behovet for lange køreture til fysiske butikker ved at levere dine materialer direkte til din dør. Hos e-byggemarkedet.dk sætter vi en ære i at springe så mange led over så muligt. Ved at købe byggematerialer ind direkte ved producenten sparer vi kunden for at skulle betale for meget. "Vores materialer, dine drømme," er ikke bare en sætning for os - det er vores løfte om at levere kvalitetsprodukter, der opfylder dine behov og drømme for dit byggeprojekt. Fra fundament til færdiggørelse er vi her for at opfylde dine byggedrømme med materialer.
Yhteystiedot
Gråmejsevej 43, 8800, Viborg, Tanska
- salg@e-byggemarkedet.dk
- e-byggemarkedet.dk
Muut katsoivat myös näitä
Ok med hurtig levering
Super god pris på det ønskede produkt…
Super god pris på det ønskede produkt og hurtig levering.
En leverandør jeg vil benytte fremadrettet
Super hurtig levering og god pris 👍
Man har lavet en aftale med byg og stil…
Man har lavet en aftale med byg og stil hvis man siger ja til nyhedsbrev for man 10% på første ordre det kender man ikke ved ebyggemarkedet ? Det er hvad der står på nettet når man går ind og bestiller varer gennem byg og stil

Vastaus yritykseltä e-byggemarkedet
Varen er tilstrækkeligt beskrevet på…
Varen er tilstrækkeligt beskrevet på siden.
handelen forløb ganske smertefrit.
En enkelt smutter var det dog, at fragtmanden kunne vise mig sin instruks, som angav, at han kunne sætte forsendelsen uden kvittering for modtagelsen, hvis han ikke traf os.
Dette havde jeg ikke valgt.

Verdensklasseservice!
Havde en transportsskade, sendte mail med billede, ny vare på vej. Det er klasse.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.