Kindness & Calm We've been recommended this clinic because of Nina who has the reputation of being kind. Our experience was proof of that. The visit went very smoothly and we trust her guidance reg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super nærværende og venlige. Meget opmærksom på mine to katte. Kommer helt sikkert igen :)
Yritys on vastannut
Dyrlægen i Nærheden er din lokale dyrlæge i Hedehusene mellem Roskilde og Tåstrup. Vi behandler hunde, katte, kaniner, marsvin og små gnavere. Dyrlægen i Nærheden ejes af dyrlæge Nina Vejlsted, der har mere end 20 års erfaring indenfor medicinsk og kirurgisk behandling af kæledyr. På klinikken tilbydes medicinsk behandling, operationer, tandrens og tandbehandling, røntgen, ultralydsscanning – herunder hjertescanning, laboratorieundersøgelser og forebyggende undersøgelser og vaccination. Du kan derfor i langt de fleste tilfælde få den fulde behandling af dit kæledyr hos Dyrlægen i Nærheden.
Skærvestræde 2, 2640, Hedehusene, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super nærværende og venlige. Meget opmærksom på mine to katte.
Kommer helt sikkert igen :)

Kindness & Calm
Our experience was proof of that.
The visit went very smoothly and we trust her guidance regarding treatments and general care advices for our 2 lovely cats.

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
En god og rolig førstegangsoplevelse, samt en faglig kompetent nysgerrighed, hvor det blev tydeligt, at det var vores elskede kæledyr, der var i højsædet.
Tak for det, Vi vender helt sikkert tilbage 🐾

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Jeg har kendt og brugt Nina som dyrlæge i over 9 år og har altid følt mig trygt.

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Tak til Nina og personalet for super god behandling af vores mops Eddie. Det er rart at komme hos jer og I sætter ejer og dyr først. Der var ikke nogen der havde troet at Eddie sov ind men er sikker på at han følte den kærlighed som var i rummet da han slappede af hos jer.
Tusinde tak til jer alle 3 for den måde I er på.

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
I recently contacted them since I'm soon to welcome a puppy. They answered my questions and doubts very kindly through email and then I passed by the clinic to meet them in person and get some treats for my foster dog. They were super welcoming and helpful. I'm looking forward to continue being their costumer and gain experience with their services!

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
omsorgsfuld, tålmodighed og fantastisk behandling

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Jeg kender Nina fra tidligere og er især tilfreds med hendes høje faglighed og store imødekommenhed.
Hun har fulgt mine hunde og de genkender hende med stor glæde. De er trygge ved at komme i klinikken.

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Very Experienced & Trustworthy Vet. I am very satisfied & happy to take my two Golden Retrievers to Nina.

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Vi er flere der er meget glade for vi har fået en dygtig dyrlæge med 20 års erfaring her til nærheden, min hund har fået renset tænder og går til kontrol med sin ryg, han er glad og tryg ved at komme der. Og dejligt at der er moderne udstyr så det meste kan blive tjekket der og det er et plus sygeplejersken også er erfaren

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Vi fulgte Nina fra vores tidligere sted, da hun på fineste vis fandt roden til vores kats sygdom. Vi troede ellers hun stod til aflivning (altså katten), men efter flere undersøgelser lykkedes det Nina at finde den rette medicin og vi kunne ikke være gladere.
Vi bli'r altid taget godt imod og behandlet med stor respekt og indlevelse.
Kæmpe anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Altid særdeles venlig og professionel behandling

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Vi fik hurtigt en konsultation, dagen efter. Dyrlægen var grundig, behagelig, glad for vores kat og gjorde os trygge ift. behandlingen.

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Ringede lidt halv akut med en kat som havde tydelige tegn på at hun havde ondt, og de fik set til hende hurtigt. Fik også en rigtig god vejledning til andre problemer vi har haft med hende. Eftersom hun ikke havde andre tegn på smerter efter en uge ville de alligevel gerne tjekke hende for god ordensskyld, som jeg synes er et rigtig godt tegn på at de gerne vil være 100% sikre på alt er okay og det gjorde os ekstra trygge.
Kan virkelig kun anbefale Dyrelægen i Nærheden. Super god service, søde og professionelle læger som man virkelif kan mærke vil dyret det bedste.

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Nina er en rigtig dygtig dyrelæge har kommet hos hende igennem flere år efterhånden med vores hund. Føler mig altid tryg hos hende.

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
God tid til hunden, som føler sig tryg og ikke bliver bange for at komme til dyrelægen.

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Jeg har haft en rigtig god oplevelse, med en sterilisation af min kat Frida 😺😊Jeg blev mødt med empati og forståelse. Dyrlægerne er begge meget serøse og professionelle, og jeg vil helt klart bruge dem igen.
Jeg kan kun give dem 5 stjerner og en varm anbefaling.
De bedste hilsner Pia

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Kompetent og professionel. Både min kat; Sir Toby og jeg følte at vi var i trygge hænder

Vastaus yritykseltä Dyrlægen i Nærheden
Altid professionel behandling af min kanin, han modtages altid med omsorg og varme lige meget om han skal have klippet negle, har øjenbetændelse, vaccineres eller da han skulle kastreres.
Derudover er dyrlæge Nina og sygeplejerske Henriette altid behjælpelig med råd og vejledning til hvad der er bedst for min kanin.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.