Frederiksværk Dyrehospital Arvostelua

1. Eläinsairaala
  2. Eläinlääkäri
  3. Eläinruokakauppa
  4. Lemmikkieläintarvikekauppa

Velkommen til Frederiksværk Dyrehospital Dit kæledyr i centrum – nu og fremover Efter en kortere lukningsperiode er vi glade for at kunne meddele, at dyrehospitalet genåbnede den 10. juni 2025. Vi er glade for igen at tage imod både nye og velkendte patienter. Åbningstider: Mandag til fredag kl. 08.30–16.30 Hos Frederiksværk Dyrehospital møder du et dedikeret team, der brænder for dyrevelfærd og personlig omsorg. Vi tilbyder professionel behandling i trygge og rolige rammer, og vi tager os tid til både dyr og mennesker. Vi lægger stor vægt på ærlig rådgivning, grundighed og tryghed – både i akutte situationer og i den løbende pleje gennem hele dit kæledyrs liv.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Mangler viden om før og nu

Nu ved jeg ikke om det er før da Anicura stod for det eller om det er det nye hospital som er ude Anicura?. Hvis det er det nye dyrehospital og uden Anicure. Var hos Lars Bloch igår onsdag og virker meget kompetent. Grunden til jeg valgte lige det dyrehospital, det er for en som hedder Geoff Hauser som har været min gamle dyrlæge i 90’erne på KVL (den Konglelige veterinær Lanbohøjskole) på Frederiksberg i København. Idag kaldt (Universitetshospitalet for Familiedyr). Han er både været og underviser og været klinikchef og ved meget om mange sygdomme og han er nu løbende i Frederiksværk Dyrehospital. Men også travlt med mange andre ting og svær at få en konsultation hos. Men han ved meget og reddet en af mine katte i 90’erne for en autoimun sygdom som 2 andre alm. dyrlæger ikke kunne. Lars Bloch har jeg kun ses en gang med igår med en 15 år Kat og han er ejer af Hospitalet af Frederiksværk dyrehospital og han virker også godt erfaren og rar at snakke med.

17. helmikuuta 2026

Stor ros og anbefaling

Stor ros og anbefaling! Vi har med stor tilfredshed brugt Frederiksværk Dyrehospital og dyrlæge Lars Bloch gennem mange år. Altid god behandling, tid til at lytte og tale om tingene - og høj faglighed. Og forståelse for at en udstillingshund ikke må barberes på benet, når den skal have taget blodprøve eller lagt venekanyle 😊. Vi er så glade for at Dyrehospitalet er genopstået med det sødeste og mest professionelle personale. Og med Lars Bloch som vores trygge anker. Tak fra os og Wilma-hunden.

27. lokakuuta 2025