Vandaag woensdag 18 maart 2026 is er een chauffeur van Dynalogic bij u aan de deur geweest om een transport uit te voeren in opdracht van Art & Craft Media NV (Logistiek). Helaas hebben wij u n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was de ontvangende partij, dus heel veel ervaring had ik niet. Maar kan wel zeggen alles word goed opgevolgd en er is mogelijkheid om andere datum van levering te krijgen, was niet nodig voor mij.... Näytä lisää
Goede tracking via mail en sms, maar gehaaste bezorging van twee jongens die heel hard werken. En jammer genoeg een koelkast van meer dan 80 kg handmatig drie verdiepingen naar boven en weer naar b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Duidelijke communicatie, alles wordt van tevoren gemeld en ook nog op de dag zelf een specifiekere tijd met realtime volgen van de bezorger. Hele aardige man die het product kwam ophalen. Best pittig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Als full service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven vergroot Dynalogic de waarde van het bestelde product. Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door waardeproducten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Dynalogic is meer dan een bezorgdienst. Vanaf het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt, staat u als klant bij ons op het netvlies. We houden u op de hoogte zodat u precies weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Onze bezorgspecialisten zijn ervaren in het vervoeren van kostbare en kwetsbare producten. Ze zijn 100% met zorg voor u onderweg. Wij voelen ons medeverantwoordelijk en zien het als onze bijdrage aan de door u beloofde service, kwaliteit en beleving van het product. Wij noemen dit more than delivery: bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. Daar wordt iederéén blij van!
Daelderweg 20, 6361 HK, Nuth, Hollanti
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
De bezorger was op tijd en heeft me goed geholpen met de bestelling. Zeker als je bedenkt dat mijn geheugen niet goed werkt. Maar hij nam de tijd en legde alles rustig uit.
Een vlekkeloze levering onder optimale informatie verstrekking.Maar bovenal de ongekende vriendelijkheid en service van chauffeur en bijrijder. Wat een verademing.
Heel handig dat je een sms krijgt met de levertijd en die klopt vrijwel altijd. Klasse service en ook nog correcte en optimistische bezorger.
Duidelijke communicatie.
De "live" tracking is heel fijn om tussendoor te checken en dan uiteindelijk de sms dat hij er bijna is.
Helemaal super. Zeer tevreden.
Pakket met bevroren voedingswaren netjes op tijd en tot aan de deur geleverd (we wonen in een appartementencomplex ).
Vriendelijke bezorger , en op tijd.
Koerier kwam op het aangegeven tijdblok.
Mensen waren vriendelijk en deskundig.
Geen enkel opmerking nodig
Wat een leuke bezorger, belde dat hij door drukte wat later was dan aangegeven, helemaal top!
Goede info vooraf, prachtig op tijd geleverd door een zeer vriendelijk en beleefde chauffeur
Vandaag werd drank van Gall en Gall bezorgd.
Prima bezorging!
Werd naar binnen gebracht en een aardige jongen. Top!
Koerier was vriendelijk en geduldig en beleefd.
Goede levering, probleem met betaling aan de deur vanaf mijn kant en bezorger zeer geduldig en denkend in oplossingen ipv problemen. Top ervaring
Heel erg netjes en snel geholpen, keurig op tijd ook !!!

Vastaus yritykseltä Dynalogic
De code die je moet geven voor de ontvangst van je pakket geeft wel een extra veilig gevoel,zeker bij dure aankopen,maar de app kan beter,die was enorm traag en de link in de mail voor een afspraak te veranderen werkte niet,het was mijn 1ste ervaring met Dynalogic en al bij al is het mooi opgelost want de vriendelijke bezorger belde mij op en vroeg de code,waardoor hij mijn pakket in de carport mocht plaatsen, ik ben tevreden.

Vastaus yritykseltä Dynalogic
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.