Saanut 5/5 tähteä

Ik ben sinds 2/3 maanden uit huis en ik woon samen met mijn vriendin, ik vond het ontzettend lastig om hoogte te krijgen van mijn inkomsten maar voornamelijk mijn uitgaven. Door Dyme is alles overzich... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik Dyme nu een tijdje en het heeft me echt geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn financiën. Het is fijn dat je automatisch inzicht krijgt in je vaste lasten en abonnementen, zonder d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

⭐⭐⭐⭐⭐ Dyme is a fantastic app! It helps me easily track my expenses, manage subscriptions, and save money without any hassle. The interface is clean and user-friendly, and the automatic insights mak... Näytä lisää

1. Hintavertailusivusto

Yrityksen kirjoittama

De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Verzekering

Als je vragen verstuurd, krijg je nauwelijks antwoord en moet je je vraag elke keer opnieuw versturen. Ik zou via dyme mijn verzekering verlagen, eindstand betaalde ik meer.. het is daarna een hele opgave om weer van die verzekering af te komen. Absoluut niet tevreden over

6. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

It is a good app for tracking your…

It is a good app for tracking your expenses and very complete. Give you nice insights on your expenses and the option to reduced cost is very nice too (although I never used). The only complain I have is to assign the type of insurance. Sometimes you have one insurance company for different insurance and you cannot assign this in the app. It would be nice to have a breakdown option for this. Also, I find it a bit expensive. Those are the only reasons for 4 stars instead of 5.

18. huhtikuuta 2026

Erg gemakelijk

Erg gemakelijk, overzichtelijk en finne hulp.

16. huhtikuuta 2026

Bedankt voor je review, Jacqueline! 😊

Fijn om te horen dat je de app makkelijk en overzichtelijk vindt en tevreden bent met de hulp!

Saanut 2/5 tähteä

Used to be good

Used to be good, they caught one nice offer for my Internet at home that made me save a 200 euros (minus 68 for their fee). But from then on it’s was a very chaotic and unorganised and wrong service. They did a literal mess with the switching to my energy provider, back and forth from Vattenfall to Budget Energie, start date in 2030, a subscription that was higher than my previous one, start date not respected, initiated one month before the end of the definite contract so that I had to pay a fee for switching earlier than foreseen, they don’t reply to email or WhatsApp, send multiple offers that cross one another, and the last of their doing was to offer me a car insurance with a price higher than mine and also lower maximal. A disaster.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dyme

Thanks for your detailed feedback, and sorry to hear about your experience.

It’s good to hear we were able to help you save initially, but what you describe afterwards is definitely not the level of service we aim to provide. Issues like incorrect start dates, overlapping offers, or poor communication shouldn’t happen.

We’d really like to look into this and make things right. If you’re open to it, please reach out to us so we can review your case in detail.

Simple en handig

Simple en handig

12. huhtikuuta 2026

Bedankt voor je review, Benito! 😊

Fijn om te horen dat je de app simpel en handig vindt!

Saanut 1/5 tähteä

Dyme 7 dagen op proef genomen en ruim…

Dyme 7 dagen op proef genomen en ruim voor het einde van de proefperiode proberen te annuleren.
Nergens in de app of op de site is een mogelijkheid om hetzelfde annuleren.
Normaal zou je een klantenservice bellen zoals ieder Nederlands bedrijf verplicht is om te hebben maar ook dit is niet mogelijk.
Chatbot waardeloos.
Mail gestuurd en een reactie gekregen dat ze het abonnement zouden stoppen nog voor dat er geld afgeschreven zou worden.
Twee dagen later geld alsnog afgeschreven klantenservice reageert maar geeft aan dat omdat mijn account is verwijderd zijn alle gegevens ook hebben verwijderd.
Wat een absoluut gelul volgens mij heb je gewoon een bewaardplicht.
Conclusie Shady bedrijf slechte bereiken slechter hun afspraken.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dyme

Thanks for your feedback.

Sorry to hear about your experience. You always have a 14-day cooling-off period for your subscription. It looks like things didn’t go as expected here, which shouldn’t happen.

If you’re open to it, we’d like to look into this further and resolve it properly.

Saanut 5/5 tähteä

Nou Zeer tevreden met deze app

Nou Zeer tevreden met deze app. Ik ga echt heel veel gebruiken, dank je wel

11. huhtikuuta 2026

Bedankt voor je review! 😊

Super om te horen dat je zo tevreden bent en de app veel gaat gebruiken!

Zelf niks te regelen

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dyme

Bedankt voor je review, Mark!

Fijn om te horen dat je het zo ervaart, dat is precies het idee!

Saanut 1/5 tähteä

Het meest waardeloze bedrijf om mee in…

Het meest waardeloze bedrijf om mee in contact te komen. Blijkbaar hebben ze een verzekering voor me afgesloten met een verkeerd kenteken, en nu mag ik zelf het probleem oplossen maar krijg Dyme niet te spreken en de verzekeringsmaatschappij zegt dat ik het probleem moet oplossen via Dyme maar helaas nemen ze niet de moeite om te helpen en zit ik zelf al uren aan de telefoon.

Waardeloos bedrijf, denk goed na voor je hier mee in zee gaat

8. huhtikuuta 2026

Bedankt voor je bericht.

Wat je beschrijft is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan. Het is erg vervelend dat je hier zelf achteraan moet en ons niet goed kunt bereiken.

We willen dit graag voor je uitzoeken en oplossen. Kun je ons nogmaals een bericht sturen met je gegevens? Dan kijken we direct met je mee en zorgen we dat dit wordt rechtgezet.

Fantastisch

Fantastisch

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dyme

Bedankt voor je review, Ali!

Geweldig om te horen!

Saanut 1/5 tähteä

Dyme sluit autoverzekering af zonder toestemming.

Dyme sluit autoverzekering af zonder toestemming.

In 2024 gaf Dyme al aan mijn autoverzekering te “gaan aanpassen”, zonder dat ik hiervoor akkoord had gegeven. Ik heb toen terug gemaild dat ik géén verzekering op mijn naam wil zonder hiervoor akkoord te geven.

Daarna geen contact gehad, en in 2026 krijg ik opeens een mail waarin ze melden dat ze een verzekering voor me hebben afgesloten omdat ze een “betere” deal konden vinden (veel duurder dan mijn huidige).

Zonder ooit toestemming te geven of verder contact te hebben gehad, wordt er een verzekering op je naam afgesloten. Bijzonder dat dat kan.

21. maaliskuuta 2026

Bedankt voor je review.

Goed om te zien dat de annulering inmiddels is opgelost. We begrijpen dat dit verwarrend en vervelend is geweest.

Mocht er toch nog iets niet kloppen of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we met je mee.

Saanut 4/5 tähteä

Fijn dat ik zo snel een goedkoper…

Fijn dat ik zo snel een goedkoper contact heb kunnen krijgen!

De communicatie was wel veel en mag minder van mij!

Al met al, bedankt!

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dyme

Bedankt voor je review, Deborah!

Fijn om te horen dat je snel een goedkoper contract hebt gekregen. Dank ook voor je feedback over de communicatie, dat nemen we mee!

Perfecte app

Heel makkelijk hoe je alles direct per categorie kan inzien wat je uitgaven of inkomsten zijn werkt makkelijk en overzichtelijk

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dyme

Bedankt voor je review, Johan!

Fijn om te horen dat je het overzicht en de categorieën zo handig vindt!

Handige app

Het is een hele handige app ik hoef zelf niks meer bij te houden dat doet de app voor mij. Kan altijd handig weten hoeveel geld ik moet bewaren om me rekeningen te betalen super fijne app!

19. maaliskuuta 2026

tegen onnodige abonnementen

het is heel overzichtelijk en helpt enorm om te voorkomen dat je abonnementen behoud die je niet nodig hebt en geld kunt besparen.

18. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin