Al jaren lang bestel ik bij deze winkel mijn beha's van supergoede kwaliteit. Bij de laatste bestelling ontdekte ik wat later een defect bij een van de beha's, dus een mailtje met foto gestuurd. De v... Näytä lisää
Helemaal prima! - product beantwoordt aan verwachtingen - duidelijke informatie op de website - klant wordt op de hoogte gehouden van status bestelling en/of retour - uitstekend telefonisch be... Näytä lisää
Super winkel! Ik bestel er sinds jaren en ben elke keer zeer tevreden. Ruime keuze, goede kwaliteit & prijzen. Artikelen zijn zo als op de site beschreven. Verzending gaat altijd vlot en alles is mooi... Näytä lisää
Leuke acties van oa Marlies dekkers waar ik maar een paar weken van kon genieten. Helaas ging na een paar weken de beugel er al uit. Na mijn klacht kreeg ik eerst een hele lijst met wat ik zelf verkee... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De voordeligste Lingerie Outlet van Nederland. Lingerie en Badmode van topmerken als: Marlies Dekkers, Sapph, Hom, Rosa Faia, Lisca, After Eden, Anita Active.
Lindenhoutseweg 57a, 6545AH, Nijmegen, Hollanti
- chantor@dutchdesignersoutlet.com
- dutchdesignersoutlet.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Mooie artikelen
Mooie artikelen, ruime keuze, snel verstuurd en mooi verpakt.

Vastaus yritykseltä Dutch Designers Outlet
een super web winkel voor betaalbare en mooie lingerie.

Absolut zu empfehlen
Tolle Ware zu sehr günstigen Preisen

Vastaus yritykseltä Dutch Designers Outlet
Mooie prijzen en snelle levering

Omschrijving klopt met product
Omschrijving klopt met product. Snelle levering.

Prachtige body gekocht van After Eden
Prachtige body gekocht van After Eden. Mooie prijs en hele mooie kwaliteit. Aanrader!!

Vastaus yritykseltä Dutch Designers Outlet
Alles was supper ook zeer snelle…
Alles was supper ook zeer snelle levering

Prachtige lingerie
Prachtige lingerie, snelle levering, per telefoon bereikbaar
Zeer goed geholpen vriendelijk…
Zeer goed geholpen vriendelijk personeel en netjes verpakt.
Top!
Eerlijke prijzen
Zeer tevreden vaste klant 👍😁
Prachtige lingerie voor leuke prijzen
Prachtige lingerie voor leuke prijzen! Wordt snel en keurig verpakt geleverd .
Ander model dan besteld
Zeer snelle verzending maar het geleverde artikel ( badpak) is niet identiek aan het model dat ik online heb besteld. . De print is identiek maar dit badpak heeft een diepere ruguitsnijding. Gelukkig viel dit model nog wel in de smaak, dus niet geroutineerd.
Mooie BH's voor een mooie prijs
Onlangs heb ik een aantal mooie BH's gekocht van het merk Elbrina. De BH's dragen erg fijn, hebben een goede pasvorm en zijn mooi afgewerkt. De bandjes zijn breed voor goede steun maar zeker niet te breed. De sluiting achter heeft vier rijen met haakjes.
Na de bestelling werden de BH's snel geleverd en deze waren netjes verpakt. Ik ga binnenkort zeker opnieuw een bestelling plaatsen.
Alles is naar wens
snelle levering en goedkope lingerie