Snelle service als je via de website besteld. Jammer genoeg werken ze niet op afspraak daarom kan een bezoek aan de winkel lang duren. Een duidelijk punt voor verbetering
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Super hilfsbereit. Ich habe Sie auf Deutsch kontaktiert und auch eine deutsche Antwort bekommen. Unglaublich guter Service da es ja schließlich eine Niederländische Firma ist. Selbst als das g... Näytä lisää
Recent kochten wij twee complete recurve bogen met alles erop en eraan bij de Dutch Bow Store. Na een telefonische afspraak nam de verkoper /adviseur / voormalig olympisch boogschutter echt alle tijd... Näytä lisää
Goede uitgebreide webshop. Bestelling geheel compleet. Snel antwoord op vraag via email. Pakket uitstekend verpakt en geleverd.
Dutch Bow Store is dé specialist op het gebied van boogsport in Nederland. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment bogen, pijlen en accessoires voor zowel beginnende als ervaren schutters. Kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak staan bij ons centraal. Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke benadering. In onze winkel nemen we de tijd om klanten te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Deze kennis en ervaring vertalen we ook naar onze webshop, waar we streven naar duidelijke productinformatie en een soepele bestelervaring. Naast verkoop hechten we veel waarde aan service. Of het nu gaat om het samenstellen van pijlen, het afstellen van een boog of advies op afstand: wij denken graag met u mee. Met Dutch Bow Store kiest u voor vakmanschap, betrokkenheid en een passie voor de boogsport.
Nudepark 177, 6702 DZ, Wageningen, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Bestelling heel snel binnen 2 dagen top geregeld
Goede hulp bij een problem en de verzending is altijd netjes verpakt
Site facile d'utilisation; bien clair, bonnes descriptions du matériel. Prix correct et livraison rapide. Très bien !

Vastaus yritykseltä Dutch Bow Store
Direct bevestiging, snelle levering, correcte track & trace informatie
Zeer goede winkel. Snelle en kwalitatieve service met aandacht voor de klanten. Uitermate correct bij het nakomen van garantieafspraken.
Good prompt communication by email concerning the age verification and fast delivery / well packed
bestelling volledig, geleverd volgens info en materiaal voldoet aan verwachtingen. Ook snel antwoord van klantendienst op bijkomende vraag.
Fijne communicatie met de winkel. Expert advies
Grote voorraad. Prima webshop en snelle reactie
Schnelle Lieferung, Produkte genau wie beschrieben...Top👍
The pricing are good and I got my articles delivered in Sweden!
Vlotte levering, alles was in orde. Had even een vraagje over de levering, heel leuk telefonisch contact en direct geholpen.
Zeer vlugge en correcte levering, zeer concurrentiële en correcte prijs. Aanrader!
Omdat ik zelf te lui ben om zelf pijlen te maken, bestel ik ze. Snelle levering, prima pijlen.
Altijd keurig geregeld, goede produkten en mooi op tijd.
Altijd wordt je goed geholpen en denken goed mee
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.