Ik heb het hele traject bij Jasper gevolgd en ben gedurende die periode ontzettend goed begeleid. De cursus is heel goed gestructureerd. Als je stap voor stap alles volgt, moet het gewoon goed kom... Näytä lisää
Aan Jasper weet je wat je hebt: een goede coach die samen met jou naar een doel toewerkt. Ik maak de omslag van loondienst naar full-time ondernemen met meerdere bedrijfsactiviteiten en Jasper helpt m... Näytä lisää
Afgelopen periode heb ik samen met mijn compagnon voor Bol.com een 1op1 coaching traject gevolgt bij Jasper. We hadden al een 6 figure bol business, in het begin was het voor mij de vraag of coaching... Näytä lisää
Jasper is direct en eerlijk. Hij toont begrip waar nodig maar zal zaken ook niet mooier maken dan dat ze zijn. Dit ervaar ik zelf als zeer prettig en geeft mij veel motivatie om mijn eigen verantwoo... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Jasper Leeuw verkoopt zelf sinds 2018 op het platform van Amazon en is daar later het verkopen via Bol.com bij gaan doen. Hij deelt zijn kennis op Youtube en door middel van zijn cursus en coaching op het gebied van Bol en Amazon. Inmiddels zijn er op Youtube meer dan 14.000 mensen geabonneerd en zijn er meer dan 400 mensen geholpen met het verkopen via Bol en Amazon.
Elspeterweg 65E, 3888MT, Uddel, Hollanti
- +31 6 41229315
- jasperleeuw@dutchamzmasters.com
- dutchamzmasters.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Geen luchtkastelen maar eerlijke info.
Ik sluit me aan bij alle eerdere positieve reviews.
Jasper verkoopt GEEN luchtkastelen naar geeft eerlijke en goede informatie. De support en informatie die ik van hem en via zijn Amazongroep ontvang is van grote toegevoegde waarde.
Cursus Dutch AMZ masters
Nu sinds enkele maanden bezig met de cursus en heb ervaren dat Jasper een gedreven coach is en echt het beste voor heeft met zijn cursisten. Binnen de cursus is een grote hoeveelheid beeldmateriaal beschikbaar en 2-wekelijks is er een groepssessie waarin je al je vragen kunt stellen. Daarnaast is er een actieve community waarin je altijd je vragen kwijt kunt en elkaar kunt ondersteunen!
Er is ook een 1 op 1 traject wat je apart moet aanschaffen, hier kan ik echter niks over aangeven omdat ik hier geen deel van uitmaakt.
Wat mij wel duidelijk is geworden dat het een redelijk arbeidsintensief traject is voordat je een product in de verkoop kan zetten, zeker als het het goed en professioneel aan wilt pakken.
Op dit moment heb ik nog geen product in de verkoop, maar ik ben ervan overtuigd dat dit de komende tijd wel gaat lukken.
Een goede investering
Ik ben een hele tijd bezig geweest om een passend e-com business model te vinden. Na lange tijd zoeken kwam ik terecht op het YouTube kanaal van Jasper. Waardoor ik mij ging focussen op het Amazon FBA model.
Jasper kwam erg rustig en betrouwbaar over, wat mij aansprak.
Ik heb de gok gewaagd en ben in zee gegaan met Jasper en zijn team. Hier heb ik nooit spijt van gehad.
Er is veel beeldmateriaal in de cursus waardoor het gemakkelijk stap voor stap te volgen is. Ook kan ik altijd vragen stellen aan mijn mede-cursisten en/of Jasper. De Zoom calls helpen ook erg om mijn kennis te verbreden en vragen te beantwoorden.
Doormiddel van kritisch meedenken en goede methodes ben ik in de juiste richting gezet.
Ik ben nu onderweg om een mooi en professioneel Amazon product online te zetten, mede dankzij de cursus van Jasper.
vertrouwde 1op1 coaching. Aanrader’
In 2021 Ben ik begonnen met e-commerce. Ik heb verschillende cursuses gevolgd en gedaan. Veel van geleerd. Toen ik via YT bij Jasper terecht kwam, voelde het meteen vertrouwd. Ik heb gekozen voor het 1op1 traject omdat ik dus in het verleden allerlei dingen al gedaan heb, maar ik merkte dat ik toch dat stukje coaching miste, net die ene push, dat ene extra duidelijkheid. Eind 2022/begin 2023 begonnen met het 1op1 traject en ik merkte al meteen dat het mij veel meer discipline gaf. Ook kon ik met al mijn vragen met een 1 op 1 gesprek stellen en kreeg altijd goede feedback. Fast forward naar vandaag staat mijn product succesvol op Amazon.
Ik vind het 1op1 traject echt een aanrader, voor zowel mensen die wat vastlopen maar ook voor mensen die niet vastlopen. Maar de kans om je product sterk op de markt te brengen is naar mijn mening groter. En het is echt een investering in je toekomst.
Positieve Ervaring met Jasper's Cursus
Ik zit nog midden in de cursus en tot nu toe ervaar ik deze als goed. Het is een stap voor stap uitgelegde cursus, waarbij je alles kunt volgen wat er gezegd wordt. Jasper zelf is een erg fijn persoon om mee samen te werken. Hij is eerlijk en zal zeggen waar hij kansen ziet en zal ook zeker aangeven wat er verbeterd kan worden.
Ervaring na een jaar DutchAmzMasters
Na een jaar (of zelfs langer) alle coaches te hebben genegeerd en dingen zelf uit te zoeken koos ik er uiteindelijk toch voor om Jasper als coach te kiezen. Ik volgde hem al langer via o.a. Youtube en hij kwam betrouwbaar en oprecht over.
Na een jaar hem als coach te hebben gehad kan ik zeggen dat alles wat ik dacht ook zo blijkt te zijn. Jasper vertelt een eerlijk verhaal en is ook in de begeleiding direct (op een goede manier) en begeleidend in wat je moet doen. Hij doet wat hij zegt en is niet bang om een stapje extra te zetten om je verder te helpen. Daarnaast is de cursus van een goed niveau en is de community erg waardevol. Dus al met al zeker een aanrader.
Betrokken en behulpzaam
Jasper denkt met je mee tijdens alle stappen van het proces. Van aanmelden bij KvK tot aan het draaien van je eerste sales. In het jaar dat ik hem nu ken is de community erg gegroeid wat het van de ene kant fijn maakt omdat je elkaar kan helpen omdat je in hetzelfde schuitje zit. Hij heeft nu een compagnon aangenomen die hem gaat helpen, wat ik verstandig vindt aangezien de groep wellicht te groot wordt voor 1 persoon.
Jasper is eerlijk en oprecht
Jasper is eerlijk en oprecht, tevens is hij bereid om met je mee te denken. Hij geeft advies maar geen uitkomst. Dit ervaren wij als zeer prettig. Je wordt gemotiveerd om zelfstandig door te gaan. Zonder Jasper hadden wij deze stap niet durven zetten omdat er toch haken en ogen zijn. Gelukkig heeft de cursus van Jasper ons hier goed doorheen geholpen daarbij zijn de 1 op 1 calls met Jasper ook erg prettig.
Ik adviseer Jasper ten zeerste aan wanneer je wil starten met het verkopen via Amazon of Bol.com.
Eerlijk, direct maar toch begripvol!
Dit ervaar ik zelf als zeer prettig en geeft mij veel motivatie om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen in mijn leerproces.
Hij biedt mij structuur waar nodig, dit is in combinatie met zijn content, cursus en groepscalls een goede fundering voor succes.
Jasper is een goede mentor voor de e-commerce
In juni 2023 was ik op zoek naar een goede mentor voor de e-commerce. Jasper kwam ik tegen via Insta en YT en hij kwam op mij heel betrouwbaar en rustig over. Zeker geen bla bla en mooie verhalen. Nee, het tegenovergestelde. Ik heb me toen ingeschreven voor de cursus van Jasper en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Jasper is een uitstekende mentor die goed beschikbaar is en goede ondersteuning biedt. Via de Slack-groep hebben we contact met medestudenten en deze omgeving is erg prettig wanneer je vragen hebt of er even niet meer uitkomt. De inhoud van de cursus is overzichtelijk en het begeleid je door het hele proces.
Daarnaast hebben we 2 keer per maand een groepscoachingssessie van 1 uur met Jasper en dat is heel leerzaam. Ik kan Jasper van harte aanbevelen aan iedereen die de wereld van de e-commerce wilt betreden.
Proffesionele houding en denkt mee
Jasper heeft zich in gezet om mee te denken in mijn Amazon avontuur. Door kritische vragen en begripvol te zijn heeft hij mij geholpen mij product online te zetten. Jasper heeft een professionele houding en wil oprecht het beste voor zijn "studenten".