Har været forbi og hente en fin brugt iphone til en af vore medarbejdere. Mødte smilende personale og modtog en god service.
Yritys on vastannut
Har lige købt en tlf og et par AirPods i butikken i Rødekro,fik en fantastisk betjening, kan absolut anbefale butikken til andre og kommer helt sikkert igen
Yritys on vastannut
Skulle have ny telefon, ville ikke binde mig til et dyrt abonnement, men samtidig ville jeg heller ikke betale i dyre domme for en telefon uden. Trods navnet, og en smule skeptisk, gik jeg for en bru... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God overskuelig side med brugte telefon og tablets. Trods standen “God” var der en dyb ridse i frontskærmen lige under højttaleren. Batteriet er til den sløje side -holder en dag 🧐
Yritys on vastannut
DULO er en specialiseret virksomhed, der fokuserer på at købe brugt elektronik, reparere det og videresælge det. Vores primære kunder er virksomheder, der ønsker at sælge eller opgradere deres elektronikudstyr. Vi er stolte af at påtage os et stort socialt ansvar. DULO har et markant fokus på at aktivere personer, der normalt står uden for arbejdsmarkedet. Mange af vores ansatte har fysiske eller psykiske udfordringer, men gennem vores initiativer har de fået muligheden for at finde deres plads i arbejdsfællesskabet. Ved at fremme den cirkulære økonomi sikrer vi, at produkter forbliver i kredsløbet med maksimal værdi i længst mulige tid. Dette engagement for bæredygtighed og social ansvarlighed er kernen i vores drift og bidrager til at skabe positive forandringer i både samfundet og miljøet. Hos DULO er vi ikke blot en virksomhed, men en aktiv deltager i en større bevægelse mod et grønnere og mere inkluderende samfund.
Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Dulo
Super hurtig levering og produkt i god stand :)

Vastaus yritykseltä Dulo
Fremragende. Hurtig levering. FLOTTE telefoner ( udseende som nye )

Vastaus yritykseltä Dulo
Købte 2 stk AirPods, hurtig levering alt i orden og der var enda en lille overraskelse med 👍🏻 handler gerne her igen

Vastaus yritykseltä Dulo
Meget tilfreds med telefonen. Men mindre tilfreds med, at jeg endnu ikke har fået tilsendt en fakture.

Købt en Samsung zflip4
Super flot som lovet lever fuldt ud til vore forventninger.
Super pris hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Dulo
Battery life performance. I bought an Okay iphone 6s and it states on website that the battery performance is stable.
I mean the battery life is anything but stable, jumps from 100% to 80% stays there for a long time without dropping then dropa to 52% then stays there, then i turn on a few apps and then it drops to 10% and then it shuts down asking for a charger, i connect it to a charger and then it jumps back again to 52%.
Atleast be honest about the battery life even though it is an old phone…
I also saw you most likely didnt have a clue about the performance of the battery because i saw it was connected to a charger 24/7.

Vastaus yritykseltä Dulo
Meget tilfreds med mine køb af MacBook, iPhone og Apple Watch.
Venligt og professionelt personale, som svarer på spørgsmål med imødekommenhed og smil. Klar anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Dulo
En lille og nem telefon og nem at bruge

Vastaus yritykseltä Dulo
Alt er forløbet som aftalt, og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Vastaus yritykseltä Dulo
Hurtig og god service. Produktet var super, og egentlig i bedre stand end beskrevet. Kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä Dulo
Den eneste mangel er sådan set post nords håndtering af pakken - hele hjørnet af pakken var flået op som om den er blevet kastet hårdt med - var bange for at hjørnet af maskingen var blevet ramt, men heldigvis så det okay ud - maskinen ps5 er fantastisk og controlleren er uden stick drift og føles helt lækker og ny

Vastaus yritykseltä Dulo
Købte en IPad til min datter! Den var som ny. God service samt rådgivning! Kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä Dulo
Jeg har købt en tlf i fremragende stand, og den ser nærmest ud som en ny tlf.

Vastaus yritykseltä Dulo
Hurtig levering. Produktet svarede 100% til forventningerne. På et opfølgende spørgsmål, blev jeg mødt af en særdeles hjælpsom og servicemindet medarbejder. Jeg handler gerne igen

Vastaus yritykseltä Dulo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.