Storm discountArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Via een ander bedrijf een Smart Bracelet gekocht maar installatie is mij niet gelukt. Direct via de app contact. Device direct op afstand goed ingesteld. Werkt super!!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn GPS Horlopge Junior 4G Aqua Video Call kon opeens geen verbinding meer maken met het mobiele netwerk. Zelf eerst van alles geprobeerd en daarmee blijkbaar ook wat verkeerde instellingen er in... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Echt een super fijne ervaring. Het horloge van mijn zoontje kreeg ik niet ingesteld op geen enkele manier. Nu was ik op internet gaan zoeken naar een extern bedrijf die mij zou kunnen helpen. Uitge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een gps horloge voor senioren aangeschaft niet bij Storm Discount maar elders.De installatie wou mij niet lukken.Ik kwam in contact met Storm Discount. Met hun snelle en vooral profession... Näytä lisää

1. GPS-laitteiden toimittaja
  2. Sähkölaitekorjaus
  3. Verkkokauppa

Tietoja yrityksestä Storm discount

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bij Storm discount ontvangt u goede service tegen een zeer scherpe prijs. Een perfect gebruiksklaar Gps horloge telefoon voor kinderen of volwassenen. Zowel junioren, ouderen en senioren altijd dichtbij. Met een GPS horloge tracker met belfunctie en SOS knop. Ook voor honden en katten leveren wij gebruiksklare gps trackers met prepaid simkaart. Een GPS trackers voor hond en kat zonder abonnement schaft u aan bij ☆ Storm Discount ☆ Meer info over gps tracker leest u op ons Mijngps Blog. Lees ook eens de honderden Google en Facebook vijf sterren reviews.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

594 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

GPS Watch kinderhorloge…

Geweldige online ondersteuning ondervonden van deze professional Bernard R.
Zelfs tot in de late uurtjes in het weekend waren ze bezig met het werkend krijgen van de GPS Watch van ons zoontje.

Toppers bedankt👍🏼

23. kesäkuuta 2023

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, met de reparatie van de smartwatch van onze zoon, meneer heeft meer gedaan dan ie moest doen, kreeg altijd meteen antwoord voor vragen, ik beveel hem zeker aan!

18. toukokuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Service, zeer goede ervaring, deskundigheid

Het was een zeer goede ervaring, zeer behulpzaam en prima resultaat ik beveel een ieder dit bedrijf aan en zal zeker weer gebruik maken van deze uitstekende service
Zeker voor mensen op leeftijd
Die niet zo kundig zijn met het installeren van apparaten.

16. huhtikuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Top!

Snelle, directe en eerlijke service en ondersteuning. Had GPS horloge voor mijn zoon besteld. Goed apparaat en top begeleiding!

11. maaliskuuta 2023

Erg goede service

Erg goede service. Het was al laat in de avond toen ik hun hulp inschakelde. Ze namen alle tijd om te helpen. Ze waren erg geduldig. Fijn, het horloge werkt nu en dat is een geruststelling.

12. helmikuuta 2023

Super

Super goed en snel geholpen. Heel fijn, GPS horloge werkt weer helemaal zoals het hoort! Heel erg blij met de service!!

18. tammikuuta 2023

Super fijn contact

Super fijn contact. Professioneel geholpen, zelfs na "gewone kantoortijden". Absolute aanrader als je er niet uit komt met je GPS horloge!

18. joulukuuta 2022

Supergoed geholpen!

Hij reageerde heel snel heel vriendelijk en volledig. €17,50 extra voor een tweedehands horloge was ff nadenken, maar anders had ik het horloge weg kunnen doen want mij was het nooit gelukt!!! En dan is €17,50 voor een digitale reparatie dus weer erg voordelig!

15. marraskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin