Fantastisk service og gode priser
Hurtig levering og fantastisk service.
Super go pris🤩
Så var der lille pose snack til min hund og også lidt til mig…super sødt🤗
Ikke sidste gang jeg handler hos Dufant 🐶
Dufant er din leverandør af artikler til dyr. Vi bestræber os på at levere høj kvalitet til en skarp pris. Vi kan altid kontaktes op info@dufant.dk
Tanska
Hurtig levering og fantastisk service.
Super go pris🤩
Så var der lille pose snack til min hund og også lidt til mig…super sødt🤗
Ikke sidste gang jeg handler hos Dufant 🐶
Hurtig levering, og de helt rigtige produkter.
Varerne er bare tiptop i orden. Har længe ledt efter en shop med høj kvalitet - og foderet giver den flotteste spejlblanke pels. TAK :)
Tak for altid god service! Jeg kan altid finde det jeg skal bruge, og priserne er skarpe! Genialt.
Hurtig levering og behagelig service
Køb af hundefoder og legetøj
Jeg kendte ikke Dufant før, men er glad for min veninde anbefalede jer! Her kan jeg finde alt jeg har brug for. Og bedre produkter end andre steder, det er super. Leveringen er hurtig og priserne i bund. Min hund er også fan :D
Kvalitetsvarer,, god kommunikation og altid hurtig levering, ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg handler altid hos Dufant. Her får jeg kvalitetsprodukter til skarpe priser og sublim service. Det er dejligt med en shop, hvor man kan få det hele samlet - foder, udstyr og diverse til alle mine dyr og havens fugle.
Det her er et super sted at købe, rigtig god service og mange fede ting at vælge imellem fra deres sortiment.