Duca del Cosma Arvostelua 1 199

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Had eerst andere golfschoenen besteld van zelfde merk waren niet leverbaar in mijn maat . Via mail ontvangen Daarna andere schoenen besteld en binnen 2 dagen al ik huis

Saanut 5/5 tähteä

Ten eerste verkoopt DdC mooie golfschoenen en zijn zeer servicegericht. De bestelling werd snel bezorgd en omruilen/retourneren gaat eenvoudig. Duca del Cosma is telefonisch goed bereikbaar en ook per... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa
  2. Golf-myymälä

Yrityksen kirjoittama

Duca del Cosma zorgt voor een ware revolutie in de golfmode met perfecte creaties voor de nieuwe generatie golfers. Stijlvol, gewaagd, elegant en sportief; de ontwerpen van Duca del Cosma zorgen voor een frisse wind op golfbanen over de hele wereld. Onze geavanceerde technologie voor schoenen en kleding garandeert topcomfort voor zelfs onze meest veeleisende klanten. Sneakers voor op de golfbaan, innovatieve cross-over mode, geschikt voor sport, vrije tijd en business. Bij Duca del Cosma hebben we een passie voor het ontwikkelen van unieke golfcollecties en eigentijdse lifestyle-collecties die comfort, stijl en sportieve functionaliteit combineren. Onze collecties zijn geïnspireerd op de Italiaanse manier van leven en worden met veel aandacht voor detail geproduceerd. We zijn ervan overtuigd dat een eigentijdse, hoogwaardige en comfortabele collectie, tijdige levering, uitstekende service en een constructieve dialoog met onze agenten en distributeurs, de pijlers onder ons bestaan ​​zijn.

4,7

1 tähti

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Geweldige schoenen

Geweldige schoenen. Helaas waren ze eerst een maat te klein maar ook het omruil proces ging snel en zonder problemen. Het zijn mijn tweede Duca’s en ik moet zeggen dat het mijn golfschoenen merk geworden is. Continua cosi mia bella Duca!

18. maaliskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

mail contact was prima.

mail contact was prima.
website bestelling ging moeizaam
schoen was te klein terug gestuurd maar niet volledige bedrag teruggestort gekregen

11. maaliskuuta 2026

Hele goede service

Via mail ontvangen
Daarna andere schoenen besteld en binnen 2 dagen al ik huis

19. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Mijn linkse schoen was stuk( gesp…

Mijn linkse schoen was stuk( gesp gebroken) en ik heb mijn bestelling geretourneerd en Een zelfde paar opniybesteld, maar ik heb nog niets van reactie gehoord

23. helmikuuta 2026
Duca del Cosma-logo

Vastaus yritykseltä Duca del Cosma

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

Wij willen u laten weten dat uw nieuwe paar schoenen vandaag naar u wordt verstuurd. U ontvangt hierover ook nog een e-mail van ons met verdere informatie.

Onze excuses voor de vertraging en bedankt voor uw geduld. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.

Customer Support
Duca del Cosma

Zoals altijd

Zoals altijd: bestellen, betalen en binnen 2 dagen artikel in huis. Super.
Heb het poloshirt nog niet gedragen, ziet er kwalitatief goed uit. Gekocht Ivm leuke design.

20. tammikuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin