Super god service
Kan på varmeste anbefale DTJ, skulle have godkendt 1 sal, til beboelse. DTJ tog sig af det hele men kommunen.

Vastaus yritykseltä DTJ Arkitekter
Hos DTJ Arkitekter brænder vi for at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi lytter, rådgiver og guider dig trygt hele vejen. Ring eller skriv i dag – en uforpligtende samtale er altid en god start.
Pederstrupvej 21, 4700, Næstved, Tanska

Vastaus yritykseltä DTJ Arkitekter
Vi søgte efter en arkitekt der havde en baggrund inden for håndværk for at sikre os en jordnær, kyndig rådgivning til vores garage/værksteds byggeri. Det må siges at lykkedes med Daniel der nu her gennem skitse projektet har givet os både ro i maven og momentum til at få realiseret vores byggeri.

Vastaus yritykseltä DTJ Arkitekter
Jeg bad Daniel om at lave tegninger til ombygning af mit sommerhus. Han lavede alt rigtigt så Næstved kommune godkendte tegningerne på 24 dage. Prisen på arbejdet var i den lave ende som også er et plus, så jeg har haft en god oplevelse med firmaet.

Vastaus yritykseltä DTJ Arkitekter
Vi bruger Daniel som byggerådgiver på vores hus projekt. Vi er meget tilfredse med det stykke arbejde han gør. Helt klart en anbefaling :)

Vastaus yritykseltä DTJ Arkitekter
vi har brugt Daniel fra DTJ arkitekter til et skitseprojekt til en tilbygning. Det er gået langt over vores forventninger. vi har selv gjordt os nogle tanker, Men daniel kom med et endnu bedre ideoplæg til hvordan indretningen kunne være. Kæmpe anbefaling herfra!