Detta oseriösa företag använder sitt sk…
Detta oseriösa företag använder sitt sk systerbolag
LUMISE:SE för att spamma mobiler med oönskad reklam.
Rostfria fordonsprodukter och belysning till ditt fordon såsom frontbågar, led ramper, arbetsbelysning, extraljusfäste, sidobågar, takbågar mm.
Rödjans väg 11, 449 34, Nödinge, Ruotsi
Detta oseriösa företag använder sitt sk systerbolag
LUMISE:SE för att spamma mobiler med oönskad reklam.
Lova runt och hålla tunt!
Väldigt nonchalant företag som verkligen inte bryr sig om kunden.
Varor som skulle skickats samma dag (och fanns i lager) skickades först efter 8 dagar.
Enligt deras hemsida: "Om produkten inte finns på lager eller leveranstiden avviker från vad som anges på hemsidan, kontaktar vi dig omedelbart." Glöm det! Det existerar inte.
Jag har försök att ringa kundtjänst flera gånger samt "tryckt 1" för att bli uppringd, dessutom har jag bett att bli uppringd i deras frågeformulär, men ännu har ingen hört av sig.
På mail fick jag till svar att de "beklagar ett litet felsaldo".
Under tiden jag väntade på mina varor (som inte fanns) annonserade de på Blocket att de fanns hemma på lager.
För mer än en vecka sedan begärde jag att få returnera ordern i sin helhet. De mailet har de inte svarat på...
Rask transport, bra pris, mycket bra LED ramp - Commander 120W.