Jag har länge varit på sök efter ett bra och vattentät skydd till min hörnsoffa. Har testad olika med dålig erfarenhet. Beställde nu busenkelt ett skydd från Dryboy’ hemsida och fick ett bra pris me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Leveringen og produksjonstid var slik som beskrevet. Trekket virker veldig solid, og godt sydd. Forsterket i hjørnene. Har bare hatt trekket noen dager, og ikke fått prøvd det på peisbordet enda , men... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ja jag vet man skulle inte förvara dynorna under vintern under skyddet. Men japp, det gjorde vi och kan bara säga wow! När vi nu drog av skyddet är dynorna samma skick som när vi la in dem i höstas. F... Näytä lisää
Yritys on vastannut
När vi fick varan vi beställt och provade fick vi huvudbry, inget stämde, vi tog kontakt med Dryboy, skulle återkomma dagen efter. Sagt och gjort, fick en lösning på problemet, vi själva hade mätt f... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
J A Pripps gata 2, 421 32 , Västra Frölunda, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Mycket bra överdrag, kostade en del men det känns att det är kvalite.
Bra kommunikation under beställningsprocessen.
Riktigt fin produkt
Har Dryboy sedan tidigare och behövde komplettera. Båda gångerna trevligt bemötande, snabb leverans och perfekt passform. 😀😀😀
Mottok ingen bekreftelse etter bestilling, var derfor usikker på om bestillingen var ok. Etter ca 2 uker sendte jeg en mail til kundeservice og ba om en bekreftelse, men mottok ingen respons. Ca 4 uker etter bestilling fikk jeg beskjed om at bestillingen var på vei.
Alt gikk greit med leveringen og trekket passet og ser solid ut.
Fungerer perfekt til vores behov - regntøj og sidder fint fast omkring vore borde bænkesæt og beskytter alle bores hynder
Mycket lätt att beställa ett skräddarsytt överdrag. Bara att fylla i 3-4 mått. Tydliga instruktioner om hur måtten ska tas.
När överdraget kom passade det perfekt och har hög kvalitet på material och utförande. Extra plus för den medföljande förvaringspåsen som för ovanlighetens skull är stor nog att rymma överdraget även utan föregående precisionsvikning av överdraget.
Snabb leverans, otroligt välsydd, toppen kvalitet och väderskyddet fungerar väldigt bra. Trevligt kundbemötande.
Utmärkt produkt som levererar som tänkt. Mycket trevlig och hjälpsam kundservice som såg till att det blev precis som tänkt och kunde guida genom processen. Mycket nöjd!!
Nemt og forståelig bestilling så man får bestilt i rigtige mål. Materiale virker super durable og samme gør diverse stropper og elastikker. Og det har stået tørt igennem et par ugers hård regn! Kan kun anbefale.
Trekket er topp men med importavgifter fra Sverige betaler jeg jo dobbel moms!
Svensk moms burde blitt trukket fra prisen siden vi må betale norsk moms + fortolling inn til Norge.
Oppdatering 6. august; etter anmeldelsen min tok Dryboy kontakt og returnerte moms og fortolling inn til Norge.
Det kaller jeg super service på toppen av et flott trekk!

Vastaus yritykseltä Dryboy
Enkel hemsida när man ska göra beställningen, snabb leverans, varan verkar vara av bra kvalitet
Allt var till full belåtenhet. En fantastisk kundresa från början till slut! Detta företag och produkterna kan jag varmt rekommendera.
Ha llegado cuando me comunicaron. Se nota que son de buena calidad y encajan a la perfección. Estoy muy satisfecho.
fantastisk god service og en fantasis kvalitet.