Vores hårdt medtagne, og børnehærgede sofa, står nu som ny efter et besøg af Dry Clean. Hurtig tilbagemelding, og opfølgende kommunikation, på mail. God pris, fin service. Et konkurrerend... Näytä lisää
Kan kun anbefale Huseyin fra DryClean. Huseyin kom som aftalt og sendte oven i købet en sms inden han kom. Vi fik renset en stor hjørnesofa og som ekstra bonus blev den desinficeret. Desuden rensede h... Näytä lisää
Aftalt tid var mellem 10-12 - den blev først 13 før han dukkede op. Så meget forsinket. 😮💨 Men selve arbejdet og resultatet blev super godt. Undrer mig stadig over at man ikke kan få med imprægn... Näytä lisää
Møbelrens på stedet. Vi kender jeres sofa. Vi yder professionelt rense tjenester på hele Sjælland.
Kirkebjerg Alle 94, 2605, Brøndby V, Tanska
- Info@dry-clean.dk
- dry-clean.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super service og resultat!
Super service og resultat!
Jeg giver den bedste anbefaling videre🤗
Best and kindest service
Best and kindest service. Trustworthy and comes recommended. Huseyin has cleaned our sofas and beds for around 8 years or so
Easy to book
Kan kun anbefale
Jeg fik renset min sofa, og resultatet var virkelig over al forventning! Sofaen så næsten ud som ny bagefter – alle pletter pånær en lille bitte plet (blod),som er meget svær at se er væk. Stoffet føles friskt og lækkert igen. Servicen var professionel hele vejen igennem, og arbejdet blev udført hurtigt og effektivt. Der blev også givet gode råd til, hvordan jeg kan holde sofaen pæn længere. Jeg kan varmt anbefale denne sofarens til alle, der vil friske deres møbler op.
Dry-Clean.dk er dem vi ringer til næste gang, vores sofa skal renses igen.
God og effektiv
I forbindelse med at jeg skal flytte, ville jeg have ordnet en 3 personers sofa fra Ilva og et ægte tæppe.
Jeg er rigtigt glad for den service, de står næsten som nye, rene og fine.
Varm anbefaling herfra.
Jeg har brugt dry-clean flere gange nu…
Jeg har brugt dry-clean flere gange nu og hver gang er det en fornøjelse.
De kommer hurtigt ud og resultatet er meget tilfredsstillende.
Min sofa er efterladt flot og som ny efterfølgende og prisen er også til at betale.
Jeg kan kun anbefale rengøring hos dem :)
God oplevelse - men forsinket.
Men selve arbejdet og resultatet blev super godt.
Undrer mig stadig over at man ikke kan få med imprægnering 😊
Tak til Huseyin
Tak til Huseyin
Min 13 år gamle Bolia Sepia sofa er som ny igen, og alt fra booking til besøg var checket, behageligt og effektivt.
Farvel æblejuice, sofa som ny!
Havde spildt æblejuice i sofaen for 1 år siden og troede det var suget fast for evigt.
Prøvede dry-clean da de var billigst (799,- kr. for HELE sofaen (med chaiselong).
Andre skulle have langt over 1000,- kr.
Resultatet var perfekt, den er som ny!
Kan klart anbefale dry-clean.
Kæmpe anbefaling af Dry-Clean
Kæmpe anbefaling af Dry-Clean! Vores sofa blev helt som ny – på trods af at den ellers var godt medtaget. Huseyin var virkelig venlig og en fornøjelse at have på besøg med god stemning og en masse gode råd. Vi vil helt klart booke igen og vil anbefale alle andre at gøre det samme :)
Jeg kan varmt anbefale dry-clean.dk
Jeg kan varmt anbefale dry-clean.dk. Vi har fået renset og desinficeret vores sofaer med flot resultat.
En kæmpe anbefaling herfra
En kæmpe anbefaling herfra. Deres service er i top og har styr på deres ting. Jeg har brugt dem 3 gange til rensning af sofa og tæppe og tilfreds hver gang.
Kompetent og professionel sofarens
Huseyin var super dygtig, effektiv og venlig. Tydeligt at de har renset mange sofaer. Udover grundig rengøring var Huseyin venlig og informativ omkring fremtidig brug af sofaen. Kan kun anbefale Dry-Clean til andre.
Opkast på sofa
Hüseyin har renset min sofa efter opkast på den! Den står nu som ny…!!!
Han er det rareste menneske, som får den bedste anbefaling af mig. TAK :-)
Så flot resultat og meget venlig…
Så flot resultat og meget venlig personale
Meget omhyggelige i deres arbejde
Meget omhyggelige i deres arbejde, flinke og serviceminded. De har ikke haft noget imod at komme igen og rense sofaen efter jeg har bedt om det. Måske pga. farvenuancer da jeg ikke kan huske min sofas farve da den var ny. Kæmpe stor tak herfra. Jeg vil stærkt anbefale dem. Tusind tak for din indsats Huseyin
Entusiatistisk og Expert
Entusiatistisk og Expert
En hund og kat mente vores sofa skulle hærges. Men nu som ny igen.
For 1.000 kr. som kan trækkes fra som håndværkerfradrag.
5 store og fortjente stjerner
Genialt - DO IT 😊
Aj men for Søren da!!- havde jeg vidst at min sofa ku blive SÅ ren og så indbydende uden jeg egentlig synes den før var beskidt - så tog jeg fejl. Genial service, den sødeste medarbejder og et vanvittig flot resultat.
Indehaver svarer på beskeder hurtigt, kommer til tiden, overholder aftalerne, er sindsyg behagelig og leverer er virkelig flot resultat til en god og fair pris. Der kan trækkes håndværkerfradrag så der er ingen undskyldning for ikke at få gjort sofaen ren- også selvom man egentlig ikke synligt kan se den er beskidt.😊
Ren som ny gjorde de min sofa
Ren som ny, gjorde de min sofa, virkelig gode serviceminded mennesker. kan klart anbefales.
Kan varmt anbefales
Efter at vores sofa var blevet forsøgt renset to gange af et andet firma, som efterlod den med synlige pletter, kontaktede jeg DryClean for at høre om de kunne hjælpe. Efter en meget professionel forklaring om deres behandling valgte jeg at få dem ud, og vi har nu fået en helt ny sofa herhjemme! Vi er SÅ begejstrerede for det resultat, DryClean har efterladt og det er bestemt ikke sidste gang vi vælger dem. Tak for en super god service!
Reddede vores sofa fra en kæmpe pesto…
Reddede vores sofa fra en kæmpe pesto plet. Kan varmt anbefales - professionel og hurtig.