Drukwerkonline Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij maken op dit moment voor het 3e jaar in rij gebruik van de diensten van DrukwerkOnline voor het drukken van een jaarlijks terugkerende boekje. Wij zijn tevreden over de communicatie zowel d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Groot precizie drukwerkzeil van 14 bij 4 m onder tijdsdruk besteld. Helaas geleverd met productiefout. Na telefonisch contact onmiddellijk accuraat en klantvriendelijk behandeld door Marcel. Top servi... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Voor het drukken van een programmaboekje was e.e.a. niet duidelijk over marges en snijranden. Via telefonisch support en een paar screenshots werd het issue opgelost.

Saanut 5/5 tähteä

Bij Drukwerkonline weet je wat je krijgt! Of het nu hoogstaand drukwerk is voor een jubileumboek of flyer altijd wordt er kwaliteit geleverd door Drukwerkonline. Er wordt goed meegedacht en ni... Näytä lisää

1. Painotalo

Yrityksen kirjoittama

Voor al uw drukwerk, snel, makkelijk en voordelig.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer tevreden

Vlotte snelle afhandeling, sneller geleverd dan gedacht en de kwaliteit is uitmuntend.

21. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dankjewel Anneke! Fijn te horen dat de flyers snel geleverd en goed zijn ontvangen.

Saanut 5/5 tähteä

Bestand werd gratis nog wat aangepast…

Bestand werd gratis nog wat aangepast om tot de juiste zigzag te komen, prima service!

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dank je wel Dick voor deze mooie review, fijn dat de geleverde zigzag folders goed zijn ontvangen.

Zeer tevreden!

Handige bestelsite, vlotte levering en mooie kwaliteit. Zeer tevreden!

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dankjewel Sam, veel plezier met de speelkaarten.

Team drukwerkonline.be

Top service

Bestelling geplaatst en bleek achteraf op gecoat papier te zijn, wat wij niet verwacht hadden. Was voor ons niet duidelijk. Na melding werd er direct meegedacht aan een oplossing en deze d.m.v. een zeer coulant aanbod opnieuw gedrukt op juist papier. Nieuwe order was perfect en zeer snel geleverd. Top service en goede kwaliteit!

7. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dankjewel Michel voor deze review! Goed dat we samen tot een oplossing gekomen zijn met een herdruk op ander papier.

Denken met je mee

Doen wat ze zeggen. Denken met je mee, ook qua levertijd. Duidelijke en eerlijke communicatie.
Keep up the good work!

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Bedankt voor je positieve bericht! Goed om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad. Daar doen we het voor!

Zeer behulpzaam en meewerkend

Zeer behulpzaam en meewerkend. Drukwerk een dag eerder bezorgd dan op de offerte. Mooi gedaan.

12. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dankjewel Sadhu voor je mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

Flyers voor ons bedrijf gedrukt

Flyers voor ons bedrijf gedrukt, erg tevreden over de snelle communicatie en uitstekende service! Zo kom je ze nog zelden tegen!

15. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dankjewel Wojtek voor je 5 sterren beoordeling dat doet ons goed.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne en snelle service doordruksets…

Fijne en snelle service om doordruksets te leveren.
Er zat wat tijdsdruk achter en het was dan ook fijn dat er snel werd meegedacht waardoor het bestelproces eenvoudig maar doeltreffend doorlopen kon worden.

12. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dank je wel voor de mooie review!

Team drukwerkwerkonline.nl

Service top

Er was goed overleg en denken met je mee. We zijn super blij met onze schrijftjes. Mooie kwaliteit en snelle levering.

28. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dank je wel Petra! Veel plezier met de schriftjes.

Direct persoonlijk contact

Direct persoonlijk contact, een snelle levering en een prachtig resultaat.

5. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dank je wel Ieke voor de complimenten!

Fijne meedenkende drukker

Fijne meedenkende drukker. Het drukwerk ziet er ook goed uit. Complimenten!

11. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dank voor de complimenten Stephany.

Mooie communicatie

Mooie communicatie, prima drukwerk, ga zo door.

30. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dank je wel Ans voor deze mooie beoordeling!

Wauw!!! Wat een service!

Wauw! Wat een service en super kwaliteit!
We zijn helemaal blij! 50.000 flyers dubbelzijdig bedrukt, levering zou ong. 6 dagen zijn en we hebben ze vandaag (binnen 3 dagen) al binnen, TOP!! Nogmaals enorm bedankt!

31. toukokuuta 2024

Hi Koen,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review!
Goed om te horen dat de bestelling naar wens is de dat jouw order zo snel is afgeleverd.

Graag tot de volgende keer weer!

Super geholpen

Super geholpen, snelle service en prachtig resultaat!

26. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dank voor de 5 sterren review!

Wat een service

Wat een service! Echt bijzonder dat er zoveel moeite is gedaan om te helpen bij de opmaak voor visitekaartjes. Zeker als je ziet dat alles voor een hele gunstige prijs is aangeboden. Alle complimenten voor Marcel

4. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dank je wel voor de complimenten!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken

Geweldige service! Drukwerkonline denkt altijd met ons mee en geeft de juiste adviezen per product. Ze snappen goed wat 'klantverwachtingen overtreffen' betekent! Al met al een hele fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken.

13. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Wat een mooie review. Dank je wel voor het delen van de ervaring met ons op trustpilot!

Saanut 5/5 tähteä

Kwalitatieve flyers en fijne service!

Flyers besteld, erg tevreden over de kwaliteit. Super blij met de service ook! Ik krijg altijd snel reactie en ze denken met je mee.

31. lokakuuta 2023

Fijn te horen Michaela!

Saanut 5/5 tähteä

Wat een geweldige en snelle service

Wat een geweldige en snelle service. Hoog kwaliteit en top team. Bedankt!

25. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Dank Julien voor de mooie review! Veel plezier met de statafelrokken!

Team Drukwerkonline.nl

Saanut 5/5 tähteä

De beste service die ik in jaren heb…

De beste service die ik in jaren heb gehad! En ik werk in een B-to-B branche, dus dat zegt wel wat. Ik wilde een afwijkend aantal bestellen van een bepaald type product. Dit aantal kon ik niet kiezen op de website. Vijf minuten later werd ik gebeld: "Refresh de pagina maar. IT heeft de optie erbij gezet". Tevens was het een grote bestelling voor ons bedrijf, dus de totale kosten waren hoog. Ik kon de bestelling echter alleen betalen via iDEAL. Helaas was er die dag geen Raboreader of bedrijfscreditcard aanwezig, dus ik vroeg of het mogelijk was om per factuur te betalen. Vijf minuten later.. je voelt 'em al aankomen: "Als je de pagina refresht, is het nu ook mogelijk om te betalen via factuur". Geniaal!

21. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Drukwerkonline

Hi Laura, dank voor de mooie review!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Al meerdere keren hier besteld. Heel klantvriendelijk en altijd op tijd geleverd. Het drukwerk ziet er qua prijs-kwaliteit prima uit.

26. helmikuuta 2023

Hallo Jessica,

Fijn te horen dat je tevreden bent! Dank voor deze mooie review!

team drukwerkonline.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin