Fantastisch goed geholpen tegen hele vriendelijke prijzen. Site zelf vond ik ook echt een verademing, gewoon goed te navigeren, duidelijke opties geen gedoe. Voor zover ik drukwerk nodig heb, heeft... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer tevreden over het aanbod en de kwaliteit van hun drukwerk. Ze zijn persoonlijk betrokken en helpen waar nodig.
Yritys on vastannut
Voor Jachtvereniging Watervrienden Haarlem drukt DrukwerkMAX al een aantal jaren 3x per jaar ons clubblad 'De Watervriend' formaat A-5. We zijn erg tevreden met de prijs en kwaliteit van het ons bl... Näytä lisää
Ik werd goed en persoonlijk geholpen om de juiste keuzes te maken qua papier en drukwerk en ben blij met het resultaat.
Yritys on vastannut
Bij DrukwerkMAX bestel je simpel en snel al jouw zakelijke drukwerk en communicatiemiddelen. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment dat met één klik in je winkelmand staat, maar ook als het om complexe opdrachten gaat staan wij voor je klaar. Je mag van ons meer verwachten dan alleen een scherpe prijs: wij helpen bedrijven, marketingteams en creatieve bureaus om drukwerk snel, foutloos en met zorg geregeld te krijgen. Jouw merk krijgt de aandacht die het verdient! | Let op: PostNL biedt leveringen nog maar één keer aan. Als je deze dan niet aan kunt nemen gaat je pakket meteen naar een PostNL-punt. Ook bezorgd PostNL brievenbuspakketjes niet meer meteen de volgende dag, maar nog maar twee keer per week. Houd hier rekening mee bij je bestelling!
Vanadiumweg 9A, 3812PX, Amersfoort, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed meegedacht en het eindresultaat is erg mooi. Kortom: ik ben er dik tevreden mee!

Vastaus yritykseltä DrukwerkMAX.nl
Snel geholpen, ook met het vormgevingsgedeelte en de bestelling is volgens afspraak geleverd.

Vastaus yritykseltä DrukwerkMAX.nl
Voor het eerst besteld bij DrukwerkMAX en dat is goed bevallen. Het bestelproces verliep niet helemaal vlekkeloos maar dat was met 1 telefoontje opgelost.
Vervolgens bleek ik zelf een onjuist bestand aangeleverd te hebben en daar kreeg ik keurig bericht van. Kon ik alsnog het juiste aanleveren. Daardoor lukte het net niet meer om de bestelling voor mijn vakantie te verzenden. Toen is mijn bestelling netjes bewaard en pas verzonden toen ik weer terug was. Dikke pluim dus voor de klantenservice!
Hadden een opmaak per ongeluk verkeerd staan RBG ipv CMYK. Werden netjes op de hoogte gebracht en we konden alsnog het juiste bestand aanleveren.
Top service!
Duidelijk menu om een eigen creatie te maken. Mooie visitekaartjes ontvangen.
Alles wat ik wilde is goed gegaan.
De bestelling, de uitvoering en de levering.
En dat voor een redelijke prijs.
Fijne, snelle service, er werd goed meegedacht en het drukwerk ziet er picobello uit!
Toppers!
Snel. Mooi afgewerkt. Fijne begeleiding door de klantenservice. Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä DrukwerkMAX.nl
Tot op heden keurig drukwerk ontvangen.
Prettig samenwerken met een hulpvaardig team.
Zeer goede kwaliteit en wat heel belangrijk is, het drukwerk op tijd geleverd. Want op tijd leveren is ook kwaliteit. Zeer tevreden over drukwerk Max.
Even moeite gehad om het formulier in te vullen, maar verder was het TOP. Goede service, afspraken werden prima nagekomen
Zeer fijne samenwerking met prachtig resultaat!
Mooie ansichtkaarten en visitekaartjes laten drukken. Ik liep tegen wat vragen aan en ben telefonisch goed geadviseerd door een medewerkster.