Het blijft spannend, zo’n eerste stap richting dropshipping. Het is veel fijner en veiliger om in je bestaande wereldje te blijven, maar dan verandert er ook niets voor je. Als je financial freedom zo... Näytä lisää
Deze cursus is waardeloos, koop het niet! Het is gewoon een scam. Bijna niemand in de groep behaalt resultaten, en online worden alleen maar oude resultaten gedeeld. Er is niets nieuws, het is gewoon... Näytä lisää
In het begin goede video uitleg over hoe alles gaat. Vervolgens wekelijkse contacten gehad met mijn Coach, die mij door het hele process begeleidt heeft. En verder elke week 3 groepscoahings gesprekke... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dropship Mastery, het alles-in-één educatieve platform. Wij leveren op maat gemaakte high-ticket diensten om succesvol te verkopen als dropshipper. Het is het perfecte platform voor mensen die net als jij hun e-commerce business een vliegende start willen geven.
Kerketuinenweg 2 Unit 8602, 2544CW, 's-Gravenhage, Hollanti
- 0641897196
- info@dropshipmastery.nl
- dropshipmastery.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Topbegeleiding
Topbegeleiding. Coach is ook altijd bereikbaar op zijn persoonlijke nummer en je kunt terecht voor al je vragen. Niet alleen handig voor dropshipping, maar ook ontwikkeling in mindset
Dropship Mastery heeft mijn kennis over…
Dropship Mastery heeft mijn kennis over dropshipping naar een hoger niveau getild. De cursus is goed gestructureerd en biedt waardevolle inzichten voor beginners en gevorderden. Een absolute aanrader voor iedereen die succesvol wil worden in dropshipping.
Juiste service
Ik ben een jaar geleden gestart met het dropshippen en ben sindsdien heel erg vooruit gegaan mentaal maar ook fysiek. Door al de groepscoachings die we hebben, blijf ik steeds gefocust op mijn doel. Daarnaast is de service uitmuntend, want ze geven je op alles zo snel mogelijk en zo goed mogelijk antwoord.
Een half jaar geleden begonnen bij…
Een half jaar geleden begonnen bij dropship mastery met een omzet van inmiddels meer dan €350.000 omzet heeft dit mijn leven compleet veranderd. Ik ben ze dankbaar voor de goede coaching en gesprekken. George heeft maar weer eens bewezen dat het heel snel kan gaan!
Perfect
Vanaf het eerste moment dat ik begon, werd ik weggeblazen door de diepgaande inzichten en praktische strategieën die werden gedeeld. De cursus was goed gestructureerd en gemakkelijk te volgen, zelfs voor iemand met beperkte technische kennis zoals ik. Wat ik het meest waardeerde, was de directe toepasbaarheid van de lessen. Ik kon de geleerde concepten onmiddellijk implementeren en zag al snel resultaten. De instructeurs waren uitzonderlijk deskundig en stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden en feedback te geven. Kortom, deze e-commerce training verdient zonder twijfel een 5/5 sterrenbeoordeling. Het heeft mijn perspectief veranderd en mijn bedrijf naar nieuwe hoogten gebracht. Als je serieus bent over het laten groeien van je e-commerce onderneming, is deze training een must!
Uitstekende cursus!
Deze cursus overtrof mijn verwachtingen! Heldere inhoud en voortdurende updates. Het is een must have voor iedereen die serieus is. Sterk aanbevolen!
Ervaringen coaching!
Zelf enorm goed geholpen met het opzetten van mijn eerste store en het runnen van ads op producten. Mijn grootste uitdaging was voornamelijk het vinden van de juiste producten en dat is helemaal opgelost. Tijdens het traject mijn eerste €1k+ dagen mogen behalen wat echt een mijlpaal was!
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring…
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij dropshipacademy. Als beginner met dropshipping was ik op zoek naar een cursus die me stap voor stap kon begeleiden, en dat is precies wat ik heb gevonden! De cursus was goed gestructureerd en gemakkelijk te volgen, zelfs voor iemand zonder enig ervaring.
Ik heb 2 maanden geleden de stap gezet…
Ik heb 2 maanden geleden de stap gezet en het traject aangeschaft en ik zit nu al op 30K omzet per maand. De 1 op 1 support die George biedt is echt insane. Hetzelfde geldt voor de wekelijkse groepscoaching sessies, ik kan hier letterlijk al mijn vragen stellen, alles waar ik tegenaan loop word direct opgelost.
De Dropship Mastery heeft mijn leven echt veranderd en ook voor mijn familie
Deze cursus is met bizarre camera's…
Deze cursus is met bizarre camera's gefilmd, nog nooit zulke kwaliteit gezien. Alleen bij netflix films. Erg netjes. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de inhoud, hier ben ik erg blij mee en heeft mijn leven veranderd.
Zit nu op 16k omzet met winst van 24.6%. Dus reken maar uit! Props naar George!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.