Droom Wereld Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn en makkelijk contact gehad met Steven. Mogen uitproberen wat voor ons fijn lag qua matras en topper en al onze wensen rondom het bed waren mogelijk. En de boxspring ligt heerlijk!

Saanut 5/5 tähteä

Auping Auronde met 2 verstelbare elektrische bedbodems gekocht. Voor mooie prijs en goede snelle service. Prima persoonlijke benadering, leuk contact. Bed thuis bezorgd en door "Droomwereld" eigena... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel vriendelijk en goed communicerend bedrijf. Geen vertraging in de mail, de afspraken zijn goed nagekomen. Ons bed is geleverd en gemonteerd op de slaapkamer. Eerlijk over de eventuele mankement... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbaar/ goede en snelle service/ heldere communicatie

In januari contact gehad over auping bed, maar wilde er 1 zonder hoofdbord. Hij wilde het voor ons in de gaten houden. En zoals beloofd kwam de verkoper alsnog met een bericht in mei of er nog interesse was. Wegens persoonlijke omstandigheden van beiden kanten is er veel app contact geweest in de goede zin. Inmiddels zijn wij zeer tevreden bezitters van een mooi bed. Persoonlijke en heldere communicatie. Deze jongeman doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Komt afspraken snel na. Perfecte service! Dank je wel voor het leuke contact en vooral jouw geduld!

6. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met mijn nieuwe bed

Super tevreden met mijn nieuwe bed! Vanaf het eerste moment ben ik ontzettend goed geholpen. Er werd echt de tijd genomen om samen met mij te kijken welk bed en matras het beste bij mijn wensen passen. De service was persoonlijk en deskundig.

Ook de levering verliep perfect. Alles was goed op elkaar afgestemd en de communicatie was duidelijk. Het bed werd netjes geleverd en geplaatst.

Al met al een hele fijne ervaring. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

19. kesäkuuta 2026

Een Auping bed

Een Auping bed gekocht welke uitgebreid werd getoond. Geen moeite was te veel. Heel netjes geholpen en komen goed hun afspraken na. Ook netjes bezorgd op tijd en in elkaar gezet. Ik heb een topbed waar ik heerlijk in slaap en fijn kan verstellen. Ik kan iedereen Droomwereld aanraden!

6. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Bij Droom Wereld een Auping met…

Bij Droom Wereld een Auping met electrische bedbodem gekocht.
Echt goed geholpen en heel verfrissend werd er mee gedacht met mij in het geven van advies.
Het bed is perfect afgeleverd en er was zelfs de mogelijkheid om een matras te lenen om uit te proberen.
Ik ben meer dan tevreden met de service.

6. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heel vriendelijk en goed communicerend…

Eerlijk over de eventuele mankementen van het bed gecommuniceerd (krasjes, etc). Ik heb om de foto’s gevraagd om zeker te weten hoe alles eruit zag. Deze heb ik ook gekregen.
Succes met de onderneming!

27. huhtikuuta 2026

complimenten

Onze complimenten voor een mooie website en duidelijke web-shop.
Vandaag zijn we op bezoek geweest om het êên en ander op te halen. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Steven die ons goed kon informeren en demonstreren van bed onderdelen.
Succes met de onderneming.

11. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prettig in contact, vriendelijk en behulpzaam

Prettig in contact, vriendelijk en behulpzaam!

Een nieuw matras besteld bij Droomwereld Bedden en de levering en communicatie daaromheen verliepen perfect. Matras werd binnen 2 weken netjes in ons appartement geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het tijdstip dat het matras geleverd zou worden, heel fijn!

De kwaliteit is top, voor een goede prijs. Absoluut een aanrader!

28. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend tevreden over…

Wij zijn ontzettend tevreden over alles! We hebben een 2-persoons boxspring met meegestoffeerde matrassen en een topper (en ook nog 2 enkele boxsprings) in ons appartement in Spanje laten leveren.

De levering verliep perfect en alles werd netjes in het appartement geleverd. Binnen slechts 4 weken vanaf bestelling was alles al op locatie, wat wij als zeer snel hebben ervaren.

De kwaliteit is echt van hotelniveau: stevige, comfortabele bedden en een luxe uitstraling. Onze eerste huurder heeft zelfs aangegeven dat de bedden heerlijk liggen en dat ze een uitstekende nachtrust hebben gehad.

Kortom: topservice, snelle levering en geweldige kwaliteit. Absoluut een aanrader!

17. maaliskuuta 2026

Auping Auronde en 2 bedbodems

Auping Auronde met 2 verstelbare elektrische bedbodems gekocht.
Bed thuis bezorgd en door "Droomwereld" eigenaar naar 1e etage gebracht en keurig in elkaar gezet ook. Echt top !

29. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Hier is de klant nog koning

Hier staat de klant nog centraal met een hoge mate van klantvriendelijkheid. Eerlijk advies in combinatie met een goede prijs. Wij zijn heel blij met onze aankoop, ons nieuwe bed slaapt heerlijk.

3. lokakuuta 2025
Droom Wereld-logo

Vastaus yritykseltä Droom Wereld

Leuk om te lezen, bedankt voor de review!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin