Meerdere malen getelefoneerd, ze nemen nooit op. Terwijl er op hun site staat dat ze alle dagen bereikbaar zijn. (ik belde tijdens de kantoor uren.) Helaas zal ik mijn drone aankoop dan elders moeten... Näytä lisää
Uitstekende drone winkel, zeer goede en snelle service. Voor drone producten is Drone Depot waar je moet zijn, erg behulpzaam!!! EEN AANRADER!!
Mijn bestelling bleef even achterwege (niet vreemd met al die feestdagen) maar toen ik de t&t bekeek zag ik dat pakket niet kon afgeleverd worden (ik was nochtans thuis en mijn deurbel had geen alarm... Näytä lisää
Na mijn bestelling van DJI Care Refresh kreeg ik een telefoontje van een supervriendelijke medewerker. Hij zei dat het voor mij sneller zou zijn om het direct bij DJI te bestellen, omdat het nog niet... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Meerdere malen getelefoneerd
Helaas zal ik mijn drone aankoop dan elders moeten plaatsen.
Uitstekende Drone Winkel
Uitstekende drone winkel, zeer goede en snelle service.
Zeer tevreden service en kwaliteit en…
Zeer tevreden service en kwaliteit en vriendelijk supper bedankt
Goede service.
Ik was op zoek naar een DJI adapter voor mijn drone. Die was gewoon nergens te vinden, maar hier was hij op voorraad en bovendien werd hij snel geleverd.
Uiterst correct bedrijf
Uiterst correct bedrijf, héél professioneel en kennis van zaken.
top ervaring
zeer vriendelijk en zeer snelle en goede service
Expertise & Snel
Goede expertise, geeft uitgebreide info en helpt mee problemen oplossen.
Snelle levering bij (online) orders.
Duidelijke communicatie!
Duidelijke communicatie!
Goed werk, alles perfect!
Zeer tevreden over mijn aankoop bij…
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Drone Depot.
Ik heb er mijn DJI Matrice 4 gekocht en de service was echt uitstekend.
De eigenaar neemt duidelijk de tijd om alles goed uit te leggen en geeft professioneel en eerlijk advies. Je merkt meteen dat hij veel kennis heeft van drones en dat hij zijn klanten echt wil helpen om de juiste keuze te maken.
Ook na de aankoop blijft hij beschikbaar voor vragen, wat veel vertrouwen geeft. Het is duidelijk dat je hier met een gespecialiseerde winkel werkt die passie heeft voor drones en service belangrijk vindt.
Ik kan Drone Depot dan ook zeker aanraden aan iedereen die een professionele drone wil aanschaffen.
Snelle service, helaas dpd
Snelle service. Klantvriendelijk. Alleen jammer dat ze met DPD leveren. DPD levert steeds op een pick-up point, nooit op het opgegeven adres. Op het pick-up point kan je dan enkel tijdens de werkuren terecht kan. Niet handig.
Vlotte herstelling van mijn DJI mini3…
Vlotte herstelling van mijn DJI mini3 pro.
Great and detailed communication
Great and detailed communication. Delivered in time and suggested budget.
Drone portal
Eenvoudige website waarbij het bestellen erg vlot gaat. Opvolging van de bestelling is in orde. Enkel jammer dat voor het transport een extra kost wordt gevraagd. Vooral dan omdat ik het pakje toevallig op het terras gevonden heb. Al goed dat het droog was . Nochtans was de poort open en heeft niemand aangebeld 😵💫
Prima Service
Goede en volledige Service voor correcte prijs.
Ik kreeg antwoord op al mijn vragen.
De Neo 2 is super plezant als selfiedrone en FPV ( met de bril dus)
Top company
Top company, always ready with an answer, whether it is a weekday or a weekend, I am very satisfied with the operation and definitely recommend it! 👍
Patrick
Goede service!
Goede afhandeling van de reparatie. Ze hebben zich er niet gemakkelijk vanaf gemaakt en het toestel is nu weer als nieuw. Degelijke service!
Supersnelle en vlotte herstelling van…
Supersnelle en vlotte herstelling van drone tegen zeer aanvaardbare prijs.
Ik heb er nu al mijn 4 de drone…
Ik heb er nu al mijn 4 de drone gekocht.
JE word altijd vriendelijk ontvangen, Je krijgt iver alles een goede uitleg. En zelfs na de verkoop kan je altijd bellen met vragen en word je vriendelijk en goed voort geholpen.
Voor mij is er maar 1 drone winkel. 💪👊