Mijn pakketje werd door DHL als bezorgd gemeld, maar ik had helemaal niets ontvangen. Meteen een mail gestuurd naar Dromenwonen en wat een service: ik kreeg super snel reactie en al de volgende dag l... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hele lieve man die mij een kussen verkocht. Gezellig gekletst. Mooi winkeltje.
Yritys on vastannut
Ik was blij met de professionele aanpak nadat een andere leverancier na enkele vertragingen uiteindelijk toch niet kon leveren. Na een zoektocht wie dit dan ook in het assortiment had, kwam ik bij “... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na aanvankelijk mijn bestelling te hebben verzonden zonder huisnummer en pakje door DHL retour is gezonden, is dit snel hersteld door bedrijf door al een andere te verzenden.is op tijd voor Sonterklaa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij Dromen & Wonen combineren we stijl, comfort en betaalbaarheid. Wij zijn jouw specialist in trendy en betaalbaar beddengoed: van stijlvolle dekbedovertrekken en slimme dekbedden zonder overtrek tot perfect passende hoeslakens en ondersteunende kussens. Elk product in ons assortiment is met zorg geselecteerd om jouw slaapkamer net dat beetje extra te geven — zonder dat je daar te veel voor betaalt. Of je nu op zoek bent naar rustgevende basics of een echte eyecatcher: bij Dromen & Wonen slaap je altijd in stijl.
Willem Brocadesdreef 4, 2132PV, Hoofddorp, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Hele lieve man die mij een kussen verkocht. Gezellig gekletst. Mooi winkeltje.

Vastaus yritykseltä Dromen & Wonen
Misleidende tekst het dekbedovertrek heet flanel art, maar is fleece. Ik heb gezocht op flanel. Ook de kleur komt totaal niet overeen. Het zou beige moeten zijn maar is meer perzik/ zalm kleur
Het terug sturen kost ook nog eens geld.
Dus echt geen aanrader

Vastaus yritykseltä Dromen & Wonen
Snelle levering en fijne dekbedden .Keurig afgewerkt

Snel en makkelijk
Fijn in gebruik
Al is t dekbed wel frisser dan verwacht

Vastaus yritykseltä Dromen & Wonen
Product terug gestuurd. Maar elke keer als je belt krijg je 1 van de vele vrouwen namen aan de telefoon met als melding ; ik probeer u door te verbinden. 30 sec proberen. En dan krijg je te horen; ik kan u helaas niet doorverbinden maar ik maak een notitie en dan word u gebeld of terug gemaild. Geld terugsturen is heel moeilijk voor hun.

Vastaus yritykseltä Dromen & Wonen
Goede kwaliteit en snel bezorgd, goed en netjes verpakt. Hele fijne dekbedden zonder hoes (2 in 1 dekbed)

Vastaus yritykseltä Dromen & Wonen
Goede kwaliteit dekbed van mousseline gekocht tegen een eerlijke prijs. Snel en goed verpakt ontvangen. Prima bedrijf

Vastaus yritykseltä Dromen & Wonen
De rits van de ontvangen overtrek was helaas defect maar dit is snel en zonder problemen tot volle tevredenheid opgelost

Super snelle verzending!
‘S avonds besteld, de volgende dag in huis. Dekbedden ook prima kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Dromen & Wonen
Snel makkelijk met betalen bijvoorbeeld geen wacht woord prima

Vastaus yritykseltä Dromen & Wonen
Snel geleverd..top...en zo te zien goede kwaliteit...maar nog niet gewassen dus ben benieuwd of de blijft vooralsnog top

Vastaus yritykseltä Dromen & Wonen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.