Købte en bilpleje af mærket Meguiars, fordi vores bil, ved køb, lugtede af røg. Dette produkt er, indtil videre, rigtig godt. Hele processen fra bestilling, køb og levering, foregik ganske fint. Prise... Näytä lisää
Nu er det første gang jeg handler hos Driver via internettet, da jeg er så heldig at bo tæt på den fysiske butik. Men det jeg skulle bruge var en bestillingsvare og den kom som lovet med afhentning... Näytä lisää
Nem at bestille varer, hurtig levering, alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale Driver.dk.
Har benyttet deres værksted gennem 10 år, både da de hed autobixen og nu som Driver. Vi har altid fået en super service, og de har været meget fleksible i forhold til tage bilerne ind hurtigt og og... Näytä lisää
- Ajoneuvojen kemialliset pesut ja käsittelyt
- Autonosien myynti
- Auton varaosaliike
- Autotarvikkeet
- Autonakkukauppa
- Autostereot
Hos Driver finder du Danmarks mest passionerede bilnørder, som hver dag arbejder hårdt, for at kunne tilbyde den bedste service samt de bedste og mest efterspurgte produkter til vores kunder. I Driver’s fysiske butik, såvel som på webshoppen, imødekommer vi alle kunder, og sætter en dyd i aldrig at sige nej. I vores bestræbelser på at være leveringsdygtige på alle produkter til din bil, har vi igennem adskillige år opbygget og udvidet vores leverandørnetværk, så vi i dag kun handler med partnere, som vi har fuld tillid til.
Kirstinehøj 58A, 2770, Kastrup, Tanska
- info@driver.dk
- driver.dk
Kan kun sige at jeg har modtaget min pakke, men måske i skal overveje at lave et håndtag i kasserer, for fragtmanden havde lavet en iden ellers fine kasse
Kan kun sige at jeg har
Hurtig levering og god service
Ganske hurtig levering og sikker pakket…
Ganske hurtig levering og sikker pakket ind.
Skulle bruge en Saphe Driver
Skulle bruge en Saphe Driver. Var ikke til at opdrive hos stort set alle udbydere, men de havde indtil flere hos Driver. Bestilte og fik den dagen efter og endda til en pris, der lå under der, hvor jeg ellers havde haft tænkt at købe den. Kan anbefales.
Altid god service
Får altid akut hjælp hos Driver Amager og altid venlig og rar tone
Fantastisk service
Fantastisk service. Fik leveret forkert vare, men fejlen blev rettet lynhurtigt.
Super service alt kom som aftalt
Fik sænket min bil og skiftet…
Fik sænket min bil og skiftet bremseklodser, samt lakeret min bremsetromle bag i.
Det er et skide godt arbejde og det er en rigtig god service de yder.
Kan klart anbefale driver.
Hurtig præcis levering
Kan anbefales
Men det jeg skulle bruge var en bestillingsvare og den kom som lovet med afhentning i butikken.
Butikken er absolut et besøg værd med kæmpe udvalg og altid venligt og hjælpsomt personale.
Langt bedre end en stor landsdækkende butikskæde.
Jeg var presset for og skulle nå til…
Jeg var presset for og skulle nå til fodbold kamp så jeg bestilte en vogn via DRIVER’s app. Han fik mig hen til kampen til tiden og var en kæmpe makker

Vastaus yritykseltä Driver.dk
Det var godt det hele