Min mobil telefon gik sort - jeg kunne ingenting med den. Den unge mand fra Drive Fix Yusuf, mødte op indenfor en time. Han reparerede min telefon, selvom jeg troede jeg var nødt til at skrotte den. A... Näytä lisää
Ej hvor det en charmende ung fyr. Kan klart anbefales, prisen matcher med de andre butikker der reparere telefoner, også er servicen også i top. Klap dig selv på skulderen Yusuf, du gør et flot stykke... Näytä lisää
Ipad Air glas skulle udskiftes (hastede). Da jeg ikke var hjemme en fredag, aftalte vi et sted, hvor den blev afhentet. Ville blive fixet lørdag dagen efter, men var allerede retur samme aften. Ut... Näytä lisää
Aftaler blev overholdt 100% og en rigtig sød servicemindet ung mand kom og reparerede min iPad gen. 9. Ødelagt skæm. iPad’en skulle ligge/tørre en time efter - fair nok. Den fik lov at ligge 4... Näytä lisää
Har du en travl hverdag og har ikke tid til at få fikset din telefon? Så er Drive-fix den perfekte løsning for dig. Hos Drive-fix køre vi ud til dig uden ekstra omkostninger og reparere din telefon i vores kørende værksted.
Produktionsvej 1 , 2600, Glostrup , Tanska
- kontakt@drive-fix.dk
- drive-fix.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Den flinke unge mand
Den flinke unge mand, kører fra KBH til Køge, og sparer mig endda på rep. ved at rense istedet for at udskifte en del.
Imponerende, super service, og hurtig. Fortjener virkelig 5 stjerner!
Super service
Super service. Udskiftning af Samsung s20 skærm m.m. tog en halv time. Original dele til en super pris.
Kan kun varmt anbefale.
Fornuftig pris og service
Fornuftig pris og service
Thumps up
Super venligt personale og hurtig…
Super venligt personale og hurtig service, de bedste anbefalinger herfra.
Mvh.
Dit vikarbureau
Dygtig, hurtig og god service
Vi fik hurtig, god og meget professionel service. Er super glade for resultatet og vil til en hver tid bruge ham igen og anbefale til alle.
Super service
Super service, extrem hurtig respons og helt fantastisk og professionel behandling og udførelse stor ros herfra og vil helt sikker bruge dem igen👍🏻👍🏻👍🏻
Supergod og venlig service
Super nem booking.. endda søndag aften..
Super sød, venlig og meget informativ medarbejder..
Super service af reparatør og perfekt reparation af tabt iPhone på 10 minutter.. til meget god pris..
Kan varmt anbefale Drive Fix..
Han kom hen på mit arbejde og lavede…
Han kom hen på mit arbejde og lavede den på 15 min. Meget tilsteds
Mega god service
Mega god service, tusind tak for hjælpen. Vh Anders og Saima
Profesional service
Profesional service, god stil og kundeorienteret
Fedt koncept og rigtig god service...
Super fedt koncept og rigtig god service.
Serviceminded og god service.
Lynhurtig reparation af både forskærm og bagskærm på telefonen.
Kom ud på arbejdspladsen og det fungerede super fint, med original skærm 👌
Super service
Super service, ny skærm + panzer glas på datters tlf, alt sammen inden for 1 time. Genialt kan varmt anbefales.
Genial koncept og fantastisk betjening
Genial koncept og fantastisk betjening! Hurtig respons og hurtig reparation. Jeg kunne ikke være mere tilfreds! Jeg vil KUN få mine devices reparerede her fremover! 🤩
Super fin og reel betjening
Super fin og reel betjening.
Super hurtig reaktionstid.
Bedste service ever 3 skærme lavet på…
Bedste service ever 3 skærme lavet på lyn tid, nem og hurtig service. Kan kun anbefaledes og desuden gør de det hjemme ved en så man ikke skal rande rundt og lede i hele byen.
Genialt koncept og super service.
Intet mindre end fremragende
Intet mindre end fremragende. Faste priser er angivet på hjemmesiden. Værkstedet kommer kørende til dig med venlig og smilende betjening.
Super hurtig og effektiv
Super hurtig, ærligt og effektiv service. Kan varmt anbefales!
Jeg har været utrolig glad for deres…
Jeg har været utrolig glad for deres service.