Dikke plus. Doet me veel denken aan sommige van onze eigen droge worsten types. Heel lekker, snel en goed aangekomen, geen boeltje, allemaal mooi en netjes, recycleerbaar materiaal. Vormt wel een groo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heerlijke droge worsten van topkwaliteit! De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt.
Yritys on vastannut
Super lekker net als altijd! Snel bezorgd! Wel een inimini opmerking. Ik had de bestelling opgesplitst zodat deze als brievenbuspakket zou komen, zodat ik niet thuis hoefde te zijn met le... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heerlijk! De produkten van Dreugeworst zijn echt van een goede kwaliteit zoals ik gewend was. Vele andere soorten worst geprobeerd die allemaal beweerden de beste en de echt te zijn maar dat waren ze... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Moi! Wij zijn Dreugeworst.com, een webshop voor de verkoop van Drentse droge worst. Normale worst, maar ook met kruidnagel (beter bekend als Groningse). Droge worst is een Oost-Nederlandse delicatesse bekend van de Waddenzee tot aan de Rijn. Wij willlen onze ambachtelijke droge worst voor héél Nederland beschikbaar maken! "Droge worst, zol niet weetn wat ik zunder mos"
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Dreugeworst
De beste dreuge worst ooit! Vol van smaak en een fijne bite. Echt top!
Elke maand vaste bestelling

Vastaus yritykseltä Dreugeworst
Bestellen en de dag erop leveren is gewoon top! En dan begint het feest met die onmeunig lekkere dreuge worst! 😃

Vastaus yritykseltä Dreugeworst
Een prima adres voor goede droge worst. Complimenten voor de verpakking. De worsten liggen in papier in een platte doos, kunnen door de brievenbus en zijn direct klaar om op te hangen. Het droge worst mesje is ook een aanrader! Ik ga hier vaker bestellen.

Vastaus yritykseltä Dreugeworst
Fantastische levering nadat post nl de eerste keer had verkloot.

Vastaus yritykseltä Dreugeworst
Erg netjes verpakt..snel geleverd...en top kwaliteit

Vastaus yritykseltä Dreugeworst
Super lekker net als altijd!
Snel bezorgd!
Wel een inimini opmerking.
Ik had de bestelling opgesplitst zodat deze als brievenbuspakket zou komen, zodat ik niet thuis hoefde te zijn met levering. Jullie hebben het hartstikke lief bij elkaar in een grote doos gedaan. Maar helaas voor mij kon ik daardoor pas later van deze heerlijke worsten genieten 😉
Oh en dat roze mesje! Toptop!
Dankjewel

Vastaus yritykseltä Dreugeworst
Droog en hard. Smaak weinig aanwezig. Geen smaakverdieping. Niet voor herhaling vatbaar. Ook kwa worstmakerij is deze smakeloos. Grof vet in de worst. Mettenders uit Duitsland van "Fleischerei' zijn vele malen lekkerder. Ook de worstmakerij uit België, Frankrijk en Luxemburg zou ik meer aanbevelen. Streekproducten op de zondagmarkt in Aubel zijn veel lekkerder en goedkoper. Hier in Zuid Limburg zijn worstmakerijen te vinden die absoluut vele malen lekkerder zijn. Ik zou hem totaal niet aanbevelen aan anderen.

Vastaus yritykseltä Dreugeworst
Dit bent zulke alle machtig lekkere worsies, en de service die je er bij krijgt..poaaaahh
Of ik tevreden ben over de bestelling?? zooooooooooooooo

Vastaus yritykseltä Dreugeworst
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.