Kæmpe anbefaling herfra . Vi stod med 40 gæster og blev brændt af fra en grillbar i middelfart. Så stod de sejeste piger klar i grillen i jels . Stor respekt og hold op hvor både personale og mad var... Näytä lisää

Virkelig dårlig tilberedt mad. Vi fik en burger i en blød våd bolle, kebabmix der havde smag af gammel friture olie. Flæstegsburger der mindede om stenhårdt stegt flæsk der sejlede i en ubestemmelig... Näytä lisää

God cheeseburger og kebabmix, men utrolig dårlig ribbenstegssandwich. Den smagte helt forkert, og det virkede som stegt flæsk inde i burgeren, som havde fået alt for meget. Bollen var gennemvædet og b... Näytä lisää

Altid smilende personale der tager imod din ordre når man kigger forbi, klart den bedste gril i omegnen 😋 Og så får man altid så kæmpe portioner om man er til kebab/pølsemix, grillkylling eller en l... Näytä lisää

3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Syntes det er for dårligt

De har kyllingemix = som indgår pomfritter salat tomat agurker og kyllingestykker men når man spørger om de kan lave det med nuggets isted for kyllingestykker for man et surt svar NEJ DET KAN VI IKKE bum men det er ikke svært det er bare smide nuggets ved siden af pommefritter på fad og salat og agurk og tomat på toppen af pomfritter det er ikke svært

Syntes det er for dårligt skuffende

4. huhtikuuta 2023
Drej Ind - Jels pølsehus-logo

Vastaus yritykseltä Drej Ind - Jels pølsehus

Hej Kew 3

Mange tak for din anmeldelse og fordi du har besøgt Drej Ind.

Kundetilfredshed betyder alt for os, så vi sætter meget pris på din feedback, som vi tager til efterretning. Vi prøver altid i så vidt omfang vi kan tilpasse vores mad efter folks præferencer. Vi vil helt sikkert overveje om vi skal have en "nuggets mix" på menukortet også. Det lyder meget lækkert! Nuggets og vores kylling brugt til kyllingemix har dog to vidt forskellige råvarer priser, og derfor kan man ikke erstatte ingrediensen 1:1, hvilket er årsagen til, at du ikke har kunne købe det i denne omgang.

Vi er selvfølgelig kede af at du synes det er skuffende. Men takker mange gange for dit forslag til menukortet.

Du ønskes en god dag.

De bedste hilsener
Drej Ind

Fluer

Har lige prøvet spise ved jer. Men temmelig umulig opgave med alle de fluer kunne det tænkes man kunne gøre et eller andet ved det. Jeg bad så om få min mad med og spise i bilen. Det koster så 2.5 kr for en plastik gaffel. Det ikke i orden.

29. heinäkuuta 2022

Lækre dyr vare

God mad, men vanvittige dyrt. En grillkylling 90 kr, en bøfsandwich med sovs 75 kr, pølsemix 70/85 kr og en cheeseburger UDEN pommes frites til 72 kr.

11. huhtikuuta 2022

Hej Ali Seren

Hej Ali Seren. Du har svaret på min kritik af Drej in. Jeg sætter ikke spørgsmål ved temperaturen af jeres pølser, jeg så selv at den blev mål. Jeg kritiserer at vores ristet hot-dog ikke havde en ristet pølse som ikke var ristet! Det svare jo til I sælger 1/2 grill kylling som kun er kogt uden sprødt skind.
Som jeg sagde til de søde unge mennesker, så skulle de nok bare have sagt at der var ventetid på grillpølser, da de lige havde solgt de sidste. Så er det jo op til en selv om man vil vente eller købe en alm hot-dog.

24. joulukuuta 2021

Skal prøves igen!

Det smagte vildt godt, jeg bestilte en lille pølsemix og kunne knap spise op. De ansatte var rigtig søde og ville gerne hjælpe til.

28. toukokuuta 2021

Rigtig rigtig god mad

Rigtig rigtig god mad, store portioner. Og kanon service.
Det hele spiller max.
Kan varmt anbefales.
Vær klar på at blive mætte

28. toukokuuta 2021