Saanut 3/5 tähteä

Själva kudden är jag nöjd med! Det jag kände mig lurad på är att när jag beställde kudden stog det beställ ,1 och få en på köpet, fick bara 1 plus att det skulle ta 2-4 arbetsdagar och skulle skickas... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Beställde kuddar den 1 december, leverans 3-5 dagar, leveransen kom 27 december. Mailade vid flera tillfällen med frågan när kuddarna skulle levereras men fick inget svar inte hellre att de var förse... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Har gjort ett återköp nu efter att jag efter en vecka inte ens fått ett ordernr. Känns inte som ett pålitligt företag. Hoppas jag får igenom mitt återköp ens, tvivlar på att de kommer att svara.

Yrityksen tiedot

1. Vuodevaatteet

Yrityksen kirjoittama

Vi har alla varit där - det eviga sökandet efter den där kudden som känns helt rätt... Den är vanligtvis för hög, för låg, förlorat sin form eller saknar tillräckligt med stöd. Med DreamPillow®'s innovativa memoryskum kan du enkelt lägga till eller ta bort fyllning, vilket säkerställer perfekt höjd och stöd just efter dina preferenser.

2,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Dålig kundtjänst och dålig kudde 👎🏼

Jag och min sambo fick otroligt ont i huvud/nacke av kuddarna.
Det fungerade inte att skicka tillbaka dem pga helgerna kring jul, så jag kontaktade kundtjänst som sa att de ordnat med förlängning av reklamation så att det skulle gå.
Det gick fortfarande inte så jag kontaktade dem igen och nu sitter här jag en vecka senare och har ännu inte fått nåt mer svar.

Saanut 5/5 tähteä

En kudde som vinner i längden!

Snabb leverans. Tror att kudden vinner i längden....tog dock bort en del av fyllningen och känner nu att den kommer bli en bra avlastning för nacken under natten. Man måste ge den några nätter innan det känns bra! Kommer bli så nöjd!

Saanut 1/5 tähteä

I samband med black week erbjöds en…

I samband med black week erbjöds en extra kudde vid köp av kudde och då köpte jag en kudde och två örngott eftersom jag räknade med att få en till kudde. När paketet kom var det endast en kudde, men två örngott. Jag har mejlat kundtjänst men inget svar. SÅ DÅLIGT att inte ens svara på mej. Sista gången jag handlar av er!!!

Saanut 5/5 tähteä

På tok för höga förväntningar! Medelmåttig kudde

Jag hade väldigt höga förväntningar, enligt all reklam på Facebook, Instagram så är det en mirakelkudde och på kundrecensionerna så är det endast en som returnerade.
Kudden är väldigt hög, jag plockade ut ca 75% av en stor avfallspåse med skum. Kudden är enligt mitt tycke bättre än andra jag testat men riktigt så duktig är den inre så att den stiger igen som det utlovades.. men alla kroppar är ju olika. Men reklamen borde kanske inte lura folk så, tona ner reklamen lite!

Jag känner mig lite lurad att köpa det förövrigt sköna extra kuddöverdraget för 199. När jag fick hem Kudden visade det sig att skummet är innanför en dragkedja och det som är blått och som ska va kylande är ytterligare ett knäppbart fodral så de går lätt att ta av och tvätta .. så där kan man lätt spara de pengarna.

Kudden är skön att sova på även om den inte levde upp helt till förväntningarna och det var supersnabb leverans!

7. marraskuuta 2023

Samma som Lotta beskrev

Samma som Lotta beskrev, retur omöjlig. Vill göra retur. Har skrivit mail, bett om returettiket. Fick svar tillbaka med frågan varför jag vill returnera. Dock ingeting om returettiketen.

6. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Ingen återkoppling

Jag har försökt att göra en retur, men lyckas inte få svar.

Jag mailade er 5/11 och 6/11. Fick svar den 6/11 att ni hade problem med att ta fram retursedel. Jag svarade 6/11 att vi fortfarande vill göra en retur och att ni ska skicka en retursedel när det är möjligt.

Ingen återkoppling från er.

9/11 skickar jag ett nytt mail dåKlarna är på mig om returen.
Inget svar från er.

16/11 påminner jag er i ett Mail att vi vill ha en retursedel. Hittills inget svar

Märkligt beteende att inte svara. Det är väl kunderna ni lever på, då är kommunikation viktigt.

5. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

För tjock men god kvalitet…

Alldeles för hög och tjock för min smak, annars god kvalitet. Jag fick ta bort hälften av fyllningen innan den blev tillfredsställande.

1. marraskuuta 2023
DreamPillow-logo

Vastaus yritykseltä DreamPillow

Hej Hillevi,

Många tack för din omdöme!

Konceptet med vår kudde är just att man själv kan justera höjd och hårdhet, vilket är anledningen till att vi använder rivet memory skum istället för fast memory skum. Det är därför meningsfullt om du har behövt ta bort fyllningen för att få ett tillfredsställande resultat.

Jag hoppas att du är nöjd med din kudde och önskar dig en härlig dag!

Med vänliga hälsningar
Daniel Nilsson

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin