Mijn kleindochter werd 24 en waardeert het altijd zeer bijzonder als ik een cadeau voor haar bedenk. Bij Drawabled kon ik een fantastisch en origineel pakket samenstellen. Het werd uitgepakt de ene v... Näytä lisää
Hallo Drawables, Allereerst van Harte Gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan! Ga vooral zo door! Ik heb meteen gebruik gemaakt van de uitbreiding van je assortiment met schrijfwaren. Je biedt hee... Näytä lisää
Wat een zorgvuldigheid. Hier krijg je een pakketje wat zo goed verpakt is dat er geen kreukels of vouwen in komen tijdens het verzenden. Mensen met liefde voor papier. Zelfs een handgeschreven kaartje... Näytä lisää
Ik heb recent een paar wenskaarten besteld bij Drawables. Snel geleverd en goed verpakt samen met een attent handgeschreven briefje dat me bedankte voor de bestelling. Verder hebben ze een geweldig a... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Speciaal aanbod in stationary, journals, schetsboeken en notebooks. Voor elke creatieveling en kunstenaar die houd van schilderen, tekenen, journallen en schrijven. Daarnaast een verfrissend aanbod in etui's, stickers, tassen, wenskaarten en andere kunstzinnige accessoires. Elk product wordt met veel zorg uit gezocht.
Hollanti
- info@drawables.nl
- drawables.nl
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Persoonlijk
Persoonlijk
Een simpel boekje bestellen wordt een ervaring via drawables. Ik ben benieuwd wie het gezicht achter deze website/dit bedrijf is. Persoonlijk, snel, vriendelijke, verzorgd. Ik heb meer gekocht dan een boekje alleen.

Mooi product
Mooi product, mooi ingepakt, echt een kadootje. En netjes op tijd bezorgd

Vastaus yritykseltä Drawables
Snelle levering met persoonlijke note!
Snelle levering en super leuk met persoonlijk geschreven bericht.

Vastaus yritykseltä Drawables
Snelle levering en producten zaten goed…
Snelle levering en producten zaten goed verpakt

Overzichtelijk, snel en betrouwbaar
Snelle levering en goed verpakt. En heel leuk dat de artikelen ingepakt waren. de schetsboeken zijn een cadeautje voor mijzelf en op deze manier extra leuk om te krijgen:) ik ga zeker vaker iets bestellen.

Bestelling optijd ontvangen
Bestelling optijd ontvangen. Aan alles was te zien dat deze met aandacht was ingepakt en opgestuurd. Bedankt!

Vastaus yritykseltä Drawables
Mooi product en leuke verpakking
Mooi product en leuke verpakking, echt een cadeautje om open te maken.

Supersnel & goed
Supersnel, FANTASTISCHE verpakking, lief persoonlijk briefje. Ik vind jullie geweldig.

Snel verzonden, goeie kwaliteit
Ik heb een tijdje terug voor het eerst Etchr boekjes besteld en erg tevreden! Ik houd deze shop graag in gedachten voor een volgende keer :)

Tevreden
Duidelijke website, makkelijke bestelprocedure , snelle en zorgvuldige levering.
Mooi produkt !

Snelle levering, mooi verpakt
Snelle levering, netje verpakt en het product zelf is ook nog mooi verpakt!

Desk Planner
Erg mooie Desk Planner besteld, super snelle bezorging! Product nog mooier dan op de foto!

Leuke post!
Ik heb paar nieuwe sketchbookjes van Hahnemuhle besteld. Keurig ingepakt, en leuk persoonlijk kaartje zat in gesloten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle verzending, goede kwaliteit
Snelle verzending, alles precies zoals beschreven op de website, verder geen opmerkingen. Goede kwaliteit producten

Vastaus yritykseltä Drawables
Mooi en zorgzaam verpakt product
Top ingepakt, met een handgeschreven briefje erbij.
Verder goede kwaliteit van het product.

Absolute aanrader
Een prachtige overzichtelijke website, snelle levering en een mooi aanbod aan producten. Aanrader! ☀️

Vastaus yritykseltä Drawables
Het schetsboekje was mooi ingepakt en…
Het schetsboeken was mooi ingepakt en snel verstuurd. Helemaal prima!

Vastaus yritykseltä Drawables
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.