Jeg har haft en ikke sjov oplevelse med Min ven ikke sjov forfærdeligt vi var inde i selve butikken og vi så en ting der lå fri og der stod ikke pris på den eller var nogeninbox-Ing på den så vi spu... Näytä lisää
Meget fin service. Blev ringet op et par timer efter afgivelse af ordre, fordi det var nødvendigt at ændre leverandør (noget med pakkestørrelsen). Det blev klaret uden problemer og uden ekstra beregn... Näytä lisää
Super god service og behagelige at tale med. Hurtig levering kan varmt anbefales ordre 474
Drageshoppen var meget behjælpelige med at få afhentet en drage hurtigst muligt, da jeg skulle bruge den til en fødselsdag. De tog sig ekstra tid til at vejlede og vise hvordan den skulle samles.
I Drageshoppen er vores mission at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af kvalitets drager og dragetilbehør til markedets skarpeste priser med hurtig levering. Kvaliteten på dragerne er naturligvis helt i top og tilmed meget slidstærke som sikrer dig en fejlfri flyvning. Vi har stort fokus på dig som kunde og vi yder et højt serviceniveau. Vi lover derfor at afsende din bestilling indenfor 24 timer, når du har lagt en bestilling hos Drageshoppen. Vi giver fri fragt ved køb over 499 kr. Derudover tilbyder vi dig en ekstraordinær fortrydelsesret på helt op til 30 dage, hvis du skulle fortryde dit køb. Alt sammen til konkurrencedygtige priser!
Langdraget 31, st. th., 2720 , Vanløse, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Drageshoppen har en bred udvalg af drager til fornuftige priser.
Det hele gik nemt, og kan varmt anbefale drageshoppen!
Hurtig levering og et godt produkt. En virkelig god og stabil drage. Kan varmt anbefale drageshoppen
Rigtig god service og hurtig levering. Super produkt jeg fik købt, til gode penge. Bruger dem helt sikkert igen og kan varmt anbefale andre at gøre ligeså
Super fine drager til en fornuftig pris.
I sidste øjeblik fik vi med hjælp af god og hurtig service fat i en drage til årets dragedag. Den var populær hos flere af børnene, og især min bror var glad for den. Det bliver ikke vores sidste køb her fra.
Rigtig god service og gode drager.
Kan klart anbefales!
Jeg er meget tilfreds med drageshoppen og deres produkter! God service :)
Rigtig fin service, bredt udvalg af drager, god pris samt hurtig og nem betaling :) Kan stærkt anbefale drageshoppen!
Alt var som det skulle være og med hurtig levering så handler jeg bestemt her igen næste gang
Fantastisk service og hurtig levering🙌🏾
Alt i alt meget god oplevelse🙏🏾
Super god webshop, med drager til gode priser. Jeg købte en drage hos drageshoppen.dk og var imponeret over levering og ikke mindst kvaliteten af produktet. Kan helt klart anbefales!!
Jeg købte en drage hos drageshoppen, og er er meget glad for købet. Gode priser, god service og gode varer! Kan stærkt anbefales, især til børnefamilier!
Super tilfreds!
Jeg købte Lynet Mcqueen dragen, som jeg er blevet glad for. Jeg fik en drage som er meget nem at arbejde med til en meget billig pris. Både min familie og jeg er blevet glad for dragen, og det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller fra drageshoppen.
Desuden er leveringen hurtig.
Hurtig levering og nemt at bestille
Der var ingen problemer, og super fedt udvalg af drager til gode priser.
Bestilte en drage til mit barnebarn i Jylland, som modtog pakken dagen efter. Ikke sidste gang der bliver handlet hos Drageshoppen.
Super god service og fair priser. Jeg hentede dragen samme dag, som jeg bestilte den, og den er så nem at håndtere - også for de små. Kan stærkt anbefales.
Excellent kites ..my son loved those.. thanks guys
Rigtig god, hurtig og venlig betjening. Kan varmt anbefale Drageshoppen.dk