4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Haakcafé draadje-los in Enschede

Gastvrouw Esther is een ervaren haakster.
Het haakcafé is gezellig en knus!
De katoen die ze in haar assortiment heeft zitten is van mooie/goede kwaliteit. Verder heeft ze veel verschillende voorbeelden en boeken met haakpatronen, zodat je bij haar ideeën kunt opdoen.
Ans.

7. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Heel fijn om zo'n enthousiaste cursiste erbij te hebben! Tot gauw!

Ontzettend gezellig haakcafe

Ontzettend gezellig haakcafe! Hele fijne sfeer, mooie aankleding en een lieve, gezellige gastvrouw!
En ook nog eens een uitgebreid assortiment aan haakspullen én een mooi aanbod aan workshops. Gewoon helemaal top!

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Ik hoop je gauw terug te zien!

Leuk en laagdrempelig!

Ik had nog geen haakervaring en maakte voor het eerst kennis met haken, in een super gezellige ruimte onder het genot van koffie en wat lekkers. Het was een gepriegel maar uiteindelijk kreeg ik het een soort van onder de knie. Je kon verschillende workshops doen van verschillende niveaus en er was ook een super leuk winkeltje waar je haakspullen en souvenirtjes kon scoren! Aanrader voor beginners, én gevorderden.

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Ik zag je gaandeweg groeien. Komt helemaal goed met de komende workshop!

Vakwerk met passie

Ik ben ontzettend tevreden over Draadje Los. Mijn buurvrouw levert prachtig werk, denkt mee met haar klanten en werkt met veel passie en oog voor detail. De service is persoonlijk, vriendelijk en betrouwbaar. Je merkt aan alles dat ze haar vak met liefde uitvoert. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en creativiteit!

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Wie weet word jij ook nog eens besmet met het haakvirus...

Saanut 4/5 tähteä

Open Dag Draadje Los

Esther is een enthousiaste en geduldige coach. Leuke ervaring en ideeën opgedaan en voor herhaling vatbaar!

Workshop haken.

Het was leuk om weer kennis te maken met haken. Ongedwongen en een duidelijke uitleg. Gezellige sfeer.

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Je had het snel onder de knie. Tot gauw!

Top workshop!

Mijn eerste haakervaring bij Esther. Met veel geduld legt ze alles uit. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. En dat in een met zorg ingerichte ruimte met kwalitatieve materialen. Ik kom graag terug voor een volgende workshop.

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Je bent van harte welkom voor een volgende workshop!

Kleurrijke werkruimte

We voelden ons welkom en de ruimte is echt kleurrijk en dat maakt dat je echt wilt leren haken. Stralende eigenaar echt top.

Gastvrij en vriendelijk

Gastvrij en vriendelijk en heel toegankelijk. Legt rustig uit, ook al moet het vaker dan 1 keer.

Saanut 5/5 tähteä

Rustige en duidelijk uitleg over het haken

Esther geeft rustig en duidelijke uitleg, zodat het voor mij nog duidelijker werd hoe ik het gehaakte kussen zelf kan voltooien. Ook voor verdere vragen is ze beschikbaar. Het haakcafe is ook een mogelijkheid om met anderen samen te haken.

11. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! Hopelijk tot snel!

Lekker gehaakt

Gezellig ingericht
Goeie uitleg en hulp veel geleerd in een korte tijd super

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Ik hoop je nog veel meer mooie creaties te leren!

Saanut 5/5 tähteä

Een gezellige en leerzame workshop

Een gezellige, leerzame en creatieve workshop haken gehad bij Draadje Los. Esther legt geduldig en duidelijk uit. Ik ben weer aan het haken geslagen. Dank je wel!

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je weer met je hobby bent begonnen. Ik hoop je gauw terug te zien!

Superleuke workshop kussen haken

Superleuke workshop kussen haken, goede rustige uitleg.
Top begeleiding!

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Heel gezellig dat jullie er waren. Veel haakplezier en hopelijk tot gauw!

Aanrader!

Mijn eerste haakles gehad bij draadje los. Gebleken dat iedereen het kan leren ❤️ Er was veel ruimte voor persoonlijke aandacht waardoor je de eerste technieken goed leert. Maar ook gevorderden kunnen hier nog wat bij leren. Aanrader!

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Super om te horen dat je voor een eerste haakles al zoveel geleerd hebt! Hopelijk tot gauw!

Saanut 5/5 tähteä

Super leuke en gezellige haakworkshop

We hebben een workshop haken gehad bij Esther. Het was een topmiddag. We kregen goede uitleg over de haaksteken en aan het eind hadden we een mooi resultaat. We waren helemaal trots op onszelf.
Naast dat Esther een goede “haakjuf” is, is ze ook een hele gezellige en goeie gastvrouw.
Een aanrader dus voor een gezellige creatieve middag.
Erna

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel Erna, voor je mooie review! Wat fijn dat jullie zo genoten hebben, daar geniet ik ook van! Veel haakplezier en hopelijk tot gauw.

Saanut 5/5 tähteä

Leuke workshop kussen haken!

Deskundige en aardige "juf" die je met veel geduld de beginselen van het haken leert (ook aan een linkshandige). Maar ook voor gevorderden leerzaam. Het kussen is nog niet af in één middag, dus thuis verder met goeie instructies. Zeker een aanrader: leuk en gezellig!

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Super om te horen dat je van de workshop genoten hebt. Hopelijk tot gauw!

Saanut 5/5 tähteä

Workshop kussen haken leerzaam en inspirerend.

De workshop kussen haken heeft aan mijn verwachtingen voldaan ten aan zien van het leren van drie nieuwe steken. De benadering was positief, persoonlijk, gastvrij en gezellig. De uitleg was goed. Het kussen is in twee uur niet af te krijgen, maar je krijgt een goede instructie mee. Zelf heb ik gekozen om ook deel te nemen aan het haakcafé, zodat ik zowel thuis als in het haakcafé mijn werk kon afronden. Met het voordeel dat ik feed-back kreeg. Draadje los is onlangs gestart en is heel veelbelovend.

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Super om te horen dat je genoten hebt van de workshop en blij dat je deelneemt aan het haakcafé!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin