dozapotek.se Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Synnerligen dyra produkter. Dyrare än i princip överallt annars . Säljer verkningslösa produkter och vägrar sedan att återbetala dessa. Bristfällig kundservice. Inte särskilt kunnig personal som ibl... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nu var det flera gånger att jag blev totalignorerad och nonchalant behandlad när jag ville köpa receptfria varor. Ingen anställt vid kassan som vanligt. Den anställda fyllde hellre varorna i hyllorna... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Doz apotek i Farsta. Det får ett stjärna för att man kan inte ge varken "0" eller minus poäng. Tar emot receptkunder utan att informera om att man kan inte betala med kort då de har problem med det.... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Fantastiskt fysisk butik. Men hemsidan är ju under all kritik. Jag vet inte hur många gånger jag tex försökt beställa recept, varje gång krånglar det. Jag vill beställa till dosapotek i min stad då de... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Webbeställning funkar inte

Lätt att beställa, men tyvärr får du inte information om att varorna inte finns i lager förrän flera timmar senare. Tyvärr var det receptbelagd medicin som inte fanns.
Kundtjänst kan dessutom inte svara på när den kommer in igen.

12. syyskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

beställde viktigt medicin och gick o…

beställde viktigt medicin och gick o väntade på ett kollinummer sen kontaktade jag dom och då var min order makulerad tekniskt fel
så beställde igen och väntade på kollinummer
då ringde jag dit och då sa dom att den var makulerad
blev utan medicin
detta är inte okej

30. elokuuta 2023

Beställde ett antal varor

Beställde ett antal varor, skulle komma efter två dagar. Efter tre veckor svarar äntligen kundtjänst och bekräftar att ordern tappats bort. De lovar göra ett omskick, och två veckor går och ordern är borttappade igen. Väntar nu för tredje gången. En och en halv månad har gått. Dags att reklamera till ARN.

1. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Super bra!!

Super bra!!! Snabb leverans som man vill när man beställer!!! Bäst är ni!!

18. toukokuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Sämre service

Av alla de svenska apotekskedjorna har DOZ den sämsta servicen och personalen. Annars är de ju ganska likvärdiga. Har hänt flera gånger att jag beställt 'hämta i butik', och det ska var klart inom två timmar utlovas det (varor som finns i butik), men fått vänta till dagen efter. Beställer man på samma sätt hos Kronan eller Hjärtat dröjer det sällan mer än en halvtimme.

15. toukokuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

De ringde vid två tillfällen dagen…

De ringde vid två tillfällen dagen efter beställning. Meddelade vid första samtalet att de ej kund leverera en produkt. Vi andra samtalet kunde de ej leverera den andra produkten. Meddelade att de ska leverera produkt tre, men istället makulerade de hela ordern. Trots detta ligger produkterna kvar för beställning på hemsidan.

20. huhtikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

5 skäl till 5 stjärnor

1. Supersnabb leverans; beställde måndag och fick, med lantbrevbäringen, paketet nästa dag.
2. Fördelaktigt pris som "var sig likt" även i kassan.
3. Tydlig uppföljning av orderstatus.
4. Rejält emballage som inte vek sig i transporten.
5. Tumme upp även för det snyggt fastklamrade kvittot på följesedeln!

18. huhtikuuta 2023

Fulingar!

Sökte vara, doz var billigast och fri frakt,Men vid kassan tillkommer moms och frakt.då var dom inte billigast.Här handlar jag inte!

6. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Levererar inte på två dagar som uppges.

Levererar inte på två dagar som uppges.
Tar snarare 4-5 dagar.
Försökte ringa till kundtjänst, och trots att det bara var en person före i kön var det ingen som svarade trots en halvtimmes väntan.
Klickar man på orderstatuslänken står det att sidan inte finns!
Mycket missnöjd.
Får bli Apotea i fortsättningen.

31. maaliskuuta 2023

USELT

2 dagar har gått sedan jag gjorde min första beställning till Instabox och inget meddelande om att det här skickats!!! Vad är problemet???? Varför suger leveranser i Sverige?? Hur kommer det sig att Apotea är det enda apoteket som fixar snabba leveranser!!!!

23. maaliskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Dåligt online lager information och kundtjänst

Varor finns i lager online när jag placerad ordern men väntade en veckan utan fick varorna. Jag mailat dem och äntligen fick svaren att varorna är slut i lager. Varför de inte kontakt mig tidigare????? Beställt 6 st på rabatt priser men fick slutligen 2 st efter apoteket stryka 4 efter 9 dagar. Tvungna att beställa fr annat bolag istället och slösa min tid pga dozapotek hsr dåligt koll på sin lager och dåligt att kontakta kunder att informera på produkterbrist.

22. maaliskuuta 2023

Sämsta företaget att leverera

Sämsta företaget att leverera. Tappar bort min order utan att meddela. Skickade mail som skulle besvaras inom 48 timmar. Haha vilket fiasko. Ordern bara annulleras och man skulle lägga en ny order med mycket högre pris. Nä varning

5. helmikuuta 2023

Skandal, välj annat apotek

Utlovar snabba leveranser och man köper frakt för snabb hemleverans. Tar över 7 dagar att ens få varan skickad ifrån dem. PostNord sköter sitt med att leverera snabbt men varför betalar jag extra för det när företaget missköter sig? Bortförklaringen var att alla varor inte fanns i lager. Varför säger hemsidan att de finns i lager? Varför informerar man inte kund om detta som de övriga apoteken gör om det blir dröjsmål? Sett denna förklaring till flertal personer, används nästan som ett autosvar till de som klagar över tröga leveranser när de marknadsför sig med snabba leveranser.

I och med att denna order tog så lång tid på sig att ens skickas så valde jag att avbeställa ordern. Då helt plötsligt skickas mina saker mitt i natten ifrån företaget. Jag informerar ännu en gång att jag inte önskar varorna mer men kundservicen på detta ställe är icke existerande. Skriver man detta offentligt är orsaken ”utomliggande faktorer” som de också ger som autosvar till alla recensenter som skriver om tröga leveranser och inget svar från kundservice.

Jag har försökt få min faktura makulerad i en månad och skickat en drös med mejl. Försökt lösa tvisten i sig sedan 8/12 angående en beställning från 5/12. De har svarat mig en gång och reducerat fakturan istället för att makulera den när jag återlämnat varorna i obruten förpackning till dem i fysiskt apotek som man får göra enligt deras hemsida.

Jag vet inte vad för skojare det är som köpt upp gamla Lloyds apotek. De positiva är konkurrenskraftiga priser men utöver det finns inga snabba leveranser och Gud nåde om du försöker få tag i kundservice.

Väljer man trots detta att beställa från detta företag så är mitt främsta tips att ta varorna på Klarnas ”få först - betala sen” så att ni är säkra att ni får era saker och har sluppit betala några pengar vid eventuell tvist då de som sagt är omöjliga att nå.

4. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin