Dovekwasten Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Schilderwerk was zeer goed en ook de herstelwerkzaamheden tot volle tevredenheid. Hans en Bryan zijn professioneel, open en vriendelijk in de omgang. Bert

Saanut 5/5 tähteä

Al vanaf het allereerste contact met Hans een goede ervaring! Hans is, samen met Brian, een professionele en vakkundige schilder. Hans was snel met de offerte en ‘t was ook nog eens een goede prijs. O... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het door Hans Van Harstkamp bedacht concept Dove Kwasten is heel bijzonder. Slechthorende mensen toegang geven tot de arbeidsmarkt door hen het schildersvak te leren is een gouden greep. Hans heeft m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik was op zoek naar schilder. Mijn zoon attendeerde mij op Dove kwasten. Online contact opgenomen. Goede communicatie. Hans heeft meer gedaan dat we afgesproken hadden zoals bijvoorbeeld verwarm... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

95 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs ons hele huis laten schilderen…

Onlangs ons hele huis laten schilderen door Hans van Hartskamp van Dovekwasten.nl. We zijn zeer tevreden, de communicatie was helder en duidelijk, problemen werden opgelost, en Hans is ook heel prettig in de omgang. Het werk was snel en netjes.
Zeker aan te raden.

3. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Nadat er eerst een bezoek is geweest…

Nadat er eerst een bezoek is geweest omtrent het te bekijken object, duidelijke afspraken gemaakt, mondeling, terug gezien in offerte, een mooi stuk schilderwerk geleverd conform de afspraken. Zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden, top schilder.

15. toukokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Bevlogen schilder met communicatieve vaardigheden!

Tevreden over de inzet van Dove Kwasten (Hans Hartskamp). Hij heeft de voorzijde van ons huis weer goed en mooi in de verf gezet! Hans is een bevlogen schilder die veel over de techniek van het schilderen weet en daarover graag vertelt. Werkt graag aan oude monumentale woonhuizen Mooi ook is de maatschappelijke waarde die hij creëert met zijn initiatief. Communicatie was top, elke dag over en weer appen, zodat je weet waar je aan toe bent. Op de steiger was het mooi stil. Er zijn goede afspraken te maken. We verwachten lang plezier te hebben van het schilderwerk van Hans. Met de gegeven garantie van 3 jaar kunnen we daar gerust op vertrouwen!

18. huhtikuuta 2024

Vakwerk Dove kwasten

Omdat de buren Dove kwasten aan het werk hadden direct maar geschakeld omdat er ook bij mij flink wat achterstallig werk was ontstaan en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Professionele, deskundige en gedreven schilders Rachid en Rody die maar bleven doorgaan en in hun spaarzaame pauzes mooie verhalen met me deelden die het meer maakte dan alleen maar een prachtig uitgevoerde klus

18. huhtikuuta 2024

Geweldige ervaring

Ontzettend aardige mannen die, naast dat je een gezellig praatje met ze kan maken, erg behulpzaam zijn en erg goed werk leveren

20. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Hans is een vriendelijke en goede schilder

Hans had een duidelijke offerte en gaf na een eerste inspectie ook tips om dingen nog beter/mooier te krijgen. Afhankelijk van het weer was hij zowel binnen als buiten aan het werk. Alles ziet er weer tip top uit. Eindelijk is mijn horror-trap weer toonbaar. Binnenkort komt hij nog een 2de klus doen en ziet mijn huis er steeds weer een beetje beter uit.

1. helmikuuta 2024

Super schildersbedrijf!

Gebruik gemaakt van dit bedrijf. Erg professioneel en prijzen zijn zeer schappelijk. Niet onbelangrijk in deze tijd! Kan ze zeker aanbevelen en zal volgende keer zeker weer gebruik van ze maken.

11. joulukuuta 2023

Vakkundige schilders

Prima bedrijf met vakkundige schilders. De liefde voor het vak straalt er vanaf. Afspraken worden goed en op tijd nagekomen.

1. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Hans schildert heel netjes!

In december vroeg ik Hans of hij in januari tijd had om twee trappen te schilderen. 2 januari kreeg ik de sleutel en 3 januari kon Hans meteen aan de slag. Hij heeft supernetjes gewerkt. Heel blij mee.

5. tammikuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Goed werk voor een goede prijs

We zijn erg tevreden over het schilderwerk dat Hans van Hartskamp heeft geleverd aan het buitenwerk van ons huis. De communicatie met Hans was heel prettig, het schilderwerk ziet er netjes uit en alle rommel werd netjes opgeruimd en schoongemaakt op de laatste werkdag. Een deel heel hoog aan de gevel is niet gelukt om te schilderen. Hans heeft op verschillende manieren geprobeerd erbij te komen en heeft het extra werk voor eigen rekening genomen. Wij bevelen hem van harte aan: goed werk voor een goede prijs.

15. joulukuuta 2023

DoveKwasten

Goed en ook snel geholpen door de vriendelijke Hans! De verf was door de regen wat verregend, maar hier is hij speciaal voor teruggekomen om dit op te lossen.
Waar vind je nog meer een schilder die vriendelijk is, op korte termijn beschikbaar is, zijn werk goed doet en alles voor een acceptabele prijs?

21. marraskuuta 2023

Zeer tevreden

Zeer tevreden
In oktober 2023 werd mijn huis geschilderd door het bedrijf Dovekwasten uit Culemborg.
Ik ben zeer tevreden over het vakmanschap van de heer Hans van Hartskamp, die met uitstekende adviezen het werk zeer professioneel heeft uitgevoerd.
De afspraken waren duidelijk en werden op een zeer correcte manier nagekomen.
Een heel fijne en prettige ervaring!
Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen wegens hun service, het nakomen van afspraken en hun uitstekende advies.

27. lokakuuta 2023

Meer dan tevreden.

In september/oktober van dit jaar werd ons huis geschilderd door het bedrijf Dovekwasten uit Culemborg.
Wij zijn zeer onder de indruk van het vakmanschap van de heer van Hartskamp, die het werk zeer professioneel heeft uitgevoerd.
De afspraken waren duidelijk en werden op een zeer correcte manier nagekomen.
Een heel fijne en prettige ervaring!
Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen.

9. lokakuuta 2023

Ons logegebouw

Ons logegebouw, oude villa in de parkenwijk van Apeldoorn, had veel achterstallig onderhoud. Veel houtrot, te lang geen onderhoud gepleegd.
Dove Kwasten heeft keurig alle rotte plekken schoongemaakt en opgevuld met hout en tweecomponenten vuller. Het verfwerk ziet er uitstekend uit, communicatie met Rachid en medewerkers was prettig. We moeten er weer jaren tegen kunnen. Dank!

26. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin