Douglas Romania Arvostelua

242
TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Cumpăr in mod frecvent produse din parfumeria Douglas,atât online cât și fizic. Produsele întotdeauna așa cum mă aștept, calitative și la preturi foarte bune,adesea primesc și mostre ale altor produse... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sunt clientă de foarte mulți ani, mereu am fost mulțumită de calitatea produselor și a serviciilor voastre, am descoperit produse profesionale noi pe care continui să le cumpăr și acum atunci când se... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Am plasat o comanda, nu am primit o confirmare a comenzii. Am trimis mail, insa nu am primit raspuns. Am sunat si mi s-a transmis ca se proceseaza comenzile plasate in ziua in care am dat comanda. Am... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In fiecare an comand de pe Douglas Online, un site parfumat si colorat unde intotdeauna gasesc cadoul potrivit.O multitudine de produse cu o descriere amanuntita, astfel ca este imposibil sa dai gres... Näytä lisää

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(242)

54 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Cea mai proasta experienta avuta…

Cea mai proasta experienta avuta vreodata. Am comandat cateva produse ca si cadou de ziua nurorii mele si la 13 zile distanta comanda nu a fost onorata. Nici nu a parasit depozitul Douglas. Am sunat de doua ori la call centerul lor si de fiecare data s-a dat vina pe firma de curierat cu promisiunea ca voi fi sunat inapoi dupa verificare. Bineinteles ca n-am primit niciun telefon. Comanda a fost platita integral cand am plasat-o. Am primit colet de la Amazon Germania in 7 zile. Sunt extrem de neseriosi si n-am sa mai comand niciodata de la ei.

16. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Tester vândut ca sigilat cu scoci

Cumnata mea a cumpărat un spray de corp sol de janeiro 76 și era lipit cu scoci ,plus o culoare închisă al conținutului . Eu fiind o fană sol de janeiro știu cum trebuie să vină ambalate și cum trebuie să arate. Vânzătoarele au spus ca e normal văzând ca e străină nici nu au bagat-o în seamă ! Rușine un magazin de cacat !!!! City mall Constanța

3. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Era preferatul meu in Germania, dar in Romania e o mare mizerie

Era preferatul meu in Germania, dar in Romania e o mare, mare, dezamagire. Am cumparat un fond de ten care a inceput sa se separe, deci probabil expirat, desi perioada de valabilitate este 24 luni de la deschidere. Cand am cerut retur mi s-a raspuns ca trebuie sa analizeze produsul, l-am trimis, dupa care mi s-a raspuns ca s-a refuzat returul pe motivul ca au trecut deja 14 zile de la achizitie. Repet, produsul e ca o maioneza taiata si teoretic este in perioada de valabilitate.

14. toukokuuta 2026

Ordering since 2019

Ordering since 2019. Excellent products, careful shipping and the products ordered are always handled well without damage. Prices are okay, but they can have good offers from time to time.

15. toukokuuta 2026

Excepțional

Salutare, nu recomand douglas din privința seriozități deoarece am dat comandă de un parfum mai exact "Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum" mi-a ajuns la timp, dar într o stare foarte proastă, parfumul aruncat in cutie si desigilat era doar parfumul care se "plimba" prin colet si cutia lui "conserva aceea" care era tot prin colet si deteriorată! Am făcut formular de retur de o săptămână îi aștept pe cei de la FIRMA DE CURIERAT DPD, în aplicație văd doar că imi reprogramează când să ridice coletul nici un apel absolut nimic! Am sunat la ei si doar mi se zice că o să ajungă la timp. Mulțumesc DOUGLAS și DPD pentru o colaborare foarte proastă 🫡!

8. toukokuuta 2026

Bad experience

Bought a foundation from Douglas Romania. I recieved the wrong shade. I opened it because I never thought this could happen and because it was too light, something didn't seem right . So I've looked at the back of them jar and it was another shade. Now I know they dont take back opened products but some apologies and a different attitude because IT WAS THEIR MISTAKE, it woult have been nice.
So You better very careful with this store.

29. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Imi place sa cumpar de la Douglas !

Imi place sa cumpar de la Douglas atat in magazin, cat si online. Este usor sa gasesti ce vrei, ofertele periodice sunt tentante, in magazin fetele sunt extrem de amabile! Nota 10 Douglas!!!

2. huhtikuuta 2026

Decenta

Sunteti singurul magazin in care oricare om de rand poate avea acces la o mica bucurie !
Prin promotiile pe care le faceti , luxul devine accesibil oricui .
Va felicit !

1. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

ALWAYS THE BEST EXPERIENCE AND ALSO THE…

ALWAYS THE BEST EXPERIENCE AND ALSO THE PRODUCTS ARE TOP QUALITY ,ADDING THE FAST DELIVERY THAT MAKES ORDERING EVEN MORE PLEASANT. THERE HAVEN'T BEEN ANY ISSUES SO FAR AND I AM REALLY HAPPY ABOUT IT.
ANOTHER IMPORTANT SUBJECT IT'S THE FIDELITY POINTS SYSTEM, AND THE FACT THAT WITH EACH PURCHASE YOU CAN GET FREE SAMPLES. THEY CAN IMPROVE BY ADDING EXTRA ONES BASED ON THE SUM OF MONEY YOU HAVE TO PAY FOR YOUR PURCHASED PRODUCTS BUT OVERALL IT'S A REALLY GOOD EXPERIENCE.

25. maaliskuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin