Douche is snel en correct geplaatst. Alleen water aansluiting op verwarm box lekt. (Druppelt) Emmer onder geplaatst, probleem opgelost. Verder is de douche simpel, maar wel functioneel. (Camping gevo... Näytä lisää

Yritys on vastannut
De monteur heeft netjes de douche cabine in elkaar gezet en goed uitleg gegeven over het aan/uit zetten ervan..ik had al voorzieningen gemaakt voor water en afvoer dus het het aansluiten was zo gepi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snel en deskundig geleverd en aangesloten. Monteur dacht mee en heeft goed geholpen. De douche werkt prima. Warm genoeg en water zoveel je wil. Topproduct!
Yritys on vastannut
Prima afspraken maken, fijne montage. Jammer dat het water niet middels een mengkraan te regelen is. Omslachtig om telkens alle stekkers uit te trekken, dat valt toch simpel op te lossen met een schak... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
* Direct leverbaar
* Overal te plaatsen
* Wij zijn 24/7 bereikbaar
* Levering in heel Nederland & België
Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.
Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.
Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.
Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.
Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?
Handelsweg 5, 5527AL, Hapert, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Heel tevreden over eigenlijk alles! De douche werd geïnstalleerd door een zeer vriendelijke jonge man, die pas vertrok toen alles volledig naar wens werkte. Tijdens het gebruik hebben we twee keer verlenging aangevraagd vanwege vertraging in de bouw. Het contact via e-mail verliep telkens snel en soepel. Ook het ophalen ging moeiteloos en binnen het afgesproken tijdvak – opnieuw door een vriendelijke medewerker.
Het kost natuurlijk wat geld, maar ik vond het driedubbel en dwars waard. Zelf was ik in de verbouwingsperiode hoogzwanger, dus ik vond het ontzettend fijn om gewoon thuis te kunnen douchen.

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Keurig netjes op en afbouw nood douche snelle duidelijke communicatie.ik zal een evt volgende keer zeker weer voor dit bedrijf kiezen en of aanbevelen bij anderen

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Voor tijdens onze badkamerverbouwing hebben we een nooddouche van Douche Simpel gehuurd. Deze werd door een heel vriendelijke medewerker in korte tijd in elkaar gezet op de zolder.
Er werd goed uitleg gegeven en meegedacht met de situatie. Ondanks de overlast dat een verbouwing geeft hebben we toch heerlijk thuis kunnen douchen.Ik kan Douche Simpel zeker aanbevelen.

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Het huren van de douche was zoals de naam al zegt: Simpel. De aanvraag voor een offerte werd binnen een uur beantwoord. Hierbij werden meteen de data van levering en ophalen vermeld. Alles was meteen duidelijk.
De avond voor de plaatsing werd er een app gestuurd met een tijdvak van plaatsing. Bij de plaatsing van de douche wordt een uitleg van de werking gegeven, daarnaast krijg je een handleiding plus telefoonnummer dat je kunt bellen bij vragen of problemen. Bij vragen wordt er met je meegedacht en problemen worden zover mogelijk telefonisch opgelost en als dat niet lukt, komt er iemand langs. Helemaal top geregeld!!

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Vriendelijke medewerker die de nooddouche kwam afleveren en installeren. Deskundig uitgevoerd en werkt uitstekend.

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Nette service. Monteur dacht mee over de beste manier. Douche werkt super en goede oplossing tijdens de verbouwing van de badkamer.

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Netjes binnen het aangegeven tijdvenster geleverd, alles vlot en kundig in elkaar gezet. De monteur was vriendelijk en had echt oog voor om alles met beleid te doen. De cabine werkt perfect. Ideaal voor tijdens de verbouwing.

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Super service, erg praktische en goede douche cabinr. Gewoon erg tevreden over Douche Simpel

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
De gemaakte afspraken zijn prima nageleefd omtrent brengen, monteren en uitleg. De douche was best simpel te bedienen en comfortabel in gebruik. Kortom een prima ervaring!!

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Douche was snel geplaatst. Het is echt een uitkomst tijdens onze badkamer verbouwing!

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
We hadden wat robuusters verwacht. Bovendien stonk het en kwam er vies water uit. We moeten onze vingers in een opening stoppen om de deur te openen ipv dat er een knop ofzo opzit.

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Levering ging vlekkeloos! De douche is zelf ook prima. Aardige installateur!

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Wij huren als bedrijf vrij vaak een nooddouche, deze wordt altijd netjes op tijd geleverd.
Ook een afspraak maken voor plaatsing gaat makkelijk en snel.
Wij zijn zeer tevreden over Douche Simpel

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Ideale oplossing tijdens onze verbouwing. Heerlijk doucheruimte. Aardige en fijne mensen die komen monteren en demonteren.

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Nette en duidelijke service.
Mooie oplossing, bij verbouwing badkamer!

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Via Grando Enschede een nooddouche van Douche Simpel geregeld. Prima geleverd op 15 oktober en vandaag opgehaald. Douche werd snel en netjes geïnstalleerd en afgevoerd door John.

Vastaus yritykseltä Douche Simpel B.V.
Perfecte oplossing voor tijdens de badkamerverbouwing