Uitstekende oplossing als je een tijdelijke douche nodig hebt ivm een verbouwing. Warm water, eenvoudig maar functioneel. Brengen - en afhalen! - gaat erg flexibel, vlot en alles netjes volgens afspra... Näytä lisää
In een woord FANTASTISCH onze ervaring met de 'nooddouche'!!! Van het installeren tot en met het ophalen alleen maar lof! En ook de douche ervaring zelf verraste ons positief! Dé perfecte oplossing al... Näytä lisää
Prima service. Wordt gebracht, opgebouwd en weer retour gehaald, incl. pomp om water af te voeren. Wij hadden de douche direct aangesloten op warm water kraan in de garage, ideaal, hebben ons goed ger... Näytä lisää
Geweldig als je zelf even geen douche hebt. Ik had een lekkage in mijn badkamer en moest mijn badkamer onverwachts verbouwen, doucheservice denkt met je mee, binnen no time had ik een douchecabine in... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Doucheservice
Yrityksen kirjoittama
Met onze tijdelijke douche kunt u gemakkelijk uw badkamerverbouwing overbruggen en dat al voor 195 euro voor de eerste twee weken! De installatie en demontage van de douche zit inbegrepen bij onze service. De douche kan op elke gewenste plek in huis geplaatst worden. Onze compacte warmwatervoorzieningen zorgen ervoor dat u altijd warm kunt blijven douchen en de afvoer van het water regelen wij voor u. Met onze flexibele communicatie kunt voor slechts 55 euro per week of 15 euro per dag gemakkelijk verlengen in het geval uw badkamerverbouwing uitloopt. U kunt bellen, whatsappen of mailen.
Met onze ruime zorgdouche kunt u tijdens een periode van vermindere mobiliteit alsnog veilig en toegankelijk thuis blijven douchen. De zorgdouche kan overal op de benedenetage geïnstalleerd worden. Zo hoeft u geen dure zorgbadkamer verbouwing te ondernemen of een traplift in huis te installeren als u huidige badkamer tijdelijk niet veilig of toegankelijk genoeg meer is. Onze zorgdouches bieden extra functionaliteit zoals oprijplaat voor rolstoel gebruikers, douchestoel en veiligheidsattributen zoals handvatten, anti-slip vloer en beveiliging tegen heet water. Warm water zit uiteraard inbegrepen net zoals alle service van onze tijdelijke douches.
Plan gemakkelijk een afspraak in voor een moment dat u het beste uitkomt. Onze klantenservice neemt contact met u op nadat u het reserveringsformulier (vrijblijvend) invult.
Bellweg 9, 2627AW, Delft, Hollanti
- 085 401 04 72
- info@doucheservice.nl
- doucheservice.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Netjes geleverd en geïnstalleerd
Netjes geleverd en geïnstalleerd. Fijn kunnen douchen zonder waterballet. Netjes weer opgehaald zonder enig spoor achter te laten. Dik tevreden.
Gewoon goed geregeld…
Na aanvraag via site een telefoontje waarin alles werd doorgesproken. Een duidelijke offerte en na opdracht afspraak gemaakt voor levering, plaatsen en aansluiten. Voor dag van plaatsing communicatie via app over de geschatte aankomsttijd. Medewerker sluit alles netjes aan. Dag van ophalen ook weer duidelijke communicatie.
Goede communicatie
Goede communicatie. Goed geregeld.
Zeer fijne douche! Aanrader. Echt een uitkomst als je aan het verbouwen bent.
Prima oplossing
Prima oplossing tijdens onze verbouwing. Wij hadden alleen koud water op de betreffende plek dus met de boiler heerlijk warm kunnen douchen. Genoeg ruimte, schoon. Contact over levering en ophalen liep prima.
Huur douche…
Fijn om toch te kunnen douchen tijdens een verbouwing douche geleverd opgezet en aangesloten, weer afgebroken en opgeruimd na 14 dagen
TOP
Dik tevreden over Doucheservice
Dik tevreden over Doucheservice. Wij hadden een mobiele douche nodig i.v.m. verbouwing badkamer. Het contact verliep erg prettig. De aanvankelijke dag van leveeren kon ik een rujime week van tevoren nog verplaatsen met een week. Plaatsingsafspraak (tijd) werd keurig nageleefd. monteur was vriendelijk en heeft het plaatsen keurig geregeld. Gedurende 2 weken heerlijk (warm) kunnen douchen. Afspraak maken voor ophalen is ook snel en gemakkelijk te regelen. Overal krijg je keurig een mailbevestiging van. Ook hier weer op tijd opgehaald door wederom een aardige en kundige monteur. Al met al dik tevreden en een terecht 5 sterren! Zeker aan te raden!
goede service nette medewerkers die de…
goede service nette medewerkers die de douche kwamen plaatsen en ophalen enige aandacht punt is dt de douche kop wel een keer goed schoon gemaakt moet worden niet alle gaatjes waren open en kijken of er wat meer druk op kan
Goede ervaring
Goede ervaring! Uiteindelijk hebben we 2,5 maand gebruik gemaakt van doucheservice.nl. Blij dat we voor deze oplossing hebben gekozen. Prima warme douche met goede straal.
Er is een zeer vlotte communicatie via de app, waarna een medewerker zelf nog even belt om wat af te stemmen.
Een tussentijdse verplaatsing van de cabine was vlot geregeld en ook bij een storing werd dit dezelfde dag nog opgelost.
Gemaakte afspraken zijn nagekomen
Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Beide monteurs waren deskundig en beleefd!
Nette monteurs
Nette monteurs. Geen nare verrassingen. Alles is goed en vlot verlopen
Netjes te werk gegaan en heel netjes…
Netjes te werk gegaan en heel netjes tegen over ons
Goede communicatie
Goede communicatie. Douche werkte goed. Installatie en ophalen ging ook prima.
Goede douche, lekbak extra veilig gevoel.
Snel , goed geleverd en geïnstalleerd. Lekbak onder de douche voor extra veiligheid tegen lekkage.
Ruime douche.
Door vertraging makkelijk de huur termijn kunnen verlengen.
Contact via app en telefoon zeer goed.