Uitstekende oplossing als je een tijdelijke douche nodig hebt ivm een verbouwing. Warm water, eenvoudig maar functioneel. Brengen - en afhalen! - gaat erg flexibel, vlot en alles netjes volgens afspra... Näytä lisää
In een woord FANTASTISCH onze ervaring met de 'nooddouche'!!! Van het installeren tot en met het ophalen alleen maar lof! En ook de douche ervaring zelf verraste ons positief! Dé perfecte oplossing al... Näytä lisää
Prima service. Wordt gebracht, opgebouwd en weer retour gehaald, incl. pomp om water af te voeren. Wij hadden de douche direct aangesloten op warm water kraan in de garage, ideaal, hebben ons goed ger... Näytä lisää
Geweldig als je zelf even geen douche hebt. Ik had een lekkage in mijn badkamer en moest mijn badkamer onverwachts verbouwen, doucheservice denkt met je mee, binnen no time had ik een douchecabine in... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Doucheservice
Yrityksen kirjoittama
Met onze tijdelijke douche kunt u gemakkelijk uw badkamerverbouwing overbruggen en dat al voor 195 euro voor de eerste twee weken! De installatie en demontage van de douche zit inbegrepen bij onze service. De douche kan op elke gewenste plek in huis geplaatst worden. Onze compacte warmwatervoorzieningen zorgen ervoor dat u altijd warm kunt blijven douchen en de afvoer van het water regelen wij voor u. Met onze flexibele communicatie kunt voor slechts 55 euro per week of 15 euro per dag gemakkelijk verlengen in het geval uw badkamerverbouwing uitloopt. U kunt bellen, whatsappen of mailen.
Met onze ruime zorgdouche kunt u tijdens een periode van vermindere mobiliteit alsnog veilig en toegankelijk thuis blijven douchen. De zorgdouche kan overal op de benedenetage geïnstalleerd worden. Zo hoeft u geen dure zorgbadkamer verbouwing te ondernemen of een traplift in huis te installeren als u huidige badkamer tijdelijk niet veilig of toegankelijk genoeg meer is. Onze zorgdouches bieden extra functionaliteit zoals oprijplaat voor rolstoel gebruikers, douchestoel en veiligheidsattributen zoals handvatten, anti-slip vloer en beveiliging tegen heet water. Warm water zit uiteraard inbegrepen net zoals alle service van onze tijdelijke douches.
Plan gemakkelijk een afspraak in voor een moment dat u het beste uitkomt. Onze klantenservice neemt contact met u op nadat u het reserveringsformulier (vrijblijvend) invult.
Bellweg 9, 2627AW, Delft, Hollanti
- 085 401 04 72
- info@doucheservice.nl
- doucheservice.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Prima oplossing
Prima oplossing, als je even zonder douche zit. Duidelijke afspraken.
Top!
Op tijd, vriendelijke opbouwers/afbrekers, prima prijs. Doet echt wat het moet doen!
De douche is keurig geplaatst en later…
De douche is keurig geplaatst en later ook weer opgehaald. Ideaal wanneer je een badkamer gaat verbouwen zoals wij dat hebben gedaan.
Hele goede service en fijne douche
Hele goede service en fijne douche. Ik zou douche service zo weer afnemen of aanbevelen.
Goed contact over mogelijkheden en de…
Goed contact over mogelijkheden en de planning.
Een makkelijke en goede oplossing om…
Een makkelijke en goede oplossing om gewoon thuis te kunnen blijven douchen….
Keurig opgezet werkt prima enook…
Keurig opgezet werkt prima enook netjesweer opgehaald vriendelijke werknemers
Wat een uitkomst was dit tijdens de…
Wat een uitkomst was dit tijdens de badkamerverbouwing!
Doucheservice heeft een nette service en geeft heldere toelichtingen tijdens installatie.
Goede nooddouche voor prima prijs
Snelle levering mogelijk en ook toen de werkzaamheden aan onze badkamer uitliepen was het verlengde gebruik van de nooddouche geen probleem voor een prima prijs.
Nette en degelijke installatie, vriendelijk contact en goede service.
Nooddouche was verder goed, hierdoor was het uitlopen van het werk aan onze nieuwe badkamer dat uiteindelijk een maand duurde niet zo’n probleem.
Reden voor de keuze voor doucheservice, was het feit dat de douche demontabel is en dus ook gemakkelijk op zolder te plaatsen is.
Hele goede ervaring gehad en absoluut…
Hele goede ervaring gehad en absoluut aan te raden. Fijne service en duidelijke communicatie. Heel klantvriendelijk en klant staat voorop. Hier kunnen vele nog van leren!
Ze houden zich aan de afspraken
Ze houden zich aan de afspraken, vriendelijke monteurs.
Aardige bekwame medewerkers
Aardige bekwame medewerkers. Komen op tijd en doen hun werk goed. Goede service ook aan de telefoon.
Top bedrijf
Top bedrijf. Snelle en vriendelijke communicatie en nette mensen die komen installeren en afbreken.
Super bedrijf reageren snel vakkundige…
Super bedrijf reageren snel vakkundige die komen plaatsen en weer ophalen werken echt heel erg netjes. Was een top douche voor 2 weken!
Goede service, aardige knul die het kwam instaleren. Ik zou het iedereen aanraden.
Op tijd aangeleverd en opgehaald.
Op tijd aangeleverd en opgehaald.
Werking was perfect.
Contact met klantenservice heel fijn
Goede service, goed product, betrouwbare planning, en vriendelijk personeel 🙂
duidelijk afspraken flexibel qua…
duidelijk afspraken flexibel qua opleveren nette schone spullen aardig personeel kortom een dikke 10!